premijera pocetkom aprila
premijera pocetkom aprila
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Mozda je malo glupo pitanje ali postoji li mogucnost samo da 'pozajmim' od RTCG-a 5,6 sezona Seranovih,jer nidje nema prevoda za njih.. >.<
ako ti je tetak il ujak neko od direktora, mozda i ima sanse![]()
(nečitko)
Ispod kojeg sam kamena bio?!?!
http://www.jutarnji.hr/charlie-sheen...serije/930106/
Kakav ludak!
![]()
\\OFL•GIC
trebalo bi ga dovesti u Californication prije nego skroz pregori
(nečitko)
nastavile se the event i sgu, prva smece zesce, a za drugu mi je zao sto su je otkazali, mislim da je imala potencijala iako se hardkor fanovima stargate serijala mozda nije svidela
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kakav je sheldon ludak u zadnju epizodu TBBT, pravi je BOG![]()
Odgledao komplet Chucka - bas mi je fino pala.
Sad se skidaju Justified i Two and a half men, a nakon toga ce da pichi Shameless.
I ceka se 7i april za novu epizodu od The Vampire diaries
Californication - smorio.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ima li ko da bi mi prodao sve epizode Sopranovih sa prevodom ?
Ja imam sopranove,ali ne prodajem,samo dajem,kao i sve ostale serije koje imam(prvenstveno zato sto sam u poslednjih par godina nabavljao stvari od ljudi koji nista za uzvrat nisu trazili,padne poneka razmjena i tako to..)...Mogu ti dati da presnimis pa da vratis diskove. Ima 7 dvd-a. Ako te zanima,pm me...Jos sjutra sam u pg,pa se tek u ponedeljak vracam ponovo,pa se mozemo i tad dogovorit,nije zurba :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Tako je, nema prodaje i nema kupovine, samo razmjena i poklanjanje - daš ili platiš diskove, častiš piće eventualno i to je to.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Posteno ,nema sto...javio sam se SpellStealer-u...
nije losa ova raising hope,bar na osnovu odgledane prve epizode..gleda li jos ko?
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
ok je raising hope. ja, iskreno, u zadnje vrijeme uopste ne volim komedije, osim par izuzetaka uglavnom su mi skroz isforsirane i neduhovite, ali raising hope je gledljiva. kao i modern family. nije nesto sto bi gledao redovno, ali svakih par dana po neka epizoda...
elem, community mi se vise svidja od obje. stavise, ovo izgleda genuinely kvalitetno
Last edited by Rakun; 20-03-11 at 00:43.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ok, nakon sto sam za 2 dana pogledao svih 25 epizoda prve sezone community, mogu samo da kazem - awesome
vratio se T-bag, yay!![]()
(nečitko)
Ogledao Justified i bas mi se svidjela. Ima li ko da preporuci tako jos nesto da nije komedija? Moze i sci-fi ili stogod...
I je li shameless komedija?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
shameless je dramedy. duhovitija je od vecine komedija, ali nije sama po sebi komedija. probaj, sta drugo da ti kazem![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks