kad me spodufati ovulacija...
ao...
nervira me kad izvadim telefon iz dzepa, pogledam koliko je sati, vratim telefon u dzep, zaboravim koliko je sati, opet vadim telefon i gledam koliko je sati!
a to mi se cesto desava u zadnje vrijeme.. :P
kad me spodufati ovulacija...
ao...
Sell the Vatican, Feed the World!
za mene nova skracenica: "zz"..
nemoj mi vjerovat, mislim da je od pozz..
Džizs Krajst :x
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
kako je aktivna kuglica odje hahahahahaha
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pozz skroz
\\OFL•GIC
naživcirala me lumbrela koju sam umalo bacio umore
The more things change, the more they stay the same.
ne no golf 4 ja mislim..
kojom kaznom kaznit' uzbičene volove koji po školi šaketaju nastavnice...
Sell the Vatican, Feed the World!
nervira me kad mi zamjenu sijalica na autu naplati 20 eura. ni da su pozlacene....
Ludilom maskiram dosadu
Ovo!!!
:mad::mad::mad:
Pogotovo kad krenu s onim kronerskim bontonom u kojem se žele pri svakom gutljaju kucnuti čašama te od tebe zahtjevaju da se pri tome gledate u oči!!!
Meni neugodno samog sebe u ogledalu gledat u oči!!!
I onda kad ti se onako pijani krenu primicat dok ti nešto objašnjavaju uz onaj neizbježan maloumni, pijani cerek, ona znojna, gnjila njuškica iz koje isparava alkohol a on(a) melje o nekakvim gluparijama, pa te još onako prijateljski zagrle dok su pijani, postanu balkansko emotivni, pa još ako si na nekoj proslavi pa se svi tako kolektivno smrdljivi i znojni krenu čestitat i ljubit, uuuuffffff... mrš!!!!!!!!!... život mi se zgadi!!!
Pustite me na miru, tamo u kutu sa mojom bocom i mislima, da sam sebi smrdim, netreba mi još i neko drugi!!!
Last edited by Nanashi; 17-03-11 at 11:22.
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks