kakve to veze ima sa onom temom?FYI, serije kupujem, razmjenjujem i prodajem
Telefone takodje kupujem, razmjenjujem i prodajem (prodajem ponajmanje, zato i imam kolekciju)
Takodje, FYI, ne prodajem filmove i ne prodajem sranja :mrgreen:
pa prodajes li serije?![]()
kakve to veze ima sa onom temom?FYI, serije kupujem, razmjenjujem i prodajem
Telefone takodje kupujem, razmjenjujem i prodajem (prodajem ponajmanje, zato i imam kolekciju)
Takodje, FYI, ne prodajem filmove i ne prodajem sranja :mrgreen:
Last edited by verbalni_fajter; 17-02-11 at 20:37. Reason: Takodje, FYI, ne prodajem filmove i ne prodajem sranja :mrgreen:
(nečitko)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
primljeno k znanju. BTW, ne znam je li proces i dalje u toku, ali postovi sa uvredljivim sadrzajem su ostali na topiku...
(nečitko)
Ja sam obrisao oba posta prije nego je DIDI postovao...
Originally Posted by Nk-001
https://forum.cdm.me/showthread.php?...97#post2080697
znaci molim vas sredite ovo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zavrseno je to...
Originally Posted by Nk-001
Samo da pohvalim Gorana za:
"Dakle ovaj topic je na skroz pogresnom mjestu i naravno kao takav bi trebao da bude premjesten. Ono sto je mene natjeralo da ga zakljucam je pitanje koje zadire u intimu svih nas. Ne slazem se sa tim da samim tim sto ne odgovaram nijesam tema zadiranja u intimu. Ne vidim da iko ima slobodu da me pita sta sam i ko sam.
Osim toga osjecam potrebu da kazem da imate pravo na ona dva dolje foruma da dajete svoje misljenje politici i tim temama u mjeri u kojoj to moderatori ovog foruma misle da mozete. Za ovakve stvari na drugim forumima vam kazem da postoji Zero tolerance odnos. Bice brisano i bicete banovani. Morate da shvatite da nas neke to blago ne interesuje.
Takodje cemo polako uvesti i Zero tolerance za sve one koji se obracaju drugim forumasima sa uvredama i provokacijama. Ovo je nas forum i nekulturu ne moramo da trpimo.
"
Odlicno objasnjenje za zakljucavanje zlonamjernog topica.
Samo cu rec topic Milos Raonic. Srecno administracijo.
Prije no sto mi obrisete oglas molim da me upozorite na PM!
Ne mene nego sve ostale! Prije bilo koje sankcije vala mozete poslat taj PM nista vas ne kosta!
HVALA UNAPRIJED!
prije nego sto postavite oglas pogledajte PRAVILA!
nista vas ne kosta!
Bez ljutnje, ne moramo nikoga upozoravati jer su pravila jasna. I tacno se zna sto ne moze.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Što je problem sa registracijom novih članova? Drug mi pokušava da se registruje evo mjesec dana i ne može.
Ban on IP.![]()
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Da dodam i da se prvi put registruje (odnosno pokušava). Znači-nije ranije imao username, nije banovan itd.
Koristi li yahoo mail ? Jedino to moze da bude uzrocnik problema. Cini mi se da je bilo takvih slucajeva.![]()
Moderiranje....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Nedje su DIDI/Igi/Goran napisali da se registracija korisnika KONTROLISE i odobrava od njih samih. Zbog onog spama itd.
I am so post-rock I shit sad birds.
uh uglavnom samo ja to radim....imamo preko 400 prijava dnevno od kojih je 40ak regularnih....tako da....promakne poneko I AM SORRY !!!
Ovo radi transparentnosti.......tako da user name tipa ccvvgty sa nekog [email protected] ne pomaze ....shvatate?
ja bih da me banujete,ako nije problem. mislim da sam zaslužila. didi <3 aj lav ju
nothing comes from violence and nothing ever could
ljudi ja pitah nesto, ne znam sta je fora da se brise pitanje, potpuno legitimno, nije mi jasno o cemu se radi !?
Pitanje o5: Imam li ja neku blokadu ili neku vrstu bana dane mogu da imam avatar? Jer sta god uradim ne moze da se promijeni :O
hvala.
067-123456
Vidis da umijes i fino kulturno pitati sta te interesuje.
Imas vjerovatno blokadu jer kad je neko uporan pa nece da promijeni nepristojni avatar onda dobija nagradu kao ti da ne moze imati djaolji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks