^^0LIvEr_QuEeN^^- pobijedio!
, a ni
Blistavi UM
![]()
ne zaostaje mnogo!![]()
^^0LIvEr_QuEeN^^- pobijedio!
, a ni
Blistavi UM
![]()
ne zaostaje mnogo!![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Zasto Audrey Hepburn krije svoje grudi ako se ponosi svojom ljepotom??? ONA SAMA SEBI NIJE ZENSTVENA TAKO DA NE MOZE BITI NI DRUGIMA.
Ona zena koja kaze da grudi nisu simbol zene ima male (ili nema) grudi.
Onaj muskarac koji kaze da su grudi nebitne i da nisu simbol zene ima djevojku koja nema grudi.
Treci slucaj moze biti da su takve osobe aseksualne i da im nije stalo do izgleda.
Hajde sada pumba i GYPSY smjestite se u neku 3 ponudjene grupe. Ili mozda pripadate nekoj 4.
ja bih milose tebe svrstao u kategoriju
"nikad nisam imao lijepu zenstvenu djevojku, sve su bile ruzne, pa mi je zbog toga sisa bila mnogo bitna" jer da si imao neku lijepu, ne bi ti puno sisa znacila dok god uzivas u prisustvu te djevojke
Njak Njak Njak
kroz citavi spot se treskaju al 1.22 min, uh kako tresnu njima![]()
Nepodobna za vaspitavanje.
Ja pripadam 4 grupi. A ta grupa izgleda ovako. Ako bi mi pravili bistu, vajar bi na grudnom dijelu morao zbog vjerodostojnosti da potrosi prilicno materijala.
Sto automatski znaci da moj muz ima zenu kojoj ne nedostaju grudi.
A viruj mi da jako drzim do izgleda tako da sam ti ja zadnja dusa kojoj mozes reci da je aseksualna.
Mislim da si pogresno shvatio cilu polemiku. Niko nije rekao da grudi nisu simbol zene, samo sam htjela reci da nedostatak grudi ne znaci iskljucivo da zena gubi na zenstvenosti.
Licno vise volim da vidim i " grudno mrsaviju" djevojku, sa stepenom dostojanstva u toj zenstvenosti, nego neku koja je napumpala sise i djeluje ko dronfuljica.
Zenstvenost je potpuno druga kategorija, koja nije uvik vezana za samo tijelo.
Ali nekako virujen da si ti jako mlad momak, a u tim godinama muskarci promatraju zenstvenost, sa organom svoje "muskosti", pa se "ufate" za si*e, ko smrt za babu.![]()
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
Momci, opustite se i uzivajte u zenskim grudima..
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
Raso, napusti topic
Njak Njak Njak
druze, napusti forum i ugasi kompjuter... izbaci sliku kakve se sise tebi svidjaju da vidimo taj tvoj ukus, samo komentarises...
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Njak Njak Njak
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
"Malo" Laisse![]()
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
Ima i zeMskih koje se pale i na ono sto ima i rupicu i muricu. Samo da ima i jezik + koji prstić... :???:
hm da a vec je postavljala neke lezbijke u fb biserima![]()
She is only here to annoy herself!
Ajde ne mlati, molim te. Ne prebacuj na žene pitanje toga šta je njihov "simbol" - ako tebi grudi "predstavljaju" ženu, to je tvoj problem.
A opet ću reći svoj primjer - moja djevojka ima velike i lijepe grudi, ali meni su one nebitne: volio bih je i da ima male. Ona sama uopšte ne voli da ih "potencira" i radije ne bi privukla pažnju njima, već drugim kvalitetima. To što se neko ponaša ili misli na određeni način ne čini to pravilom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Evo jedne lijepe male, pa ako neko može zamjerit' išta...
![]()
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks