јебига, фино бих пукао паре да сам одиграо...имао је неко одличан инфо за Сосиједад 2,10 и прошао је...
Mrdza,nisam rekao da su dojave,pa da moraju proci. Info je tacan bio,ali public bet je ucinio svoje ...bolje svo bacite poneku informaciju nego samo da kritikujete![]()
јебига, фино бих пукао паре да сам одиграо...имао је неко одличан инфо за Сосиједад 2,10 и прошао је...
брате, што не јавиш овакве тикете на вријеме![]()
kedown, zdravo ih trosio![]()
Who let the dogs out
samo nemoj da vidim da je neko napisao da je ovo zasluzena pobjeda smrdljivog bajerna...
kambijaso sto je promasio bolje da se nikad nije oporavio od povrede...
danas razmisljam ocu li te ispratit ili ne, i od umora zaspah u 7 i digoh se u 9 pfff
svaka cast
Who let the dogs out
ima li sto za danas ljudi dobrikakav tenis ili sto tako ?
![]()
bravo kedown i astral
ja od tenisa igram
Almagro - Giraldo(21,5) manje
G.Simon - Gasquet(22,5) vise
Fish - R.Mello(21,5) manje
Federer - S.Stakhovsky(19,5) manje
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Nisam odavno ovde zalazio (nemam nesto srece, a mozda ni pameti) ali nadjoh na FB-u download knige "Sto kladionice ne zele da znate" , pa rekoh da to podjelim sa vama.
http://www.mediafire.com/?gny2tx20gmj
Mad Dog, kinetic, black sto cemo za danas ?
Sto moze GG doc od ovih ? Oce li rangers ponovo igrat na mali broj golova ?
Benfica mi je GG najsigurnija
Last edited by my name is ...; 24-02-11 at 12:59.
Ne znam, ne mogu sastavit 4 utakmice sanse nema.
Zenit je mizerna kvota, ali opet jednostavno mora doc. Leverkuzen nema neki motiv, mada mozda bi to moglo doc na golove ako Metalist bude igrao fudbal. Liverpul, ne znam, bas nemam pojma sto igrat.
Kvota na Rendzers je ogromna. Zao mi samo sto nisam pri nekim parama da singlam X2, jer je Sporting jedna ogromna nula. Ajax dobija nesrecne belgijance. Braga mozda na golove, cesi ne umiju da se brane. Stutgart je nikakav ove sezone, ali sve mi se cini da cu ga stavit nocas na tiket. Zadnji mec s Leverkuzenom su odlicno odigrali. Mislim da Rubin nece izgubit od Tventea. Ostalo za izbjegavanje.
Znaci:
Zenit
Rendzers X2
Ajax
Braga 3+
Stutgart
Rubin X2
Bijo si poziw koi se neodbija
mad dog, ja bih ti kontru udario na ajax, imaju veliku prednost, odgovaralo bi im i 0:1 da izgube. U nedelju igraju i veliki derbi sa PSV-om tako da ne vjerujem da ce previse truditi u ovom mecu u napadu, vise ce biti u odbrani stacionirani...
Ajax - Anderleht x2
Partizan - Real 1 /evroliga
Mancester City - Aris 3+
Rosenborg - Alesund 3+ /prijateljska
:dring:
Who let the dogs out
igracu sa 3e cisto da probam:
rendzers 2 4.1
anderleht 2 3.95
psv 1 1.9
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Benfiku uzimam i ja na GG
Moze i Dinamo-Besiktas, a moguce i Viljareal-Napoli
Mislim se da odigram Partizan - Real 1-1, @4.50
/ Partizanu bi dobro dosla bar jedna pobjeda u evroligi ove godine u top16, a spancima i nije neophodna s obzirom da imaju sve cetiri do sada.
Vrijedi probati i malo tenisa Simon - Gasquet 2, @2.30
Last edited by BlackVelvet; 24-02-11 at 13:38.
Who let the dogs out
Zenit - Jang Bojs 1
Liverpul - Sparta 1
Spartak - Bazel 2-3
Sporting - Rendzers X
Mancester Siti - Aris X-1
Stutgart - Benfika 1
Ajaks - Anderleht, Dinamo Kijev - Besiktas i Tvente - Rubin??? Pa makar jedna ce doc dvojka od ove tri, a kvote su preko 4!
Moze li zakopalova uzet set Jankovicki ?
Who let the dogs out
Gledao sam reportazu sa Anderlecht - Ajax (Anderlecht je imao penal za 1-1, osim toga - unisten).
Onda sam gledao na 365 utakmicu protiv Westerlo-a u nedjelju vece (cekao sam dvojku za fine pare). Vjeruj mi da sam dosta utakmica gledao, ali od te mi je doslo da placem, bukvalno.
De Bur je izjavio da ce najjaci sastav igrat, vidjecemo.
Bijo si poziw koi se neodbija
simon 1 1,6
ajax 1 1,8
žalgiris 1 1,7
sa 50
Liverpul 1
PSV 1
Zenit 1
M. City 1
PSG 1
_________
Kvota: 6.14 u LOB
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks