Evo sad krenuh da se registrujem na paypal i ne mogu...
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
Sto da cinim?
Kartica CKB visa electron
Interesuje me ima li ko kakav sajt sa kojeg se mogu narucit neke fine trenerke?
treba bi mi hitno info,..evo i ja bi trebalo da realizujem moju prvu trgovinu na ebay, posto je u pitanju licitacija, pa me zbog trenutnog stanja na racunu interesuje da li se placa shiping odma prilikom trgovine ili prilikom preuzimanja posiljke
Odmah prilikom trgovine, naravno...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo za trenerke i dukseve, medjutim u pitanju je eBay prodavac, dakle morate preko eBay-a da obavite kupovinu:
http://shop.ebay.co.uk/in_the_label/...&_trksid=p4340
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Track & Trace kod se koristi samo na sajtu pošte koja je primila paket za slanje ili može i na sajtu naše recimo? Mislio sam da važi samo ovo prvo, međutim unijeh na sajt naše pošte i izbači mi :
Pa dobio sam tracking number.
U ponedeljak je poslato krenulo iz UK(tj tad je prodavac "predao").
Znači li ovo da je stiglo u CG?
Stiglo je, sjutra ce ti doc kuci
EDIT: ili ti podji u postu i uzmi sam
Njak Njak Njak
One su ti stigle, pa ti kako goj oj![]()
Njak Njak Njak
U kojoj posti u PG najcesce "skladiste" pristigle stvari, prijeno sto krenu u obavjestavanja? Ima 20 dana od kad sam iz HK nesto uzeo. Nema TN-a, tako da bih morao poci da provjerim, jer nisam siguran da ce se postar pretrgnut da dodje...
Na postu kod autobuske.
\\OFL•GIC
Dođe ti u mailu ili imaš na ebayu(ako si tamo trgovao na spisku kupljenih stvari pored dotične pošiljke).Ne šalju ga svi naravno,obično je za veću poštarinu(u mom slučaju je bila 10 funti) ili veću trgovinu neku.
Na sajtu naše pošte imaš na desnoj strani crno bijeli kvadrat neki sa slovima track & tace.Na sajt Royal Mail-a takođe je lako nać,čak kad guglaš to ima u rezultatu prvom imaš direkt link.U prazno polje uneseš i on ti izbači rezultat.
Ima li nekih novosti oko Paypal-a u CG ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks