Originally Posted by
Dutch
Ovo boldovano stoji.
A znaš li recimo da su za te podmetnute bombe svaki put privođeni i svaki put nađeni likovi koji su radili "dojavu" i takođe svaki put pušteni doma bez zadržavanja.A više puta nisu bili maloljetnici no magarad od 20+ godina.
Ja ću prvi da iskuliram ako je izgubim jer mrzim da se bakćem sa papirologijom a još više da gledam one tipove na šalterima koji kao tele blenu u tebe i na kraju ti kažu da treba 20e da daš kako bi dobio novu karticu.Pa naravno da mi je ljepše,lakše,jeftnije kupit na trafiku novu negoli slušat gluposti i na kraju još platit za to. Pušti me odgovornosti, neću da budem odgovoran po tom pitanju apsolutno.Oću da mi to bude opušteno nešto a ne briga.Dosad sam zamijenio 20 kartica sigurno zbog različitih razloga i ne tangira me to uopšte a posad svaki put trebam da idem i popunjavam formular nekakav.
Telefonu sa kojeg je počinjelo neko nedjelo je lakše uć u trag negoli nać krivca preko otisaka prstiju tako da što se tiče kriminala to otpada.I sama se slažeš da to nije razlog.
Koji je ako ne kontrola privatnosti?
Bookmarks