Page 239 of 723 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast
Results 5,951 to 5,975 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procitah danas u novinama da je Saneli ovo zadnja sezona. Uprava je stupila u kontakt tj pregovore sa Grubisickom (Hrvatskom reprezentativkom) a alternativa im je Lejno (Francuska).
    A pisalo je i da na poziciji pivota dovode Cvijicku (Srbija).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Procitah danas u novinama da je Saneli ovo zadnja sezona. Uprava je stupila u kontakt tj pregovore sa Grubisickom (Hrvatskom reprezentativkom) a alternativa im je Lejno (Francuska).
    A pisalo je i da na poziciji pivota dovode Cvijicku (Srbija).
    Ja isto kad vidjeh u novine da pominju Grubusicku pomislih da ce mac Sanelu onda dogodine, ali to je josh u fazi pregovora znachi nije josh to blizu realizacije.
    A Cvijicku su valjda vec kaparisali valjda je dovode 100% mada nisam siguran sto ce nam tachno pored Djokicke, jedino u sluchaju da se Suzani iskomplikuje povreda/oporavak shto opet normalno ne bih volio jer bi greote bilo da takav talenat ne napravi dobru karijeru.
    Pominjashe u Vijesti i Lekicku ali ona je vec dogovorila prije 10tak dana prelazak u Djer dogodine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Oprosti stvarno shto bolje nijesam upoznat sa pjesama varvara, ja sam je sinoc prvi put chuo i zvuchala mi je presmijeshno...
    Brate,kiksa si,pjesma je stara ka' Grcka,meni licno jedna od najljepsih varvara...
    Evo ti uci:

MI VOLIMO BUDUĆNOST

Mi volimo Budućnost i plavo-bijele boje,
    i život ćemo dati za ponos Crne Gore,
    i život ćemo dati za ponos Crne Gore.
    A kad dođe tuga i naš tim nema sreće,
    nemojte se predati Varvari vas izdat' neće,
    nemojte se predati Varvari vas izdat' neće.
    A kad budeš prvak, ti slobodno reci svima,
    da dio tog trofeja pripada i Varvarima,
    da dio tog trofeja pripada i Varvarima,
    oooooo,ooooo,ooooo...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel Cvijicka onda debela qq
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Kao što se i pričalo posljednjih mjeseci, Jovanka Radičević najvjerovatnije prelazi u Đer na ljeto.

http://www.handball-planet.com/2011/...cevic-in-gyor/
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Kao što se i pričalo posljednjih mjeseci, Jovanka Radičević najvjerovatnije prelazi u Đer na ljeto.

http://www.handball-planet.com/2011/...cevic-in-gyor/
    samo bi još to trebalo, da sad kad se pravi ekipa za dominaciju lš, počnemo da prodajemo najbolje..:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Katastrofa ,e ne vracala se
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, ne pratim i uopste se ne razumijem u rukomet, ali znam igrom slucaja ovog Adzica trenera Buducnosti, tome liku je IQ manji od broja cipela, dok je on na klupi nema nikakve dominacije, vjerujte mi.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne shvatam vala ni Jovanku ako podje u Djer... sto joj je to tamo bolje no odje???

Thanks Thanks Given 
    9,778
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

Chu shto, pare...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A tobos je najpatriota pfff! Kako ce moc da igra protiv Buducnosti ...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ne znam stvarno...Meni je logichno da ostane u odje, jedan od razloga je i reprezentacije... Al ne vjerujem jos dok ona to ne potvrdi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Je li se odmah počelo sa pljuvanjem. Neka, neka. To znači da je sve u redu jer pokazujemo koliki smo stari dobri nezahvalni i nerazumni megalomani. Pada li nekom možda na pamet kako se finansira ŽRK Budućnost pošto je to za mene misterija. Isto kao što se zaboravlja činjenica da recimo za utakmice Lige Šampiona koje igra Krim u Ljubljani (kapacitet dvorane Stožice 12 480 mjesta) karta košta od 5 do 50 eura a da je u Podgorici ulaz slobodan. Kako se finansijski može bit konkurentno u Evropi?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nešto iz muškog rukometa

Izvor: Arena
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Kvartet odlazi ogorčen

Novi šamar za muški reprezentativni rukomet – kako Arena saznaje Draško Mrvaljević, Zoran Roganović, Mladen Rakčević i Vladimir Osmajić najvjerovatnije neće više nositi dres sa državnim grbom. Ogorčeni dešavanjima u i oko reprezentacije, nakon poraza u Izraelu i izgubljene nove šanse da se plasiraju na veliko takmičenje, kvartet crnogorskih reprezentativaca priključio se davno ,,otpisanima“ Petru Kapisodi, Goranu Stojanoviću I Aleksandru Svitlici, koji su posljednji meč u crvenom dresu odigrali na kvalifikacionom turniru u Alkamu.

Uništavaju mi snove

- Nijesmo zaslužili ovakav tretman ljudi iz Rukometnog saveza Crne Gore. Za godinu i po niko nije došao ni da nas pozdravi na okupljanjima, da ne govorim o nekoj podršci. Ukoliko se u skorije vrijeme nešto drastično ne promijeni, više neću igrati za reprezentaciju - rekao nam je Mladen Rakčević, igrač sa najviše nastupa za nacionalni tim. - Ne pričam sve ovo zbog dugovanja nama - igračima od strane Saveza, jer mi materijalna strana nikada nije bila bitna, ali sam ogorčen što mi takvi ljudi uništavaju snove da igram za svoju zemlju, koja mi je uvijek bila na prvom mjestu. Za reprezentaciju bih igrao i sa sto godina ako sam potreban, ali ovakav odnos od strane Saveza ne vodi nikuda.

„Ubijena” volja

Desni bek švedskog Lunda Zoran Roganović dijeli mišljenje reprezentativnog kolege.
    - Ne mogu da vjerujem da zbog nekoga kome nije stalo do muškog rukometa moram da okončam reprezentativnu karijeru - istakao je Roganović.- Odnosom ljudi iz Saveza, ubijena nam je volja da igramo za našu zemlju. Imali smo kult, sjajnu atmosferu u i oko reprezentacije, ali je to očigledno prošlost. Mislim da je vrijeme da se podmladi tim i da se krene ispočetka. Imali smo nekoliko šansi, prokockali smo ih, ali jasno je da nikada nijesmo imali podršku Saveza, kao što su imale neke druge selekcije. Draško Mrvaljević sinoć je igrao utakmicu za Gepingem protiv Kila, tako da nije bio u mogućnosti da odgovori na pozive Arene, ali prema našim informacijama dijeli stav Roganovića i Rakčevića.

Vrijeme za mlade

Vladimir Osmajić je kao razloge napuštanja reprezentacije naveo „da bi šansu trebalo dati mlađima”.
    - Napunio sam tridesetjednu godinu, vrijeme je da mladi dobiju šansu. Svi znaju da sam uvijek dolazio sa velikom željom da pružim maksimum u reprezentaciji, kao i da volim svoju zemlju, ali smatram da je dosta - kazao je za Arenu Osmajić, koji nije krio nezadovoljstvo odnosom čelnika RSCG.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da ce jovanka ipak ostati...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,747
    Thanked in
    1,097 Posts

Ovo sa muškim rukometom je sramota.Posle onog prvenstva sve je krenulo niz brdo.Uništiše klubove a sad i reprezentaciju.Cijela jedna postava vrhunskih igrača više ne igra za CG a Ivanović nalazi rešenje u podmlađivanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem ja da ce ona ic nidje, makar dok ne daju kakvo zvanichno saopshtenje...
    Djer jedino shto joj mozhe pruzhit vishe od Buducnosti su pare i nishta vishe, dzabe prave drim tim za iducu sezonu i ta nadanja da ce bit n1 neko duzhe vrijeme...u top4 ce bit kao i vazda shto su bili tu u top8.
    A Buducnost se finansira tako kako se finansira neshto od sponzora neshto od Pedje vjerovatno i to je to.
    Istina ulaz u Morachu se ne placa ali ne mosh to gledat kako se u Sloveniju placa 5-50eura u Stozhice, svi znamo kakvo je stanje odje a kakvo u Sloveniju, odje da se stavi karta 2e kad igraju rukometashice bilo bi muka napunit dvoranu evo shto vi kazhem od 'velikih ljubitelja' rukometa.
    Opet njima je vazhnija podrshka sa tribina nego te pare od karata/ulaznica.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

E da će uvest ulaznice makar po euro sa numerisanim sjedištima da se ne mora uru i po prije utakmice ić u dvoranu.

Koliko ja znam, ulaznice za mečeve Krima su 5 eura, (50 eura nije ulaz ni za većinu utakmica Lige šampiona u fudbalu) - a po meču dođe oko 3500 ljudi.
    Last edited by Viscount; 18-03-11 at 02:41.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    E da će uvest ulaznice makar po euro sa numerisanim sjedištima da se ne mora uru i po prije utakmice ić u dvoranu.

Koliko ja znam, ulaznice za mečeve Krima su 5 eura, (50 eura nije ulaz ni za većinu utakmica Lige šampiona u fudbalu) - a po meču dođe oko 3500 ljudi.
    Dobro to su vjerovatno cijene karata mozda za neka vip mjesta u kosarci kad igra Olimpija Euroligu ili tako neshto ne vjerujem da im je za rukomet to shto velis 5-10e u vrh glave.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

"....Na maratonskom zasjedanju mnogo se pričalo i o slabim rezultatima seniorske reprezentacije i odnosu igrača prema dresu sa državnim grbom.
    Članovi UO su se najviše fokusirali na poraze od Slovačke u Baru (35:25) i Izraela u Rišon Le Zionu (29:24).
    - Slovaci su šetali, a mi smo se šunjali. To je bila blamaža dresa i države.

Da sam ja bio selektor, četiri-pet igrača mi ne bi dočekali drugo poluvrijeme - naglasio je Goran Đukanović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj Djukanovic je i jedan od krivaca za losu atmosferu u reprezentaciji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imaju para rukometašice ne brinite. Ako ko ima stabilnu finansijsku situaciju od sportskih kolektiva u CG, to je onda ŽRK Budućnost. Igračice imaju baš jake ugovore i primanja, za Adžića ne znam, ali nije mu krivi dio sigurno. I neka nije, bolje njemu no nekakvom Žigi gnjilom. Za Adžića mi je baš milo što je uspio da napravi rezultat odma jer je lik odavde i čini mi se ok skroz. Već dugi niz godina sipa T-Mobile i kapom i šakom u taj klub ( vrlo često na igračice i trenere koje se kasnije pokažu kao potpun promašaj ), ali eto ove sezone su napokon napravile odličnu ekipu, vratila se Bojana što je bilo najvažnije, i eto, odma je stigao rezultat i opravdala su se uložena sredstva. Ako sad ne osvoje tu ligu šampiona nikad neće...Nadam se da oće!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Obelix, potpuno si u pravu za naplaćivanje ulaznica - kad je prije 13 god Budućnost igrala sa Hipobankom polufinale naplaćivali su karte, ali pošto je bilo možda 2000 gledalaca u Morači zvali su preko TV navijače na poluvrijeme i puštili slobodan ulaz. Tada ih je taj eksperiment koštao finala, ne vjerujem da bi opet te egzibicije pravili.
    Kad je muški rukomet u pitanju, od završetka prvenstva u Norveškoj 2008. se dešavaju čudne stvari ( ostavke selektora, otkazi igrača, rasprave u savezu) tako da je ovo sad samo kulminacija svih dešavanja. Regionalna liga je šansa da se napravi bar 1 dobar tim u koji bi se vratio i poneki igrač iz inostranstva i kroz jake utakmice spremao novi kostur reprezentacije, prvenstveno od mlađih igrača.
    Nešto se mora raditi ako se misli da se sačuva jedan od sportova koji su uvijek imali uspjeh u CG, mada kad pročitam saopštenja čelnika saveza nešto baš i nijesam optimističan...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

što se tiče ulaznica za ligu šampiona - mislim da je bruka da se ne naplaćuje bar po 1e!! niđe po evropi se ne gleda lš besplatno! no kakvi smo taman ne bi bilo 2000 ljudi i da stave po 0.5e .. zbog toga su i redovi i činjenica da se mora doć 2 sata prije početka da priđeš sportskom centru! što će bit sad za polufinale mogu mislit, a finale ni ne pominjem!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jedan od razloga sto ranije zatvore salu, je i taj sto na onaj cijeli sector tribina gdje su VIP sjedista ne dozvoljavaju ljudima da sjede, do jedno 10 ak min pred mech!!!

Page 239 of 723 FirstFirst ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)