Page 57 of 706 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast
Results 1,401 to 1,425 of 17638

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    hocu, ali prvo dorucak koji dugujes, a dugujes dobrih mjeseci vec
    Ja povecavam ulog na 10 Eura za Shoguna, dajem ti kvotu EVEN, bolje nego bilo koja svetska kladionica

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Ispljeskat ce ga Shogun kao macku, nabijedjen mi je onaj crnja, vrijeme je da ga neko spusti na zemlju. A realno ko je bolji za to od Rue koji je jedini pravi borac koji izlazi Jonesu na megdan, ostalo sve neki smijesni likovi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

jones je masina ali nije on imao nijednog jakog borca na megdanu,ovo je vec neka veca klasa za njega,ali ima kad da bude najbolji ,ima arsenal za to ...
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Ja povecavam ulog na 10 Eura za Shoguna, dajem ti kvotu EVEN, bolje nego bilo koja svetska kladionica

Da sam se do sad kladio sa tobom, odavno bi ti siromah bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    hocu, ali prvo dorucak koji dugujes, a dugujes dobrih mjeseci vec

misko ja sam za to da mi malo prvo sastancimo, pa onda opet da malo sastancimo,pa kad se umorimo od sastancenja,jos malo da sastancimo,ono za svaki slucaj da nam ne prifali sastancenja i onda da odemo na dorucak ne sjecam se da sam koji dorucak duzan ali ako jesam....tu sam sto se opklade tice ,u nedelju kad rua ocisti pod sa jonesom,ocu slane sa piletinom ,zapamti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post

drago mi je da si konacno razuman

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jorgo View Post
    misko ja sam za to da mi malo prvo sastancimo, pa onda opet da malo sastancimo,pa kad se umorimo od sastancenja,jos malo da sastancimo,ono za svaki slucaj da nam ne prifali sastancenja i onda da odemo na dorucak ne sjecam se da sam koji dorucak duzan ali ako jesam....tu sam sto se opklade tice ,u nedelju kad rua ocisti pod sa jonesom,ocu slane sa piletinom ,zapamti
    svadba 17 april
    a za sastancenje se svakako slazem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Shogun vs Jones
    Direktan prenos 20.03.2011. na kanalu Arena Sport 2 od 04h.

Shogun
    Record 19 - 4 - 0 (Win - Loss - Draw)
    Wins 16 (T)KOs ( 84.21 %) : Alistair Overeem x 2,Chuck Liddell,Lyoto Machida,Mark Coleman,Ricardo Arona,Quinton Jackson...
    1 Submissions ( 5.26 %): Kevin Randleman
    2 Decisions ( 10.53 %): Antonio Rogerio Nogueira...
    Ima čovjek iskustva

Jones
    Record 12 - 1 - 0 (Win - Loss - Draw)
    Wins 7 (T)KOs ( 58.33 %)
    3 Submissions ( 25 %)
    2 Decisions ( 16.67 %)
    I on je predobar...
    Last edited by makelele; 18-03-11 at 09:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

definitivno mec zavrsava nokautom,statistika je neumoljiva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka prodje koji nozni udarac i pada jones ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jorgo View Post
    definitivno mec zavrsava nokautom,statistika je neumoljiva

Jones wins by unanimous decision... moja prognoza... Shogun je dobar na parter, tako da ce borba biti na decision u korist Jonesa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Ispljeskat ce ga Shogun kao macku, nabijedjen mi je onaj crnja, vrijeme je da ga neko spusti na zemlju. A realno ko je bolji za to od Rue koji je jedini pravi borac koji izlazi Jonesu na megdan, ostalo sve neki smijesni likovi.
    ahahaahahahahahahaahahahaaahahahahahahahaaaaaa.... aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaha
    Bonnar, Hamill, Vera, Matyusenko... sve smijesni likovi Druze ti kao da si umro (ne daj Boze) prije par godina zajedno sa Prideom... Shvati Pride sampioni su davna proslost dolaze mladji bolji i to mnogo bolji... A Shogun je jedini preostali iz Pride da i dalje dobro gura, inace jedina njegova dobra borba u zadnje vrijeme je Machida prije toga je imao Lidella i Colemana... Ovi Jonesovi protivnici su drugi univerzum u odnosu na ovu dvojicu njegovih... Dalje Jones je svoje borbe dominirao od prvog do zadnjeg sekunda tu u oktagonu je bio samo Jones koji je bacakao kao krpe sve njih... S druge strane Shogun ima onu traljavu pobjedu na Colemanom, Lidellom starcem i protiv Machide nije bio toliko dominantan iako je drugi mec dobio prekidom... Jon Jones je buduci sampion...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A prije Liddela i Colemana godinu i po pauze...Jedan od najspremnijih boraca trenutno. Prije borbe sa Machidom, imao je najnizi broj otkucaja srca po minutu, 42, ako se ne varam. Vidjecemo kako ce Jones izdrzati 5 rundi, u slucaju da se borba toliko oduzi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

UFC 128 - weigh in- Full version

ovaj jones je strašan,samo je kao *****ikus i primijetio sam da se zadihao od uzbuđenja

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by last_emperor View Post
    ahahaahahahahahahaahahahaaahahahahahahahaaaaaa.... aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaha
    Bonnar, Hamill, Vera, Matyusenko... sve smijesni likovi Druze ti kao da si umro (ne daj Boze) prije par godina zajedno sa Prideom... Shvati Pride sampioni su davna proslost dolaze mladji bolji i to mnogo bolji... A Shogun je jedini preostali iz Pride da i dalje dobro gura, inace jedina njegova dobra borba u zadnje vrijeme je Machida prije toga je imao Lidella i Colemana... Ovi Jonesovi protivnici su drugi univerzum u odnosu na ovu dvojicu njegovih... Dalje Jones je svoje borbe dominirao od prvog do zadnjeg sekunda tu u oktagonu je bio samo Jones koji je bacakao kao krpe sve njih... S druge strane Shogun ima onu traljavu pobjedu na Colemanom, Lidellom starcem i protiv Machide nije bio toliko dominantan iako je drugi mec dobio prekidom... Jon Jones je buduci sampion...
    Ok, ok pretjerao sam malo sa ovim smijesni jbg ostao mi Pride u srcu ali od ovih sto si nabrojao jedino mogu rec za Hamill-a da je odlican borac ovi ostali nek su zdravo, a Jones je mlad i njegovo vrijeme sigurno dolazi..samo ne sad
    Last edited by MK; 19-03-11 at 10:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pride je itekako ziv, Shogun i Silva su jos uvijek na vrhu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Shogun, Silva, Rampage, Handerson, Overeem, Werdum... Ima jos dosta Pridovih boraca koji su na vrhu. Kod svih dosadasnjih protivnika Jons je udarcima pripremao svoja bacanja, sto mu nikako nece proc protiv shoguna, posto je ovaj mnogo bolji gore. I ako se desi da ga obali Shogun ima dosta dobar BJJ i uspjece da se vrati na noge. Moja predvidjanja su da ce ga Shogun tehnicki razbit u stand up-u, Jons ga mozda malo izmrcvari u parteru i to je to. Ako ode na decision dobija Jons, jer ove pecke sudije uvijek daju prednost dosadnim rvacima koji citavu borbu preleze na protivnika u udare ga pokojim laktom, eto da se kaze da su ponesto radili, ali cito sumljam da ce otic na decision.

Kad ga Shogun prospe ima Mishku da se na glavu popnem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pride je itekako mrtav... Shogun je last man standing i nocas ode i on... Ne znam na kojeg Silvu mislis, ako mislis na Andersona on se nikako ne moze smatrat izdankom Pridea imao je tamo 2-3 meca na pocetku karijere on je UFC izdanak a i njega je Sonen ugazio nego ga je spasio onaj ocajnicki triangl na 2 minuta od kraja 25 minutne borbe znaci 23 minuta ga je tukao kao vola u kupusu. Cro Cop i Fedor jasno je da su davno prevazidjeni.
    Jones ima ogroman reach znaci da ce Shogun morat da skracuje distancu da bi ga dohvatio a kad skrati distancu eto ga u klincu a iz klinca leti na pod... E sad Jones ima odlicnu top kontrolu sumnjam da ce se moc tako lako podic eventualno moze mu proc neki submission na nogu jer mu to lezi... Uglavnom Shogun jeste BJJ black belt i to mnogo dobar i bolji o Jonesa al ne dovoljno bolji da ga submitira ili sweepuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moj dobri last emp. zar mislis da jedan 23-godisnjak mladji cak i od tebe moze da dobije velikog majstora i velikog iskusnajka shoguna. eee to je isto ka ja sad tebe da dobijem u parter . pozdrav i za tebe i miska ajkulu(mada sam miska dobijao u par navrata )

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Sto se tice A.Silve mogu se sloziti da nije PRIDE izdanak ali je imao 5 meceva od koji 4 zaredom u roku od godinu dana u PRIDE-u. U UFC-u je dominantan, a Sonena koji je bio dopingovan u mecu protiv Silve necu komentarisat, kad gledam kakve je batine prezivio imam osjecaj da ga je namjerno pustio do kraja 5te runde da se nada pa onda da mu zacepi gubicu, onako kako se Sonen kleo da nece izgubit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by last_emperor View Post
    Pride je itekako mrtav... Shogun je last man standing i nocas ode i on... Ne znam na kojeg Silvu mislis, ako mislis na Andersona on se nikako ne moze smatrat izdankom Pridea imao je tamo 2-3 meca na pocetku karijere on je UFC izdanak a i njega je Sonen ugazio nego ga je spasio onaj ocajnicki triangl na 2 minuta od kraja 25 minutne borbe znaci 23 minuta ga je tukao kao vola u kupusu. Cro Cop i Fedor jasno je da su davno prevazidjeni.
    Jones ima ogroman reach znaci da ce Shogun morat da skracuje distancu da bi ga dohvatio a kad skrati distancu eto ga u klincu a iz klinca leti na pod... E sad Jones ima odlicnu top kontrolu sumnjam da ce se moc tako lako podic eventualno moze mu proc neki submission na nogu jer mu to lezi... Uglavnom Shogun jeste BJJ black belt i to mnogo dobar i bolji o Jonesa al ne dovoljno bolji da ga submitira ili sweepuje.
    Ljudi zaboravljaju da je Sonen bio dopingovan kao konj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Sto se tice A.Silve mogu se sloziti da nije PRIDE izdanak ali je imao 5 meceva od koji 4 zaredom u roku od godinu dana u PRIDE-u. U UFC-u je dominantan, a Sonena koji je bio dopingovan u mecu protiv Silve necu komentarisat, kad gledam kakve je batine prezivio imam osjecaj da ga je namjerno pustio do kraja 5te runde da se nada pa onda da mu zacepi gubicu, onako kako se Sonen kleo da nece izgubit
    Drugar stvarno ne znam sto da ti kazem na ovo

TeeMeku gledaj nocas i uzivaj

Zodiacu ne zivi u svijetu iluzija svi su borci na dopingu samo sto je neko bad for the sport (tj zaradu) i marketinski neatraktivan i gaji dosadan stil borbe kao npr Sonnen pa bude otkriven, a neko je medijski savrsen i atraktivan i kao borac i kao licnost pa gdin Dana ne zeli da izgubi takvu zvijezdu...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ima li dje prenosa nocas boksa Klicko - Savon ?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    ima li dje prenosa nocas boksa Klicko - Savon ?
    Ima na novu, a za nas smrtnike dako bude na ovom linku
    http://atdhenet.tv/7547/watch-vitali...odlanier-solis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ima i više linkova na:
    http://www.livescorehunter.com/Lives...ing-Sports.php
    i ne bori se protiv Savona,već proziv Teofilo Stevensona

Page 57 of 706 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)