popravi ti linak prvo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
Bolje nijesam mogao![]()
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
e zamisli na ovako lijep traktor pozadi stavis plug...
She is only here to annoy herself!
A treba mi neko da je ima odje kod nas u CG, pa neku kompenzaciju da izvrsim
Svidja mi se, prelijepo auto.
e nema sreco, dusho, kad nema nema
Biti ce, pa makar isao za Nj!![]()
ako trazis 159...2007 pa nadalje...preskoci ove 2005-6...
a u cg ih ima par komada svega...za jednu od njih ja cekam ponudu...
Da, trazim 2007 pa mladje, da je dizel i automatik menjac, ma nesto tipa ove sto sam stavio fotku..
ako nadjes nesto a da nije po tvom merakupodijeli odje sa nama....
a sto se tice automatika, nisam iguran da ces naci nesto da ti odgovara...bas ih slabo ima
uzmi onu spidericu zlatnu 2007 30 000km 2.4jtdm
da nema ko ideju od cega mi moze biti jedan kabal....danas ga slucajno vidjeh jer je pao skroz na dno branika pa se vidi kroz onu mrezicu izmedju maglenki...prolazi pored desnog fara(kada se stane ispred kola) i prolazi dolje...tacno izmedju hladnjaka i kucista filtera
farovi rade...motori od farova rade...sve okolo sto sam gledao je na svom mjestu...inace ne gori nikakva lampica na kontrolnoj, ama bas nista...
evo i slike kako izgleda...mada u svi kablovi sa ovakvim konektorom uglavnom...
ovakav je meni bio dzek od dijagnostike , slobodan dugi kabal koji sam preturao stalno nedje i vezivao
al mene buni to sto prolazi pored fara...provucen je i bukvalno ne mogu da ga izvucem gore...a ne vjerujem da bi kabal od dijagnotike provlacili prema braniku...
onda neje ako je provlacen, vidji da nije sa senzora za spoljnu temp ako imas klimu autoatsku ili na tablu pokazivac na komp
senzor za temperaturu spoljnu je u faru..makar ovaj sto pokazuje na tabli...da li ima neki za klimu to ne znam...znam da je u onom dijelu toliko stvari nabijeno da e tesko mzoe razaznati dje sto ide
u faru ?!?!? to prvi put cujem da neko radi, e avetni italijani
izvini....moja greka...mislim na retrovizor...na suvozacevoj strani...nego u brzini kako sam pisao pogrijesih![]()
imash li maglenke , da nije od njih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nisu maglenke...probao ih...
evo mi kazu da moze biti od senzora za plocice...a upravo na toj strani sam kod fandja mijenjao gornju viljusku...pa moze biti kad su radili da nisu vratili...
a isto tako mi kazu da kod nekih sa obije strane postoje takvi kabovi i da su od prskalica za farove...koje auto ne mora da ima
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks