ja sam da se vikky banuje, i nas ste za manje banovali, makar 3 dana odma sad odma
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mozes mooooooozes..............
Vazda sam ja prica oda ova viki ima dobru sisu..
Ludnica_Kovin ce da pogura project.
067-123456
Hahahah...Ludnica Kovin ce biti glavni uz Kvarnog,a muzika u pozadini Rogavcevic..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Ludnica_Kovin je zaduzen da iscera oca iz kuce da bi se snimalo kod njega na stan![]()
067-123456
RRefresh za sparca
![]()
dobra ideja, ja sam uvijek raspolozhen za ovakve stvari. samo se ogranizujte a imam i ja par riba koje bi mogli ukljuchit u akciju
COITO ERGO SUM
heheheh archi, moze moze , scenario gotov, evo izvod iz scenarija :
dobra cupi sa cvikama sjedi kucka za racunar, ima otvorene forume, i postuje neshto na ljubav, i kaci neke slike tamo nekih glumaca, i onda dolazi frajer u sobu i kaze sto je to majku ti tvoju, kakve su to slike , cupa je za kosu , opali samar, pljune je baci sa stolice na koljena, otkopca gace izvuce ga i isiba je po licu ( kvarni je ovaj dio pisao ) onda je digne za kosu gore presavije preko stola, pobaca tastaturu i monitor i sve sa stola ( odje je cvx trazio da otkupi posle te komponente ) strgne joj gace , i nabije facu u njen anus, i oblizuje sfinktere nabadajuci je jezikom iako se nije klistirala , al ne moze mu bit nista ( ovaj dio je ovizionizi pisao ) i onda se uspravi i stegne joj ruke na ledja , stisne je za zglobove, oplete samarcinu po guzovima, da tresu po ure ( moj dio scenarija i pravljenje efekta kompjuterski 30 min tresenja) i navuce krvnicki , ona place, on je cupa za kosu , dize nogu gazi je za vrat i odradjuje ( ludnica kovin style effects ) ................ itd itd i to je samo jedna od 10 scena skicirana
kao horor....
nego Zaro nisi me ubacio u scenario
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
mogu li ja da glumim neku sporednu ulogu,da ih ladim dok se trpaju ili da im palim cigare posle seksa??
mozes, a komandire tebi je odredjena uloga, dje ulijeces sa punijem defenderom marinaca, u akciju spasavanja , i u uniformi odvodis ovu malu u kanc i nastavljas sam posao ;p
Morat ću vam dat avatar poslije postprodukcije![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
http://www.facebook.com/group.php?gid=242158175401 odje ima dosta prijava, bice nesto uskoroPomozite mu!
nema muskih prijava![]()
Last edited by nookie; 13-04-11 at 11:05.
?
Evo ovaj topic,pa neka se prijavljuju glumci![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks