Pogledajte samo ova dva brava i sve ce vam biti jasno:
Ovom desno je ovo bio prvi mec u karijeri, a ima 25 godina. Ljudi su se toliko smijali tokom meca da sam pomislio da sam u cirkusu...
a evo i meca o kojem sam pricao:
![]()
sta ,isto misljenje ili obrnuto))))))
BRENT ,nisam isao da gledam meceve niti me iskreno interesovalo ,zbog toga sto sam znao kako ce biti (ocigledno samo pogodio), opet ponavljam, lose da losije ne moze biti ,nkad vise necu pomenuti u losem kontekstu nijedan mec organizacije WAKO i slabije organizacije bilo kojih borilackih sportova kao sto smo ih znali pljuvati jer nakon ovoga sto sam vidio a vidio sam samo ovaj "MAIN EVENT" spoznao sam novu definiciju za DNO!
Last edited by RiddicK; 07-03-11 at 11:26.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Pogledajte samo ova dva brava i sve ce vam biti jasno:
Ovom desno je ovo bio prvi mec u karijeri, a ima 25 godina. Ljudi su se toliko smijali tokom meca da sam pomislio da sam u cirkusu...
a evo i meca o kojem sam pricao:
![]()
Oooo pa sta je ono, ko su oni ljudi? kakva je ono organizacija? Ono treba zabranit, nego 10€ ulaz to je najvaznije..
ne mogu da vjerujem,dodje mi da :burp:
Hesdy Gerges vs. Daniel Ghita IT'S Showtime- 6March 2011
kakvi ludaci
vrhunski mech!!!
vidje li Ghitu ludaka kako mu spusti gard ,ahahah
Mene je Ghita kupio sa onim spustanjem garda, kakva gvozdena glavudza![]()
zasluzio je vala extra rundu,no ajde![]()
"Henderson ove godine protiv Fjodora?
Dvije istinske MMA legende Fjodor Jemjeljanjenko (34) i Dan Henderson (40) mogle bi stati jedan nasuprot drugog u Strikeforceovom oktogonu, javljaju dobro obaviješteni izvori.
Fjodoru je navodno predložena borba neposredno nakon Hendersonove subotnje pobjede nad Brazilcem Cavalcanteom. Strikeforceov predsjednik Scott Coker potvrdio je informaciju i izjavio da su razgovori već otpočeli. Budući da su obje strane pokazale interes, borba bi se mogla organizirati već krajem ove godine.
Jemjeljanjenko i Henderson imali su sličan put u slobodnoj borbi. I jedan i drugi su najslavnije dane doživjeli u japanskim Rings i Pride organizacijama, u kojima su i bili prvaci. Dolaskom u Ameriku Rus je dodatno zasjao pobjedama nad Sylviom, Arlovskim i Rogersom, za razliku od Hendersona koji je u UFC-u u startu prizemljen od Rampagea Jacksona i Andersona Silve.
Danas je situacija obrnuta, Amerikanac je u vrhunskoj formi s dvije pobjede nokautom i novim Strikeforce pojasom u poluteškoj kategoriji, dok je slavni Rus svrgnut s trona nakon dva uzastopna poraza prekidom od Fabricija Werduma i Antonija Silve."
to bi bio strasan mec ! hendu-svaka cast sto je izazva fedora.
samo da fedor skine 10ak kila ,pa kom opanci kom obojci !
zamisli kad odradi onaj njegov powerpunch nekome ko je oko 90 ak kg tezak haha,poleti golubice moja))
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
za fedora prava provjera da vidi dje je i moze li vise , za henda bi to bio vrhunski izazov. sad procitah da bi moglo doc do borbe krajem godine ..
"Mirko Filipović gostovat će danas od 12 sati na video chatu našeg portala. Cro Cop će UŽIVO iz našeg studija odgovarati na pitanja vojske obožavatelja samo tjedan uoči velikog UFC 128 spektakla u New Jerseyju (20. ožujka rano ujutro po hrvatskom vremenu) na kojem će naš borac odmjeriti snage s Brendanom Schaubom.www.gol.hr "
je li slusa ko mirka filipovica? je li opet reka da je spremniji no ikad ?
kako ce ga Schaub pospremit,i mrzno mi je da to gledam jer mi je Mirko bio jedan od omiljenih boraca
treba da se fino povuce i da se ne bruka vise...vise nije ni b od borca koji je nekad bio. isto mislim i za fjodora-kakav crni povratak,njegovo vrijeme je proslo i sto se njegove tehnike tice,a o snazi da ne pricamo. iako mi je i dalje najmiliji borac.
stvarno cro cop poslednjih godina se se.re u sve sto je uradio u karijeri do sad. stvarno ga ne razumijem. covjek ima para, ZNA da ne moze do pojasa. znaci, bas nemam pojma zasto to radi. samo se bruka. dok sam mu gledao borbu sa patt barry-jem, imao sam utisak da ga patt pusta, zivota mi.da je htjeo, i da je krenuo kako zna, davno je borba mogla biti zavrsena...
da ga vidimo vala jos ovu borbu, jer na sva zvona govri kako je zalijecio povrede i da je top spreman . ko zna, mozda iznenadi.
Kvote na Schauba 1.30 na Mirka do 3.50
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks