agbonlahor, jang sad je stigao i daren bent... jaki jaki
sosijedad, bajern, tvente, lil, viljareal, rajo,
ljudi, u stanju sam velike potrebe.ima li ko kakav predlog za danas al da nije sa nekog od ovih sajtova koji nude "sigurne" fikseve.![]()
Ivan Kladioničar Marić
dojava za danas..igra se u 17:30..koef 2,30..javite se u inbox,,al samo oni koji misle platit..nema više free,,ili plačanja poslije..jučer sam njima 17 dao dojavu,,svi rekli platit ćemo poslije...i normalno,,tko je platio..NITKO..zato ko ne misli kupit neka ne komentira ovaj status ni ne šalje u inbox poruku..jer odma ga brišem
hahaha
Ja bi izbjega ovog Bajerna...:roll:
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
не баксузирај афи, доћи ће Бајерн, ово је куп и само један меч (нема реванша), потребни су им трофеји!
i ja to mislim....
razmilja bih da imaju sad ls u utorak srijedu ali posto nemaju, onda...
a ovaj salke me toliko puta ove godine bacio da cu sad sa merakom da igram protiv njih. najmrzniji tim u njemackoj ligi, daleko najmrzniji - da budem precizniji. makar do revansa bajerna i intera, e taj mec bi mogao bajerna izbacit na prvo mjesto![]()
celtic rendzers x2
galata 1
valensija GG
sosijedad 1
rayo 1
all itihad 1
lugano 1
подгоричко дијете нам бачи да има дојаву, коеф. 25 и сад нестаде...
![]()
Ja bih volio da vam dodje,i realno je da dodje,nego ovaj Salke ove god.u Bundes ligi veze nema ali su se zato specijalizirali za LS i kup.
Tim koji je pravljen da napada trofeje mora preko ovih takmicenja spasavat sezonu,mada s druge strane i Bajern je los u ligi,tako da se i oni moraju vadit na kup,svasta moze bit,a ja cu je izbjeci.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
England Women 2 v 0 Italy Women
одиграо сам са 30ЕУР коначан резултат 2:0
уживо клађење, одиграно у 85. минуту, коеф. 1.30
Last edited by MRDzA; 02-03-11 at 17:01.
evo je braga sad u 18 ocete li je igrati opet ?
the World's leading dance event
Sensation
ovo ti je BRAGE, treceligas svedski![]()
Who let the dogs out
MRDzA jel moguce da 30e kockas na to
kako ces da izgubis te pare online vidjeces ..
the World's leading dance event
Sensation
shvatam te u potpunosti.... Ona dojava od juce nas je sve oborila![]()
Who let the dogs out
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks