okej informacija iz prve ruke :-)
ja imam pitanje u vezi preuzmanja lizinga...
kad se preuzima lizing od nekgoa da li se placa nesto?
da li se placa neki prevod nakon otplate lizinga?
da li se umanjuje kamata ukoliko se 2godine prije isteka zatvori citav preostali iznos?
da li je obaezno kasko osiguranje? i koliko se krece ono? ili zavisi od auta
okej informacija iz prve ruke :-)
-kamata se opet obracunava(ne vazi kamatna stopa po kojoj je kupljen auto jer je moguce da je kupljen na akciji sa 0% kamate i prilikom prodaje ne vazi vise ta kamata)a moze se uz dogovor sa lizing kucom nastaviti pod istim ili boljim uslovima(stvar dogovora sa lizing kucom)
-placa se obrada lizinga
-od nedavno se placa i prevod kada se auto odplati sa lizing kuce na vlasnika
-kasko obavezan i zavisi od vrijednosti auta
da neko nije imao slican problem?
u pitanju je audi a4 2003
suvozaceva vrata prekidac od prozora ima sledece simptome dakle prozor je spusten i kad pocne sa podizanjem (elektricni podizac) on steka radi i ne radi cas oce cas nece ili secka ono po malo se podize, a spusta se staklo bez problema ili kad se jednom klikne on se podize (ali ne uvijek) ?
i ima jos neka greska pa ako neko moze prokomentarisati log sa dijagnostike.
zaFaljujem
the World's leading dance event
Sensation
Skini tapacir i otkachi prekidach.
Isprskaj ga kontakt sprejem pa vidji oce li proradit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
e da i kad otvorim ta ista vrata ne registuje da su vrata otvorena ne pali se svijetlo u kolima niti na bord kompjuteru pokazuje
dje cu naci kako se skida tapacir da ne urnisem to?
Sensation
Na Google.
Obichno je na plastichne klapne i na par sharafa. Ispod ruchke obichno ima sharafa.
ispod lajsne imas 4 sarafa (ona se skida na zabice) i dolje na dno vrat po sredini imas jedan saraf i to je to.
f6
aj vidjecu sjutra da skinem da vidim sto je sa podizacem. dje cu kupit kontakt sprej?
sto moze biti ovo za vrata? citam o nekom kodiranju nisam na dobrom putu cini mi se ?![]()
Sensation
Da tebi nije kompjuter crknuo u auto?![]()
Prekidac za brisace (ciklus paljenje) je los, i prednja i zadnja vrata (imao sam isti problem sa nekoliko modela VAG grupe). Ne pali se svijetlo unutra, jer ono sto se kaci za B stub, odnosno C stub je omotano plastikom, a ta plastika kad se rotira gura neki switch i taj switch pali i gasi svijetlo. E sad, dio tog switcha koji se gura uz pomoc plastike se trosi, a zna da se trosi i plastika-omotac i onda tu nema dobar kontakt a to znaci da je prekidac (tj. switch) otpusten i uvijek daje 0, tj. da su vrata zatvorena.
Podizac ima senzor prepreke. Valjda je sajla losa, ili mozda sine kuda putuju drzaci podizaca nemaju masti. Jednostavno ga nesto koci a onda se aktivira senzor prepreke i pravi problem.
Kontakt sprej ti ne pomaze.
I sad sam se sjetio.
FAK!
Rekao sam ti da cu ti se javit, ali totalno sam zaboravio.
Sjutra sam slobodan od 12 do 1 30, odgovara li?
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-03-11 at 21:56.
TAKUMI
Moj brat od strica ima A4 B5 i imao je krajnje chudne simptome. Nece da se otkljucha, zakljucha, pa proradi, pa chas sviejtla rade chas ne.
Uglavnom elektronika.
Crklo je bilo kolo na plochi iza kontrolne table.
Kad ti radi kad sa vozacevih vrata kontrolises podizac ond je do prekidaca na suvozacevim vratima, a to za unutrasnje svijetlo vjerujem da je isto neki kontakt, najbolje bi bilo do Sarovica da podjes![]()
Evo posto ovdje ima dosta majstora moze jedno pitanje?
Imam BMW 530 d slabo radi turbina a na dijagnostiku pokazuje da ima pritisak?
Moze bit da je senzor pritiska.
Moze bit i da ti je turbina OK ali ti je los MAF.
P.S. kako znas da ne puni dobro?
TAKUMI
Cekaj, ali kako ima pritiska ako ne radi turbina dobro?
Dizne? Pumpa visokog pritiska ispod suvozackog sica?
Ima li pritiska u railu?
TAKUMI
A E60...
Automatik?
P.S. 7 000 postova!
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks