aooo to se pricalo olimpijakos,partizan,mogren i na kraj u zetu dosa...masu lose
batrovic ne smije iz teretane izlazit ako misli uspjet ka fudbaler
aooo to se pricalo olimpijakos,partizan,mogren i na kraj u zetu dosa...masu lose
keako e ?
Nema od toga nista kad sa 17 zavrsava u omladinski tim Zete ..Jovetic je tada cini mi se bio kapiten partizana..
Nazalost, nista novo kada je u pitanju vecina fudbalera u tim godinama.![]()
neka dodje u arsenal iz tivta, igrace u prvi tim sigurno
mada iskreno i nije neki talenat ka sto se prica ..
keako e ?
Cak je potpisao samo na jednu godinu. Dovoljno informacija da zakljucimo o kakvom se talentu radi...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Dick Laurent is dead!
Baš ne znam. Evo što sam našao na internetu. Ovo je od 11. marta prošle godine
http://www.football4.me/index.php?option=com_content&view=article&id=50:zv rko&catid=1:latest-news&Itemid=68〈=en
Zadnja informacija koju imam jeste od 1. oktobra prošle godine
FUDBALSKI KLUB “KARIOKE” USPOSTAVIO SARADNJU SA ITALIJANSKIM GIGANTOM, TRENER ZORAN MIJOVIĆ KAŽE:
Podgorički fudbalski klub “Karioke”, koji vode braća Zoran i Nebojša Mijović, nekadašnji fudbaleri Budućnosti, dobio je nedavno poziv italijanskog giganta Milana da u jednoj od najprestižnijih fudbalskih akademija u Evropi prezentira svoje metode rada i svoju fudbalsku školu.
Sportska akademija “Setore Đovanile”, kojom komanduje nekadašnji fudbaler “roso-nera” Filipo Gali, smještena je 100 kilometara jugozapadno od Milana.
- Pošto smo već imali priliku da vidimo kako se radi u savremenim klubovima i zemljama, poput Engleske, Holandije i Njemačke, naša želja je bila da to iskustvo upotpunimo sa Italijom i AC Milanom, jednim od najvećih klubova u Evropi - kaže trener Zoran Mijović.
Zajedno sa njim, na radnoj nedjelji u Milanu boravili su i talentovani fubaleri “Karioka”, 14-godišnji Miloš Vukčević i Zoran Petrović.
- Njih dvojica su na terenu prezentirali kako se radi kod nas. Imali su pet treninga i jednu prijateljsku utakmicu protiv Udina. I po riječima trenera koji su zaduženi za rad sa tim selekcijama, kao i direktora škole Filipa Galija, pokazali su izvanredan kvalitet, tako da je Milan već zainteresovan za njih. Uspostavili smo saradnju koja nam može biti korisna na više načina, u vidu razmjene iskustava, prijateljskih utakmica...
Ime Dejana Savićevića u Milanu vam otvara sva vrata, kaže Zoran Mijović.
- Nevjerovatno s kolikim poštovanjem ljudi izgovaraju njegovo ime, ne samo u klubu. Gali se posebno raspitivao za Dejana, rekao je da mu prenesmo pozdrave.
Fudbalski klub “Karioke” je poznat po talentima, prošle zime je 15-godišnji Nikola Zvrko, o kojem su pisali i engleski mediji, zadovoljio ukuse skauta Mančester sitija.
- Formalnosti oko njegovog odlaska za Mančester se uveliko obavljaju. Mislim da smo i u Milanu pokazali koliko su djeca sa našeg podneblja talentovana - zaključuje Mijović.
Dick Laurent is dead!
U Man City? Jedan dobar izvor mi kaze da je u Empoliju, koji je u italiji poznat kao dobra skola za talente, pa sad ne znam ..
Pitanje koliko je dobro za mlade igrače da budu u jakim klubovima. Sa 17, 18 godina njima treba da što više igraju, makar i cg ligu. Vučinić, Jovetić, Vukčević, Bošković su u tim godinama već bili prvotimci, tako da Batrović, Zvrko i društvo bi trebali ove, najkasnije sljedeće godine da počnu da igraju neđe, ili mogu da postanu vječiti talenti iz novinskih članaka....
vucinic je sa 17 vec bio u italiji a simon i joveta sa 16 sto je mnogo boklje bego da su ostali ovdje.
Ja sam gledao jedino kad je bio kod Sofra u emisiju, pa je klinac donio neke snimke svojih igara. Sto znam, to je dosta dobro izgledalo, pogotovo kad se uzmu u obzir njegove godine. Mali ima brzinu, sut, dribling, ali uvijek je nezahvalno prognozirati u kakvog ce se igraca razvit. Meni se cini da je izabrao dobru sredinu za svoj fudbalski napredak, i da je otisao u pravo vrijeme. Svojevremeno ga je navodno trazio cak i Ajax, ali to su samo spekulacije.
Sto se tice Zvrka, mislim da je on jos u ovoj podgorickoj skoli fudbala, barem je bio do nedavno. Tako makar pisase na spiskove kada su se igrale selektivne utakmice za generaciju U16, gdje on cak nije uspio da udje medju 20 igraca. Nije bio ni u sastavu pionirske reprezentacije koja je nastupila na Olimpijskim igrama mladim, a to je njegova generacija. Nesto tu ne stima. Da li je klinac previse izvikan, ili su ovi nasi selektori zbilja slijepi kod ociju, ja ne znam. Ali cinjenica je da i Batrovic i Zvrko jos uvijek debelo stagniraju (ako ne i nazaduju) u svom fudbalskom razvoju, i da trenutno imamo dosta dokazanijih igraca tog godista, kao sto su ovaj Krstovic iz Empolija, Kosovic iz Vojvodine, mali Savicevic iz Crvene Zvezde...
kosovic ce bit veliki igrac
a i u odbranu mijuskovic i petricevic su bas dobri
onaj mijuskovic vec trenira sa prvom ekipom=)
Drincic stoper iz kadeta Sutjeske. Od njega ce biti nesto.
Kad se već pominju mladi igrači čudi me da još niko nije pomenuo Mrdaka iz Rudara, 93 godište. Gledao sam ga prvi put kad je ušao jesenas protiv Budućnosti i u 10 min je imao 3 šanse, baš nije imao sreće da se tada upiše, odma se viđelo da ima potencijala. Ovo proljeće su mu se poklopile neke stvari- Ranđelović otišao, Nerić povrijeđen tako da ima i više nego dovoljno prostora da se pokaže. Već danas je fino počeo - iznudio penal i go.
Da je sreće da u našoj ligi debituje više igrača sa 17-18 godina. Da je tako sigurno nam ne bi reprezentaciju sačinjavali igrači koji nijesu debitovali u našoj ligi već su pošli ranije neđe vani i dobili šansu da debituju u mnogo jačim ligama (šansu koju ovđe ne bi dobili).
Dick Laurent is dead!
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks