bravo. bravo
nema maleroznijeg mjesta
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Atletiko M - 1X
Juventus V2
ST Truden 1
Tubize 1
Bordo 2
Uplata 4.5 eura, kvota 33.61
151.25 eura dobitak.
Hvala lijepa :joint:
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
rekreativno za večeras
colo colo t2 2+
palestino t1 2+
kv 7.82
tiket opušteni
colo colo G1+1
palestino D1+1
tenerife D1+1
čelzi G1+1
kv.137 OLIMP
Igrajte Lierse 1 ,moguce da dodje 2-1,na poluvremenu je 0-1..Kasno vidjeh sad,pa uplatih online u meridian,kvotta je 4,taman mi kazite koliko je na netu..
Dojave Pro
ISPUNILI STE SVOJ ZADATAK , I JA ĆU SVOJ DANAS OKO 18 H, MOŽDA I RANIJE , UPLATITE KOLIKO ŽELITE , DOJAVA JE PLAĆENA 500 EURA TAKO DA BI TREBALA PROĆ ,AKO NE PROĐE SLUČAJNO NEMOJTE MENE KRIVIT ALI TREBALA BI PROĆ . POZDRAV LJUDI SVIMA I ZAJEDNO ĆEMO NAVIJATI. PRIHVAĆAM I NOVCE POSLIJE TEKME AKO PROĐE NARAVNO, LJUDI LAJK ZA DOJAVU KOF 26
Dojave Pro
FREE DOJAVA :
20:30 Lierse SK(pk)-AS Eupen 2/1
Odd : 26
Good luck i čujemo se navečer.
Evo to je sa fb-a,vrijedi probati.To su 2 i 3 tim odpozadi u Belgiji,mozda upane majke mu ga,ko zna![]()
55 min 1-1
Ajde izbaci link do toga profila na fb ako mozes
Hvala ti![]()
igram over 3.5 na real jos na pocetku utakmice, kvota bila 3.5 i ovi supci promasuju penal, pa ne vjerujem....
Dje ste narode.... vidim Bazel vas razocarao opet danas. Mene nije....![]()
Bio sam malo do Bara, i uplatio jedan simbolican tiket...
Prastajte sto jednu utakmicu moram da pokrijem (obecanje prijatelju sto mi je dao predlog, a koji inace zalazi odje na forum), inace je jos ludja od Bazela. I naravno tiket je dobitan !
Siombolicno i vrijeme uplate, tacno u podne
Na drugi tiket sam igrao bazel 2/1 i Inter pp2+, nevjerovatno ali nije doslo
Aj u zdravlje :dring:
I da ne zaboravim, pozdravila vas Vesna![]()
Who let the dogs out
Koliko si dobio na ovaj tiket ako nije tajna?svaka cast
PS. Lierse 1-1 FT
Eto dobra Golf IV.
Svaka cast.
Svaka ti cast,steta sto niste sa vise,ne bi vas mogli isplatiti onda![]()
vise smo iz zezanja odigrali..... jer nisam vjerovao u ovu kvotu 30, dok mi je bazel bio pik od cetvrtka, kad je namjestio kup![]()
Who let the dogs out
Jedino ovaj Real singl dodje ostlao nek je zdra'o samoIma li ko kakav predlog za sjutra ? Da se proba neki prelaz sa sitnim parama ?
![]()
Para vrti dje burgija neće.
Sve mi je jasno ali sto bi neko krio jednu utakmicu a druge dvije ne, tako da nesto u ovo ne vjerujem ali ok
napisao sam vec, ne znam citas li citav post.... iz postovanja prema covjeku koji mi je dao tip, a odnekle je imao dojavu valjda pa da se ne siri, uglavnom obilazi forum pa da ne vidi da sam okacio...
a i svajcarci su postavi providni s dojavama, svako ih bode, pa i ja probah![]()
Last edited by BlackVelvet; 06-03-11 at 22:57.
Who let the dogs out
evo vam tip za nocas
Velez - Boca J. 2. @3.20
Who let the dogs out
ispostovacu onaj biel bien **** palac, sto je namjestio sa bazelom, da ce izgubiti u prelazu i to je to od mene sto se tice dojava i prelaza za duzi vremenski period.
svaka čast![]()
There are currently 129 users browsing this thread. (0 members and 129 guests)
Bookmarks