Ne bi ih trebalo zanimati, osim ako ne zele da rizikuju blokiranje PP accounta![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bezicni mis mi je stigao iz Hong Konga za 32 dana...
Cooler za laptop iz Birmingema za 25 dana...
Meni jos nije stizalo iz UK, poslato 16. februara
Neće pa neće da mi odradi trgovinu noćas.Sve ovu grešku izbača.A danas sam usuo pare na karticu.Ima li neko ideju?
Ima li ko da mi preporuci kod koga bih na ebay-u povoljno mogao uzeti jedan USB od 2 Gb? Nasao sam za 1 funtu, ali postarina je nekih 3.50 funte, pa ako je ko nasao da je postarina besplatna...
Teško,obično oni cijenu na poštarinu izvuku.I ja sam danas patike tražio pa kod jednog prodavca poštarina 2 funte a kod drugog 11.Kod drugog su patike jeftinije i na kraju identična cijena ispane.
Jedino da nađeš neku rasprodaju al teško.2 funte poštarine je najmanje pa ako nađeš nemoj se mislit![]()
jel ko trgova od sinoć išta preko ebay?i dalje mi stoji ona greška pa mi čudno
Pa uvijek postoji ta mogucnost, mada je bas malo vjerovatna. Generalno ako je dobra adresa, i ako ti je do sada postar donosio stvari bez problema, nema razloga da se zagubi... Meni se desavalo da mi cak poslije 40 dana dodju neke stvari iz UK, al to je bas rijetko bilo... Nakon 30 dana obavjesti prodavca da ti nije stiglo i pitaj ga kakvo rjesenje on predlaze. Ti mu reci sta tebi odgovara, npr pare nazad ili opet da salje. Moja preporuka ti je da trazis novac nazad, jer ce 99% ipak stici kad tad ta posiljka. Tek ako tamo negdje do 35 dana ti prodavac ne odgovori ili se ne dogovorite oko nacina, tek onda otvori case... Ja sam samo jednom otvarao case, i dobio sam full refund u roku od 3 sata...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ja sam kupovao sinoc, bez problema, ali na ebay.com, ne uk
Ovako, nesto sam htjeo da kupim, ali sam odustao i nisam platio, sad je ovaj prodavac otvorio case...Sta je kazna kad ne platis nesto?
Ja sam sad imala dvije situacije, jedna iz HK i druga iz UK, čekala sam 40 dana da obavijestim sellera, javili su mi se i riješili smo problem, a da ne istekne rok za otvaranje case, a rok je ako se ne varam 45 dana, trebamo ga ispoštovati, pa tek onda otvarati case.
timelines
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Ja ne mogu ništa da trgujem.Na ebay.com.Čekira sam 2 stvari:meni patike sinoć a sestri neki nakit prije par dana.Za nakit mi je i mail stiga da platim al ne mogu nikako to da izvedem.Patike su "rezervisane" al kad dođe do plaćanja ni makac.Proba sam da uđem na paypal i da otud odradim plaćanje al samo izbači da je korpa prazna.
Last edited by Dutch; 12-03-11 at 11:54.
Očajne li podrške na ebay.Niđe maila da se proslijedi problem nego samo vrte sa starim greškama i pitanjima.Aj ako neko nađe rešenje nek javi jer me ošašavi ovo![]()
Problem sam riješio tako što uđoh na ebay.co.uk i otuda izvrših plaćanje.Bez ikakvih problema.Dakle frka je oko ebay.com neka.
Ljudi kako najbrze da vratim pare koje su autorizovane (blokirane,zamrznute)?
Ima li neki sajt koji radi dostavu iz engleske u slucaju da prodavac ne radi shiping za CG,nesto kao shippito samo za UK?
Nasao sam nesto u Engleskoj ali ne dostavljaju u MNE,kako da to uradim imate li ideju?
There are currently 18 users browsing this thread. (1 members and 17 guests)
Bookmarks