ovo je 320D 2000gNSX slabo mi pozmajes BMW iako vozis pravu azdaju
![]()
Dje se prodaje, na plac ili privatno ? Kolko ga cijeni ?
qwert počeo si 03-09-10 da tražiš E46. Kuću da tražim ne bi bio tako pedantan... Ka da ćeš ga vozit 100 godina...
eto ima u oglase 12.2004 320d,znaci zadnnja serija registrovan godinu , automatik sa odradjenim svim servisima 8700e,njima je cijena donedavno bila 10-12 hiljada...
Prodaje se u kotoru.
Auto je ne registrovano
Auto se mora prevesti
Auto je iscukano
Auto je udarano ocigledno
U auto se na startu mora uloziti 1000e
Autu je cijena 5000e
Jbg kad sam pedantan
Ne mora al... 100%
znas kako , koliko para toliko muzike ...
uglavnom auto kod majstora , dijagnostika , detaljno pregledanje i to ti je to. Pa koje god da je auto. Sto se tice cukanja ako ga je covjek malo kucnu , slomio branik il nesto ne vidim tu nista strasno , ali ako je nedje zavario dobro to ce se lako i otkriti kod dobrog majstora ..
ps. svaka cast ako imas toliko strpljenja da kupujesh kola 6mj.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Druze, sto ocekujes ti od polovnoga auta?
Mene je milije kad ga vidim iscukanoga, nego kad ga lickaju i kupis macku u dzaku.
Daj ti mene br toga ako nije problem.![]()
Jes, ljudi traže kola novija od 2004 god, da je u EXTRA stanju, ne preko 200.000km sa full opremom (ne mora TOTALNI full) neudarana, neograbana, sa novim gumama, za 4-5.000€
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Nikad udarano auto covjece!!!
Jbg, ako te neko zajebe, a ovako znas da je cuknut, i da ga trgujes...
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
jel vi stvarno mislite da postoji bmw koji je presao preko 200 000,dizel i da nikada nije udaren za 5000e?
Stara linija, za malo vise imas TC od starca sa 36.000 predjenih, koja je auto u svakom pogledu za dizel BMW.
Ja bi vazda prije TC, logicki
Ne mora da znaci da je udaran auto, dzabe ti njima pricas. Mozda je oslabio drzac haube. Mozda je samo cuknut. Mozda su je skidali da bi otcepili dovode (kao sto mora na neka kola) pa je majstor lose vratio.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks