Quote Originally Posted by Dutch View Post
Ovo boldovano stoji.
A znaš li recimo da su za te podmetnute bombe svaki put privođeni i svaki put nađeni likovi koji su radili "dojavu" i takođe svaki put pušteni doma bez zadržavanja.A više puta nisu bili maloljetnici no magarad od 20+ godina.

Ja ću prvi da iskuliram ako je izgubim jer mrzim da se bakćem sa papirologijom a još više da gledam one tipove na šalterima koji kao tele blenu u tebe i na kraju ti kažu da treba 20e da daš kako bi dobio novu karticu.Pa naravno da mi je ljepše,lakše,jeftnije kupit na trafiku novu negoli slušat gluposti i na kraju još platit za to. Pušti me odgovornosti, neću da budem odgovoran po tom pitanju apsolutno.Oću da mi to bude opušteno nešto a ne briga.Dosad sam zamijenio 20 kartica sigurno zbog različitih razloga i ne tangira me to uopšte a posad svaki put trebam da idem i popunjavam formular nekakav.
Telefonu sa kojeg je počinjelo neko nedjelo je lakše uć u trag negoli nać krivca preko otisaka prstiju tako da što se tiče kriminala to otpada.I sama se slažeš da to nije razlog.
Koji je ako ne kontrola privatnosti?
Od kad imam telefon imam jednu karticu i eventualno jos jednu neke druge mreze zbog povoljnosti poziva isl. pa me ne pogadja uopste taj novi zakon.
Ako je nekome interesantno da cita: Kupi hljeb kad budes dolazila... oces biti kuci za pola sata... vozilo broj 165 za 2 minuta hvala na koriscenju sms servisa... imas li armani code od 100ml.... vala neka cita u sve 16
Eto ti kompletna privatnost, a ovo registrovanje je FORMALNOST jer danas kad ti svi znaju sta si rucao i dje ces biti sjutra u 2 ne vidim problem da znaju da koristis broj 06*******. I to se takodje zna i prati se sve ali zakoni namecu procedure protiv kojih se ne moze nista ucinjeti.

Kazem svidja mi se akcija bas zbog tih zajebanata koji kupe karticu za mrtvih 2 eura nekome sjedu na mozak i bace je na kraju. Kao sto imas odgovornost za svoje licne dokumente tako treba da imas i odgovornost za svoj/e broj/eve koje koristis.
Samo iznosim misljenje tako bez ljutnje