placate li to onako humanitarno ili stvarno mislite da ce biti nesto od toga.. posebno od momka koji je juce poceo da igra kladionicu.. cc![]()
poshalji i meni broj racuna,a to u poshtu se uplacuje je l?
Last edited by IJa; 01-03-11 at 00:26.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
placate li to onako humanitarno ili stvarno mislite da ce biti nesto od toga.. posebno od momka koji je juce poceo da igra kladionicu.. cc![]()
Nek' mi neko baci fejsbuk link lika, na pm...
Je li ko vidio kad postuje nesto prije meca???
Ipak su ovo stvari koje mogu imati samo "povezani", znate,mafija i tako nesto, a nisam siguran da se oni bakcu fejsom... I sve to bude blokirano na vrijeme, kad se javno objavi... Druga varijanta je da je pun, pa cini dobra djelaTreca da je vidovit...
Vidio sam ja da je postovao masu prije meca,al me neko preduhitrio i ostavio ovdje njegov post sa fb-a..Uglavnom steta sto ga ne provalismo ranije,ipak su neki danas uzeli pare,ja sitno,nekih 15 e,al dobro,neki lik je uzeo 100 e bravo bravo![]()
Evo i link Signore
http://www.facebook.com/pages/100-Fixed-Match/147700695291036#!/pages/100-Fixed-Match/147700695291036
Neka neko od "nadleznih" na ovom topicu,otvori novi topic tipa "CDM Projekat",skupimo neki kes,kupimo dojavu i fino se dogovorimo,kad ko uplacuje itd,da ne bi pola uplatilo a pola ne moze jer je blokirano..Uostalom ima dana za megdana,covjer je ocigledno pouzdan.Pogodio je 13 utakmica a tu ima par utakmica gdje su prelazi u pitanju.Dobra organizacija i tu su pare![]()
Last edited by Bgro; 01-03-11 at 02:16.
Njega ce likvidirati, zato ga iskoristite dok je medju nama.
Racunajte i mene.
svi smo zajedno u ovom zlocinu
Who let the dogs out
I ja sam jedan od unesrwceni od Brage za 92,29.
Ovvo mi stize jutros> HangzhGr-Nagoya Grampus01.03.2011
pick: 2
odds:2.00
good luck
brate ko oce da ucestvuje neka mi se javi na pm danas do 12 da bismo napravili spisak
posto je Ija vidim banovan neka mi posalje mail na nikola[a]despotovic.me da ga ne izuzimamo kad se vec javio.
the World's leading dance event
Sensation
Koliko treba da se uplati po osobi? I ide li uplata preko ziro racuna,moze li iz poste?
Black imas li sto za danas?ps imao sam insajder od momka koji mi je rekao i za mons.... aik-lulea (sv hokej) 1 .... domacinu treba za plej of , gost je vec valjda prosao i poslao juniorski tim kako bi odmorio prvi tim kv 2,20... ps meni je i ovaj san antonio 2 kv 2,05
![]()
Last edited by podgoricko-dijete; 01-03-11 at 09:58.
malo sam nesto analizirao i evo moje vidjenje za veceras
Middlesbrough - Nottingham Forest 2, @2.50
Exeter - Tranmer 1, @1.95
Walsall - Sauthampton 3+, @1.70
Brechin - Dumbarton 3+, @1.65
sto se tice iznenadjenja igra se neki madjarski kup
Ferencvaros - Siofok x2, @3.00 ili za hrabrije cista 2, @8.00
za jos hrabrije x-2, @17
Keckemeti - Debrecin x-2, @6
Pobati i Singapurcane prelaz
Gombak - Etoile 1/2, @25 odavno nisu dolazili
...
Who let the dogs out
Grosseto - Padova 1 2.70 !
BISOGNA VINCERE !
Ljudi oprezno sa ovim likom...odakle znate da nije brisao promasaje iz grupe? Je li ko od vas uzeo pare na njegov fix sem na wil x?
Cudno je da na predhodnih 13 meceva nema lajkova ni komentara
Севиља 1
Цибалиа 1
Ређина 1
Варезе 1
квота 6,32 ОЛИМП
од људи који прате кладионицу, волио бих да чујем анализу, за сутра:
Сантос 1 - 1,35
Барселона 2 - 1,60
Рајо Ваљекано 1 - 1,60
Херез 1 - 1,75
_________
кв. 6,04
Да ли се исплати ставити 20еур, колико је сигурно и слично..![]()
Last edited by MRDzA; 01-03-11 at 12:24.
charlton 1 -1,90
exter 1 -1,90
brighton 2 -1,90
southampton 2 -1,75
koef: 12,00e
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Taj lik ili je tesko bolestan, pa hoce da uradi neko dobro djelo dok je na vrijeme ili je prevarant.
Sto ce nekome pare od prodaje dojava, ako je 13/13 bilo tacno, sto znaci da je on mogao tu uzet velike, velike pare samo da je po 100 eura uplacivao po mecu, a da ne kazem i vise. Imao je 2-3 prelaza koji su bili po 25-26 kvota, nekoliko kvota je uhvatio 6-7 i par kvota koje su bile ispod 4.
PRICE IS 30 EUROS BEFORE THE MATCH FOR ODD 17 AND 50 EUROS BEFORE THE MATCH FOR ODD 28. PAYING IS VIA MONEYBOOKERS.
Nemam pojma, ja sam in za ovu prvu dojavu, ako prodje idem dalje ako ne, opet idem dalje josh jednu, ako ni ta ne prodje pozz pozz.![]()
ne skodi nista da pokusamo, ionako bacamo novac na ovaj ili onaj nacin![]()
Who let the dogs out
FLORA T.-LEVADIA T.-2-5.75 neko kaze da je namjesteno tj dojava![]()
ja nmg kod nas da nadjem inace bih igrao .
u pitanju je estonska liga (valjda)
100% Fixed Match
INFORMATION MY PAYPAL ACCOUNT DOESNT WORK DO NOT SEND YOUR MONEY ON PAYPAL, ONLY MONEYBOOKERS IS NOW AVAILABLE
Najjadniji su ovi ljudi tipa Najbolja kladionica,Najbolje dojave bla bla koje prodaju dojave i mole,da su imalo neki "dojavljivaci" oni bi imali svoje izbore a ne da mole..
Sto se tice ovog lika,pogodio je 13 utakmica,svuda ima satnica,da imam vremena provjeravao bi svaki mec,al nemam sad bas toliko vremena..Steta sto nismo vidjeli onaj predzadnji prelaz X-2 al dosta je i ovaj will bio da se pokaze kao siguran.
Misljenja sam da neko hoce da navuce dao bi 3-4 dojave i to je to,ali on je dao 13 dojava pa ako 14-u zaejebe,nek zajebe vala,nema sta onda
Nadajmo se![]()
ko ti ga zna, mozda je lik postavljao postove koristeci neki trik da navuce ljude, sto neko rece gore, nevjerovatno malo lajkova ima i komentara... mozda je postavljao poslije utakmica ili tik po zavrsetku.... nesto mi je tu sumnjivo.... jer zasto bi objavljivao dojavu i trazio novac kad se mogao na te dojave i sam napunit ko zna koliko puta
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks