hm ocu onoga trena kad mi buducnost bude nala neshto i upola fino kao ova kabriletka na prosloj strani,
bolje ostavite istoriju iza sebe, i okrenite se buducnosti![]()
hm ocu onoga trena kad mi buducnost bude nala neshto i upola fino kao ova kabriletka na prosloj strani,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kako volim kad vidim ovakve likove za volanom. nenormalan, smijeshan a opet vozi savrsheno.
auto izgleda pristojno (s obzirom da je shestica) a motor naravno...za ocekivat sa 2 superchargera. Ne mogu da vjerujem da ne ide do 100 ispod 4 sekunde (tako procitah na net)
Originally Posted by my name is ...
Potpuna glupost od auta. Prije bih M6 vozio od ovog... 800ks koje je nemoguce kontrolisati ispod 200km/h. Samo ti prave problem.
Jedino je lijepo reci da imas auto od 800ks, onome ko voli te stvari![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Tako slajfuje i tvoj Benz, ali ne zbog snage.
Slajfuje zbog nedostatka trakcije.
TAKUMI
Tako ne slajfuje auto od 100ks...
Primjera radi, M6ici kad se sklopi puni gas i na 100+ km/h pale se sistemi i gica se zadnji kraj lijevo-desno...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
I C klasi 200 CDI, samo sto njemu zadnji kraj ide ili lijevo ili desno i zavrsis van asfalta, jer ne mozes da ga kontrolises.
TAKUMI
Nije sigurniji od benzinca, ali sigurnije je vozit Golf II sa venturijem nego dizelsku C klasu (sa mozda najboljim gumama) na kvasno.
TAKUMI
Hmmmmm..
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
Stara 6-ca je stvarno bombon!
كنت أعتقد في يا الله احمني من الشر.
I ja sam platio 3 gume polovne prije 4 godine, 25 eura komad, drže - pegla :mrgreen:
2 tone + pogon na 2 tocka + gume koje moraju kako tako da funkcionisu i po kisi...drag gume bi mu skinule bar pola sekunde
E pa sad..sve je stvar vjezbe, ja sam mislio da je i 400 KS premnogo pa eto na sve se ziv coek navikneFin je osjecaj kad mu lagano sklapas gas na izlazu iz krivine kako ispravljas volan i tacno osjecas kako oce da kliza..mogu tek mislit kako je sa tim cudom
jedino ako su mu gume nezagrijane ili bas lose..ka sto i jesu dostini jacih auta kroz grad koliko vidjeh, previse se uzdaju u DSC ESP i ostale sisteme..
She is only here to annoy herself!
enesiks, ja cu ti placat 5e za 5min voznje kao ono preksinoc.![]()
kad budes na 600-650hp, davaci ti duplo.
ja bih rekao da jes...mada ne znam na bmw-a kako izgleda kad se otvori jastuk tj ne znam kako puca ova plastika. ovaj dio plasticni dje je znak bmw-a bi trebao da je pukao nedje ispod/iznad znaka...
a mozda se otvara bas ovuda dje izgleda kao da je lijepljen
Originally Posted by my name is ...
moguce da jes..530d je ovo pretpostavljam vidim da je fuliran
She is only here to annoy herself!
pa vidim nesto sumljivo a lampica od air baga gori...sig lupan...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks