Zato sto auto na naftu ne komplikovaniji, kvarljiviji i masu skuplji overall od benzinca.
Zato sto voznja na plin (auto sa istom snagom, dizel/plin) je (kako sad stvari stoje) 30% jeftinija.
Onda zvuk, turbo rupa, miris...
Pitanje za Fabiju: Zašto mrziš naftu? :joint:
Zato sto auto na naftu ne komplikovaniji, kvarljiviji i masu skuplji overall od benzinca.
Zato sto voznja na plin (auto sa istom snagom, dizel/plin) je (kako sad stvari stoje) 30% jeftinija.
Onda zvuk, turbo rupa, miris...
TAKUMI
Koji hejter :joint:
Nije to hejterizam, nego daj, pricaj ako imas argumenata protiv...
TAKUMI
Ova ima samo na prvi servis udaren pecat, kao sto vidis na slikama.
Ma uopste ne gledam pecate...
Ja nemam previse iskustva kad je kupovima polovnjaka u pitanju, ali gledam kako auto radi, kako je ocuvan, koliko je pohaban...to govori dosta.
TAKUMI
Kad se vozio dizel druge su se price pricale
svako svoga konja fali,nista cudno![]()
Ja sad nemam para, ali kad ne bi bilo plina opet bih vozio benzinjaru.
Nekada sam i ja vozio dizle, ali tada je neko drugi kupio i sipao.
TAKUMI
sa cime najbolje ocistiti kocione cilindre blokira mi zadnji lijevi tocak izgleda mi je stradala ona zastitna gumica pa upusta vodu prljavstinu unutra...?
ja jos dizela nisam imao,ali ni nekog strasnog potrosaca![]()
jos nesto jesu gumice standarde ili zavise od modela cilindra kljesta i ima li ih u prodaji po ovim nasim auto ducanima?
Mislim da imas da kupis gumice, nisam siguran.
Koji je to auto?
Znaš kako, iz iskustva znam da nema više hleba od tog cilindra, pogotovo ako je nagrdjen.
TAKUMI
u pitanju je volvo 460 95g imalo nemalo moram to sjutre zavrsiti tocak mi se grije sjebacu plocice i disk...
Last edited by qwert; 12-03-11 at 21:33.
obicno ti cilindri kad zataje odma se mijenjaju, a na glavni kocioni se samo mijenjaju gumice (ili kupujes novi ako imas para naravno).
ne znam s kakvim je nacinom napravljen sistem na to auto, u slucaju da nazad (tu dje blokira) ima crijevo umjesto cijev, moguce i da je crijevo problematicno.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
pitanje:kaisevi ulje filteri natezaci...koliko kostaju za 1.9 jtd i prodavnice za iste djelove tj za fiata,alfe i lancie....treba mi ta informacija
autobox na stari aerodrom, preko puta zgrade celebic kod onog tzv kruznog
cambio na cvetin brijeg
ital auto na raskrsnicu kod trgovinske
kajishevi neka budu kontinental ili dajko, ako ih nemaju pomenute radnje, bulatovic ih ima sigurno.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks