ovo smece od windows live for game aaaarrrrgh
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Taksisti ovih dana,i kuso i repato se dofatilo volana.
Staju na sred raskrsnice,ne krecu na zeleno,preticu dje stignu i jos mnogo toga.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
dps dronovi na forumu(a i inace)..
She is only here to annoy herself!
ostalo kunem ti se ...., super da te niko ne nervira...
Ludilom maskiram dosadu
imam jednu zelenu pidžamu na raskopčavanje od koje ću da izludim, jer SVAKI, ali APSOLUTNO SVAKI put kad ustanem, a spavam u njoj, ja se probudim sva raskopčana, jedne ruke izvučene iz rukava, ka' da sam silovana, daleko bilo..neka to, no što je najgore POMETEM SE sva...upravo sam je bačila na pranje, pa ćemo je proslijediti nekome
Sell the Vatican, Feed the World!
ja obozaaavam spavacice, ali se svaki put probudim zamotana u nju al oko glave u ruku, samo ne znam na koju foru!!!
i necu vise da ih kupujem.. a u extreme intimo imaju tako slatkiiihhh smrc...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
kako mrzim kad su guzve pa ides iza nekoga , recimo na javna mjesta na trgove na, pjacu kad je pazarni dan ili uza stepenice u neku zgradu , pa kad ti blokiraju prolaz ili idu idu i odjednom stanu, nemaju koordinaciju pokreta i da vide kad neko ide pored njih ili iza njih, a na zivce mi idu i oni kad oce da prodju u kafic ili nedje pa ne umiju da stanu da sacekaju ili da se izvinu nego krenu ka junci e tada se rasirim i puknem ih ramenom, desavalo mi se da su ljudi padali 2-3 put.. eto tako ja se raspricah dodacu ako se jos cega sjetim
Last edited by kEDOWN; 05-03-11 at 22:40.
Ko je vlasnik XYZ u Deltu ?
Zesce su me poceli nervirati ovi taksisti koji, kako udjem u vozilo pocnu sa pitanjima- a di radis, jesi udata, imas li svoj stan ili si podstanar, di izlazis....
Do prvog semafora vec me "istresa" ka u istrazni zatvor i posli svega toga me pita ocemo li na kavu.:hammer:
Ili ona druga vrsta taksista koja nista ne pita, ali zato cilim putem pichi radio Elmag, frajer piva iz sveg glasa i misli da je dasa jer zna sve pisme Indire Radic i na svako crveno svitlo pogleda u retrovizor i namigne. :hammer:
Last edited by GYPSY; 05-03-11 at 22:56.
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
Last edited by GYPSY; 05-03-11 at 22:56.
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
mislim da ipak bolje prolazite vi jer nama muskima obicno ispiraju mozak kako prolaze u avanturama sa zenskim klijentima..od cega je jasno da 99% lazu![]()
ti nadjes onda nekoga sto ne prica![]()
aoo taksisti su braca
standarda prica ti je kako povalise pola grada
ili kad idem na utakmice buducnosti (ustvari kad sam isao, ne idem vise dok ne ode Homo ) odma ide prica "a ja sam ranije isa u varvare, isa sam po beogradu cuda cinjeo"![]()
Nerviraju me kilometarski postovi...
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks