Daska=Drvo=Sekvoja![]()
znaci ne vjerujem juce se cujem sa likom reko da mu se javim posto me covjek ispostovao poslao mi slike i reko jel udarat auto kaze nije 100% ,ja kazem pa jel mu air bag izljetao kaze jeste to kaze meni daska pala bila na njega pa izletio pa ja to uljepio ,ja kazem pa naprijed nije u liniju oko zmbigavaca hauba kriva a on pa eee to kad je daska pala na njega sve se deformisalo mozes misliti kako je jak udar bio daske kad se onako deformisao naprijed jos mu pride air bag izletio QQ kakvih teladi ima pazi ti njega "PALA DASKA NA AUTO I IZLETIO AIR BAG!"
Daska=Drvo=Sekvoja![]()
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
ovako ait bag se ne otvara,puca tacno na pola znaka,linija po sredini
e sad moze bit da su sa drugog auta iscijepali ove ivice pa na ovaj zalijepili
vidji razlikuje li se ovo srce i van njega jel ponesen identicno materijal
Airbag se otvara samo kod se osteti veznik ispod branika.
TAKUMI
E života ti ne pitah te onaj put... Šta to dođe u 550 a nema u 540?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Dosta, dosta toga...
TAKUMI
Osjecaj da vozi najbolji model u ponudi.
Tacnije, dodje kompleks.
Što bi rekao Jeremi taj 5.0 nije motor nego atomska bomba, baš sam gledao danas kad su testirali 650i.
E, i sto kazu?
TAKUMI
Sto bi Fabia rekao za SLK - jedina mu je mana sto ga nemam u garazi
Hahhahahaha sad pogledah. Ovo je Fabijin brat iz Micigena
Ultimate drive!![]()
Sad, zvao sam ga kaze da je on u pitanj...
TAKUMI
Kvalitet videa me podjeca na onaj budvanski m6 burnout
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
kako je totalno nezanimljivo vozit ova nova bijesna kola . Stisne samo gas , on sam salta, sve sam radi josh samo da okrece volan umjesto tebe.... par sekundi eto 100km/h josh par eto 200km/h i sta onda ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Onda udjes u Market sa 2-3 ribe.
hahhahahahahaaha g klip ahahahahaha oooooooooooooo kuku lelek!
neka sto su ga snimili, pa ajde nije im uspjelo nego sto su se cimali i da ga okace hahahaha stvarno svaka cast!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ja ti zivotom mogu garantovat da bi se svaka rado natakla na nj, ka sto neka od te 3 vjerovatno i oce.Ka da ne znas kakve su curice..
p.s. Sto imas protiv parkiranja tu, i ja sam ga ostavlja..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks