pa sta da radim sad?
neka ovi iz budve proba leptir na tebe i vadi se na povrede
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Uplati, ponesi kopiju uplatnice u MUP kao sto moras, objasni sto je i kako i sacuvaj kopiju uplatnicu...
Moguce da te nikad vise nece ni zvati, a i ako dobijes poziv i pojavis se sa kopijom uplatnice uz obrazlozenje da si zaboravio, dobices minimum minimuma kaznu...
Ali nemoj sad da odlazes za cetvrtak ili petak, pa onda prebacis za ponedjeljak, nego odma podji i rijesi to...
Originally Posted by Nk-001
vazi se. zahvaljujem
Evo, ja danas dao 100 eura policiji...
Uhvatili me sinoc mrvicu preko limita![]()
TAKUMI
kako 100e? BTW, mene prije neki dan uhvatili na 79kmh (jos 1kmh i ode vozacka), a 2 min prije toga me zaustavili na kruznom kod Univerziteta
nego, da se vratimo Amerima i patriotizmu:
znaci, ako vozite i Njemca ili Japanca, pojesce vas Matrix, we've all seen that movieVozite americke krshine umjesto njih! :roll:
(nečitko)
Kolko je bilo prekoracenje i dje? Mozes li sad da ispises 3le stojkama?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ljudi zaboravljam sve da postujem, ako je vec neko postovao prije prastajte. Posto vidim da se zale na kazne za brzinu. Na putu Pg - Ct evo dva dana postavljaju radar na raskrsnicu Ct Pg Nk. Tako da nemojte brzat tuda![]()
TAKUMI
NE na licu mjesta, oookle mi tolike pare?!!
Kod sudije na pricu, da se neksto sredi ili da casti on koji dinar.
Kako 170 Fabija? Koliko ja znam 150 je maksimalna.
I jos me zanima mogu li ovi pecki policajci da stoje dje oni hoce ili ima kakvog reda? Poprijecih se u kruzni i ovaj me zaustavlja, za malo da ga pocistim. :trashcom:
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
150 je kazna, i jos 20 sudski troskovi...to je 170.
TAKUMI
ogranicenje 40? oni te ufatili na 45? uzeli ti vozachku?
vratili ti vozachku sjutri dan poshto si platio?
ae ne seri leba ti
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks