Ali najveca sprdnja i po meni sramota, je to sto je jedan nas reprezentativac, cini mi se iz Rozaja, izvizdan od strane publike toliko da mi je doslo da posle druge borbe napustim salu.
Prvo, u najavi su rekli za momka da je bronzani sa nekog svjetskog prvenstva, i stvarno je te noci bio ubjedljivo najbolji sto se tehnike tice, i sve ukupno za tih minut-dva koliko je trajala borba moglo se vidjeti da se radi o kvalitetnom borcu.
Stvar je u tome sto mu je protivnik imao 15 godina i bio je iz Subotice. On ga je stvarno deklasirao, ali i ovom 'malom' ne bih nikad dao 15 godina, bio je dosta krupan i razvijen, tezi je sigurno bio od naseg borca. I cim je borba pocela vidjela se ogromna razlika u svemu, i posle minut-dva 'mali' pada, zali se u bol u nozi i ne moze da nastavi, tehnicki nokaut...
E da ste posle toga culi te zvizduke...I dzabe sve, momak se izvinjava gestikulira da nije imao izbora, ide podize ovog momka iz Subotice, a zvizduci sve jaci...Znaci, radi se o reprezentativcu Crne Gore, koji je i bio u crvenom sorcu sa crnogorskim grbom...SRAMOTA!

Reply With Quote
Bookmarks