Što je uradio ?
Vidio sam slicnu seljakanu na e39.
Sve te valja ubit.
TAKUMI
Što je uradio ?
Pa stavio je cep od plina na blatobran.
TAKUMI
Ajmo, koja ce prva?
TAKUMI
kako mrzim sto ti je koza onako klizava! :mad:
Ja mislim da je koza od ovih preparata samo vise osjetljiva i da se prije sjebe, ljusti i dere, jer je omeksaju previse
Some say that the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nürburgring
U pravu si, meni je propala (kao sto vidis) od ovih krema i sranja...
TAKUMI
Slikaj prednje siceve... turtle wax proizvod nikako ne moze da koristi, moze samo da steti, jer sadrzi voskove, silikone i ostala sranja, koji daju miris i od kojih je koza klizava ?
http://sandiegobmw.wordpress.com/200...rly-and-often/
Some say that the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nürburgring
Imas tu negdje slike prednjih siceva, katastrofa su, znaci stidim se od toga.
Sad nisam kuci, postavicu ti slike veceras da vidis kako su mi propali sicevi![]()
TAKUMI
@fabiano Ova tecnost je ****** obicno ja sam koristio ne svidja mi se nimalo,ne drzi sjaj vise od 5 min
Samo vi uzivajte...
Ovo nije za sjaj nego za neke druge stvari.
TAKUMI
sicevi propadaju kao na svaki e39 i e38 one stranice totalno nestanu,znaci katastrofa al vozaci nisu krivi!
a sto se tice koze na ta 2 modela je precvrsta i onda kad se namaze neugodna je!
mozda neki skuplji preparati mogu to po-soft-ovat!
A nije bogami ima to veze i sa održavanjem auta, ako ga čuvaš u garažu da koža nije izložena suncu ne bi ima problema ni posle 20 godina...
ja znam samo da ono sto mazu za sjaj unutrasnjosti jede onu gumu, ta guma ide na VW/AUDI na rukohvate i oko isntrument table da ima ljepsi osjecaj na dodir, i ja zato kad povedem auto u perionicu kazem da samo vodom i krpicom ciste unutra i nidje nema kapi da se ogulilo...
Pogledaj signature hahahhaah
Udobna su Fabijina kozna sjedista, pjan zaspah jednom prilikom uru vremena, stevanne potvrdi, enjoy potvrdi, fabia potvrdi.
Fabija zaludu ga lickas i mackas, kad je auto rascijepan bio naprijed kao da ga je Djordje Stanojevic vozio po primorju (Igor izbacio delicti)...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Nikad auta od toga. Krama.
I trap se cuje!
kako vi znate za sve te djelove? :-?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks