Frankfurt 1
HSV 1
Stutgart 1
Lacio 1
Milan 2
Aston Vila 1
Lion 1
Inter 1
Real M 2
La Korunja 1
372 e
Frankfurt 1
HSV 1
Stutgart 1
Lacio 1
Milan 2
Aston Vila 1
Lion 1
Inter 1
Real M 2
La Korunja 1
372 e
Vojvodina-Čukarički, Čukarički NE DAJE gol @1.52
Poklon godine!
Sparta Sarpsborg - Molde 2
Galatasaray - Fenerbahce 3+
Boulogne - Troyes 1
Who let the dogs out
my name daj neki tiket za sjutra
Ujutro cu postavit 10 singlova koje igram sa 50e. Ne mogu ufatit ka black ( koliko se ja sjecam, ufatio je 9/10 ), ali nadam se makar da cu pola ufatit.![]()
Evo tiket jedan za vikend
Everton X
Hihon X
Malaga 1
Setubal 1
---------
60 kvota![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ajde prijavite se na http://www.bet2win.eu.com/ da se malo takmicimo....
Prvo mjesto osvaja 100e na BWIN i 100e na moneybookers accountu... drugo mjesto po 50e, trece mjesto po 30e itd....
Regisitrujte se, predlozite tipove, i mozda dobije neko od nas nagrade....
Mozda se neko od vas i registrovao vec.... Tamo da ja znam smo ja i Deksi, on je od ranije registrovan pa je za ovaj mjesec u samom vrhu, a ja sam juce poceo tek....
Nagrade se dijele za svaki mjesec pojedinacno... Jeste da je sada vec prosla polovina mjeseca i da se tesko moze stici vodeci, ali nije lose pokusati...
Who let the dogs out
Opa Deksi je peti .... ja cu probati malo agresivnije sa jacim kvotama da stignem na vrh.. ima li neka pravila,minimum tipova i to?
nema nista samo cepaj
znam da je pocela upravo ali ko igra online moze da proba
Sedan 1-x, @15.00
..
Who let the dogs out
poslao mi jedan lik, mada nesto ne vjerujem u te dojave, ali probao sam sa sitnim ulogom.... pa sto bude
edit: samo sto postovah, kad 0:1![]()
Who let the dogs out
Ostende-Roselare 2, ovo se spominje kao dojava
Evo na fb u neke grupe sta su izbacali:
Clermont Foot-Le Mans 1/x
Druga Francuska liga: Angers vs. ETG FC 2/2 MAX BET.
pet 20:00 Chateauroux - Vannes 1/X @16,00...StaKE= 100/100%
CRAWLEY WIMBLEDON 2-1
Rouen - Pacy Eure 2/1 30.00
ja nisam nista od ovoga igrao jer je nemoguce da ima ovoliko javnih prelaza, a uz ovo je bilo jos 5-6 fikseva
I ja mislim da nece nista. Otvaraju milion grupa sa "dojavama". Neki traze pare za dojavu prije meca, neki traze pare posle utakmice, haos. Lupaju neke prelaze pa ako sto slucajno potrefe uzece neku paru. To svakih pola sata izlazi nova "dojava". Jedino moze da se nadje neka grupa da neko izbaca fine tipove, a ove dojave...nema nista od toga
nema tiketa, samo singlovi. ulog od 1 do 10..... kako bi se popeo na vrh moras da rizikujes, stavljaj ulog 10 uglavnom dje si najsigurniji...
Who let the dogs out
kad je god public bet,i postave je godinu prije nego sto pocne pozdravite se :P
P.S drugovi sjutra kucu na novaka protiv rogera !
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Opet jedna.......... Aaaaaaaaaaaaa dokle vise... Lejkersi ispod 201,5 Feniks ispod, Detroit ispod i Sacramento ispod... Poslednja mi sansa.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks