bravo rhamses, lijepa ponuda - samo je izuzetno skupa...
Jeste, bijeli iPhone 4g moze biti vas! Donesite vas crni iPhone 4 i uz nadoknadu od 190EUR postace bijeli! Ugradjuju se iskljucuvo original djelovi!!!!!. Ili ako nemate vec iPhone 4, kod mene je bijeli 4g 16GB sim free 770EUR
Kontakt na PM ili ovako...uostalom znate gdje da dodjete![]()
bravo rhamses, lijepa ponuda - samo je izuzetno skupa...
Cijena je pametna. I nema dje nize. Pa ko hoce eksluzivu, sta li vec - nek` izvoli.
vazda bili prvi sa novim stvarimarespect
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
bojane ima li zadnje staklo ili plastika sto li je vec za iphone 4,puce kao staklo na auto pretvori se spider iphone kad ga gledas otpozadi,cena??????????
Koliko malih kineza gladuje,greota,sve deca....kriza,kriza svuda...))
imam ti ja jednoga dobroga staklorezca, broj na pm... ?
I don't suffer from insanity.I just enjoy it every moment.
We are all anonymous.
@TOTTI_10 ima ima, samo se javi....
Ramo, zva me juče Stiv, dok sam bio na žicu na bjelasicu sa onim drugovima iz amerike, da me pita bi li moga da mu pošaljem jedan, jer je čuo da u MonteNegro ima beli ajfon![]()
work hard &believe in January Februaryforget about winter if you can © riders.me
zna' sam da imamo strasne fudbalere i kosmonaute ali ovo cudo nijesam zna'....
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
....vjerova nijesam da ima bijeli ali e`o ga u ruku drzim, svega mi na svijet
taman od kad te nisam vidio moguce i da si ostarao ovako........ za pg cu za koji dan da pokupim onaj blackberry i one sa servisa pa cu donjet iphone
Awesomeness![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Da si imao ovo http://www.carbonbumper.com/ do toga ne bi doslo
Fenomenalna je stvar... Izgleda duplo bolje sa tim nego bez... Ne bih ga skinuo nema tih para... Mozda jedino ako mi dosadi ili uzmem neku drugu boju...
Originally Posted by Nk-001
Vazda su se kod nas pojavljivale (i prodavale) stvari prije nego sto su zvanicno napravljene... ovo sto ima u podgoricU, nema ni u ameriki http://store.apple.com/us/browse/hom.../family/iphone
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks