Page 109 of 729 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... LastLast
Results 2,701 to 2,725 of 18209

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Pošalji pare ali nemoj dolazit, valja.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne valja samo onima koji imaju dosta novca za sebe i svoju familiju pa im smetaju turisti u CG bilo koje vrste jer bi sebi da ugode i da imaju svoj mir, plazu, lezaljku, i konobare koji ce samo oko njih da se vrte ... Takve nije briga ni za koga i izmislice da su svi ili fsb/fbi/bia spijuni, ma i teroristi ako treba, pa i da su svi turisti neprijatelji drzave, morala, omladine, radnichke klase itd itd

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

turisti nisu jedini koji su krivi. zamislite se na stranu turista npr: dodje njemac u cg i vidi gradilista pored hotela u koji hoce da se odmori, ili lose puteve ili konobare be manira. On je dosao tu da bude KRALJ za par dana, a ne da se vama prilagodjava. Sva auta i produkte sto vam je zauzvrat proizveo morate trpiti. Alternativa: zatvorite hotele i napravite neku jaku industriju.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Pa dobro, sledeci put kad dodjem k sebi u vikendicu na CT , odmah cu reci mojim susjedima da necu vise kupovati kod njih prsutu, meso, sir. Necu vise narucit pizzu s vinom u Enoteci te popeci na podgoricki nacin u Hogaru. Necu vise korist usluge Lovcen-taksija. Necu vise kupovati hranu, pice i sapun u Marteksu. Nazvat cu stovanog g-na Niklanovica na mobitel da necu vise u Jadran. Planirao sam naruciti rolovi na 3 prozora ali sad necu. Necu vise zvat susjeda i platit mu da meni pokosi travu na dvoristu. Necu kupit u Eurosalonu novi mini stednjak i LCD TV ....

Uradit cu sve moguce da bi stovani Minjo i Cartoonig Kotor bili mnom zadovoljni. Ako nece i nakon toga, ostaje mi samo jedna stvar za uradit, naime prodat kucu na CT nekom Kosovaru. Izgleda da ce bit bolji gost od mene.
    Last edited by A+A; 14-03-11 at 09:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Pa dobro, sledeci put kad dodjem k sebi u vikendicu na CT , odmah cu reci mojim susjedima da necu vise kupovati kod njih prsutu, meso, sir. Necu vise narucit pizzu s vinom u Enoteci te popeci na podgoricki nacin u Hogaru. Necu vise korist usluge Lovcen-taksija. Necu vise kupovati hranu, pice i sapun u Marteksu. Nazvat cu stovanog g-na Niklanovica na mobitel da necu vise u Jadran. Planirao sam naruciti rolovi na 3 prozora ali sad necu. Necu vise zvat susjeda i platit mu da meni pokosi travu na dvoristu. Necu kupit u Eurosalonu novi mini stednjak i LCD TV ....

Uradit cu sve moguce da bi stovani Minjo i Cartoonig Kotor bili mnom zadovoljni. Ako nece i nakon toga, ostaje mi samo jedna stvar za uradit, naime prodat kucu na CT nekom Kosovaru. Izgleda da ce bit bolji gost od mene.
    oko cega se ti sjekiras, ne daju ti oni pare pa da ti odredjuju dje ces i kako ces da ih trosis
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne shvatajte preozbiljno gospodina Minja, simpatican je on sagovornik i malo ga poneo forumski provokativni gen, a i nije lose kriticki sagledavati svaku temu, sto ne znaci da je sa losom namjerom.
    Vama lijep boravak u CG i da bude od svake koristi, ljudske, kulturne itd.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Hvava lijepa stovana gospodjo Maja,
    Puno svijestan da smo svi susjedi na CT a i u cijeloj Crnoj Gori a znaci trebamo zivjet u miru i suradnji. Svijestan sam da ljudi zive od toga sto PRODAJU svoje usluge i robu ... posebito strancima. I sretan sam da mogu dat ljudima mogucnost zaradit za seme i za svoju obitelj.
    PS Jos jednom za one koje nisu zadovoljni da njima "ruska" kuca sprijeci pogled na more: nismo dobili nasi stanovi i vile djabe nego smo kupili od vas , vasih susjeda, vasih kumova. Dobili ste pare za svaki pojedini kvadrat dvorista te svaku pojedinu ciglu u zidu. I samo Bog zna koliko su od prodavca otvoreno LAGALI nama da ne trebamo nikakvu dozvolu za gradit ekstra kat, za privatizirat pontu, za iskopati bazen i td. "Ne brinite se. Lako cemo" odgovarali ste nama svaki put kad smo pitali hocemo li trebat onu dozvolu i necemo li smetat susjedima iliti krsit zakon. Sada uzivajte u svojim parama i pitajte sebe samih zasto je vama zivot takav kakav je!
    PPS Izgleda kao sto i ja sam bio inficiran ovim forumskim provokativnim genom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad dođeš u MNE ponesi još više eura,ove sezone bićemo surovi,treba ućerat 700 milona u budzet od furešta, i bilježi se sa štovanjem na forum,da znamo da je sve ok
    i ako kao što kažeš prodaš kuću na Cetinju nekom "kosovaru",i on će kao svi biti dobro dočekan na Cetinju,ništa bitno,no ko svaki furešta ,davaš sebi na značenju
    Last edited by minjo; 14-03-11 at 10:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Kad dođeš u MNE ponesi još više eura,ove sezone bićemo surovi,treba ućerat 700 milona u budzet od furešta, i bilježi se sa štovanjem na forum,da znamo da je sve ok
    Jadni furešti, što ih čeka!!
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

... u proracun ... :razz:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by berekina View Post
    Jadni furešti, što ih čeka!!
    molim lepo,imaju tunis,jordan,egipat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

molim lepo,imaju tunis,jordan,egipat
    Ima li juga na moru danas??
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

i ako kao što kažeš prodaš kuću na Cetinju nekom "kosovaru",i on će kao svi biti dobro dočekan na Cetinju,ništa bitno,no ko svaki furešta ,davaš sebi na značenju
    Necu, necu. Ima vec kod nas u Bajice jedan "Turcin" Dolazi redovito iz Bog-zna-otkud, stanuje u nekoj rusevini gdje nema ni struje ni vode i spreman je za svaki teski posao. Uzgred budi receno, dobar je covjek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu, necu. Ima vec kod nas u Bajice jedan "Turcin" Dolazi redovito iz Bog-zna-otkud, stanuje u nekoj rusevini gdje nema ni struje ni vode i spreman je za svaki teski posao. Uzgred budi receno, dobar je covjek
    gopodin čoek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by berekina View Post
    Ima li juga na moru danas??
    ima,fjaka me vata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima,fjaka me vata
    i mene je počela vatati....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rusa ko salate,cijele godine....Imaju rusko selo,rusko groblje,rusku crkvu,hotele,ruska ampartmanska naselja,firme
    Izgleda da rusi imaju organiziranu diasporu u CG sto nije tacno. Nema nas "ko salate" cijele godine. Broj stalno nastanjenih rusa sve manje i manje: pukao biznis, pukle firme, pukle investicije.
    "rusko selo" je na kraju krajeva spomenik korupcije u CG, kao i kompleks Zavala.
    "rusko groblje" je jedan mali dio gradskog groblja na Savini, tamo su sahranjeni emigranti koji pobegli od komunista i svi uglavnom umrli jos prije WW2. Mozda umjesto renoviranja groblja nama bi trebalo da saljem lesevi postom u domovinu?
    "ruska crkva" nije nikakva ruska, samo sagradjena u ruskom stilu a nalaze se pod jurisdikcijom SPC-a. A i nije crkva nego kapela bez popa i parohije.
    "firme" - brojne su firme zahvaljujuci (izvinite) vama: stranac moze da kupi plac, pa stranac ne moze da kupi plac, samo preko firme, pa opet moze i na fizicko lice uknjiziti. Dalje, stranac moze da boravi po osnovu nekretnina, pa stranac ne moze da borave po osnovu nekretnina, samo preko zaposljavanja, to jest opet firme. I sve je to za par godina!

Prosle godine cuo sam razgovor na obali u Melinama. Dva momka domacih setaju u drustvu jednog engleza. Englez ukazujuci prstom na vilu g-na Miskovica na Lustici pita: "what's this?" a momak mu odgovara: "this is fucking russian Luzhkov!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2008 - Delegacija ruske Dume na čelu sa Ljubom Konstantinovim Sliskom, prvim potpredsjednikom Dume, sa kojom je bio i ambasador Ruske federacije u Crnoj Gori Jakov Gerasimov,posjetila Herceg-Novi. U Crkvi Sv Teodora Ušakova na Savini održana je liturgija koju su služili otac Aleksej Zlobin i hercegovački popovi.
    a pušti,mi smo gostoljubivi.........
    "fucking russian" is owner 30000 m2 on luštica, luzhkov and miskovic are same shit
    Last edited by minjo; 14-03-11 at 11:46.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Eto, Minjo, puno Rusa misle da mogu dobit neku posebnu simpatiju od Crnogoraca, ako budu demonstrirali da su vatreni pripadnici RPC dakle SPC.
    Sto mislis za ovu teoriju "pravoslavnog bratstva"? Bi si li tolerirao "rusku" dvokatnicu koja bi ti spijecila pogled na more samo zbog toga da je njezin vlastnik amfijev navijac?
    SAMO PITAM!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tunis-obećana zemlja.Stara crnogorska postojbina...,aj tamo malo

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Tunis-obećana zemlja.Stara crnogorska postojbina...,aj tamo malo
    Hehehe, Sjeverna je Afrika destinacija za balkanskih seljaka.

PS Ajdemo u Mali Ston pa dalje na Peljesac!
    Kamenice!
    Vina iz Ponikve od Frana Milosa!
    Brodet od skarpine na Korculi ... mmm ... yummu-yummy
    Last edited by A+A; 14-03-11 at 17:44.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Za Dan su "Rusi" u CG uvijek krivi (te Srbi su uvijek ugrozeni) !
    http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...tum=2011-03-19
    Zna li itko tocno sto se tamo desi? Zar Drzava Crna Gora i Opcina Berane zaista ne mogu ""natjerat" vlasnike hotela "posebnim mjerama"" (poreskim mjerama, administrativnim sankcijama) aktivirat kapacitete?
    Last edited by A+A; 20-03-11 at 10:18.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dan nije primijetio ono ruglo od "hotela" Zeta u sred Danilovgrada....Nisu im valjda i tu Rusi krivi?

Obnevidjeli Dan...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko je negdje napisao -Sto cemo mi ako nam Rusi ne dodju ovo ljeto ? Pa pravo da vam kazem,nisu Rusi bas naivni ni ludi.Ovako mala drzava,a jos nema para,sa toliko prirodnog bogatstva i raznolikosti na tako malom prostoru...Dusu dala za unosenje ogromnog kapitala, kupovinu nase zemlje, nekretnina...
    Svega sto im je palo napamet.Nisu pitali koliko,nego je samo pitanje bilo svidja li im se ili ne.Atraktivna je Crna Gora bila njima prije referenduma,malo i nakon njega.Ali samo malo jos...A mi se jadni usmjerili na rusko emitivno trziste,nudili im sve,pokazali koliko smo gostoljubivi i koliko ih volimo...Toliko smo im evo to pokazali,da sad ne znamo sto cemo ako oni ne dodju.Pa nisu bas svima ti Rusi napunili dzepove...Samo onima koji su im prodali ponesto,(kucu,zemlju,..) kao i onima koji su im dozvolili da unesu toliki kapital u drzavu.Oni Rusi sto su bili dosli kao turisti,vec su vidjeli sta ih je znaimalo,iskusili pa im mozda vise i nije interesantno...Jos ako ovdje nema nista novo da im se ponudi i ako oni imaju para...Nece nam ponovo doci sigurno.Samo,osim ruskog emitivnog trzista,usmjerili smo se i na albansko,kosovsko,rumunsko,bugarsko,bosansko emitivno trziste tako da nam je turizam u ekpanziji.U Ulcinj se Pristanom ne moze proci od turista sa Kosova, Budva lici na vasar i na ,,Leskovac na moru'', po Kotoru setaju babe i djedovi koji se iskrcaju s broda da bi samo obisli Stari grad za sat,dva vremena i ne naplacuje im se ulaz,ali obavezno svrate u neku prodavnicu da kupe obicnu vodu.Pa sve i da dodje neko na nekoliko dana,ne moze bez da prespava u neki lukzuzni hotel gdje je samo nocenje sa doruckom 100e.U Herceg Novom,da slucajno grad nije na more,pomislili biste da ste u Trebinju ili Banja Luci.Zbilja zaboravih Tivat i onu cuvenu marinu,samo ne znam koliko kosta vez jedne jahte-1000e ? I ko tu ima profit ? Dobra bi bila stvar da im drzava uzima bar nesto zbog toga.Jao zaboravih i na one francuske turiste koji su u Baru upadali u sahte,ovako lose puteve,vodosnabdijevanje...
    Ali, zato u znatno manjem broju imamo turiste iz najrazvijenijih zemalja svijeta...Mi smo zemlja u tranziciji,nama ovo treba kako bismo se razvili...Salim se naravno,s gorcinom.
    Last edited by ChocolateMne; 21-03-11 at 16:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj sketch je nedavno izasao na ruskoj televiziji u jednoj humoristicnoj seriji. Smisao je u sledecem: dva momka iz gradica Nizni Tagil (centralna Rusija) odmaraju u Turskoj na cuveni "ruski" nacin. Vrlo samokriticno, zar ne?

Page 109 of 729 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)