@pajko87, @looney
curice su vam predivne, prave ljepotice![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
jeste naravno ja sam poceo da radim sa argusom svaki dan se penjemo uz brdo postavicu slike da vidite...
jedan od ljepsih pasa za mene
Interesuje me cisto informativno,ima li dje u CG da se uzgaja ova rasa,i koliko mu je cijena otprilike ? PS: za neupucene u pitanju je svajcarski bijeli ovcar tkz bijeli vucjak![]()
Švajcarski bijeli ne znam,al neko je ima Kanadske bijele.Mala je razlika između njih.
Nevjerujem da ima neka odgajivacnica odje... Ima ih u srbiju i Hrvatsku dosta. Znam nekoliko ljudi odavde koji su iz hrvatske narucivali...
Dom bez dlaka nije dom!
http://www.sivacki-biser.com/
evo za sbo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nota ima ti ovoga bijelog onaj bojan kovacevic (nk-gangsta)pa njega mozes pitat' pari li ga/je kad
@pajko87 i looney extra su vam psi
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Svidja mi se muzjak,jako je lijep.Daj malo podataka od psa,odnosno dje si ga uzeo ko su mu roditelji.Milo mi je da si se javio,i da znam da ima jos Americkih Akita kod nas.Slike su sa Trebjese iz Niksica i Moja kuja je stara pet i po mjeseci.Moguce da vidim tvog muzjaka negdje na ljeto radi parenja.Ili mi posalji rodovnik na PM da pogledam.Rodovnik od moje kujice je u savezu,da bi dobila MNE broj jer je original bio exportni.Kada ga dobijem slikacu ga i postaviti da se vidi.
PS:Slikaj ga malo u prirodi,pa postavi jos koju slicicu.
argus astor ima 8 mjeseci evo da ga predstavim i ovdje...imate jos slika na "labradori u crnoj gori".....![]()
Last edited by gamo_viper_max; 20-02-11 at 19:18.
Jedva je dočeka danas da ja uđem u kuću kako bi otiša i u komšijsku baštu(freško preoranu) zatrpa dotičnu da malo omekša.Pola dana mu prođe u iskopavanju,zakopavanju i premještanju kostiju sa jedne lokacije na drugu.
hahahakakav je to tigar, cuvaj se da ti nogu ne okine fino ga ucis znas li ti kako je to jedna krvolocna rasa ne daj boze auh
Last edited by oktagon; 20-02-11 at 17:46.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
oktagone crni sine sto si mi napravio ovo od psa ?!?!?!?!? e te udavih
treba, vidji kako drzi psa sramno, oduzimam ti ga cim ga vidim i nosim doma, da lezi u moj krevet , nosi sako i takooo
Da me je sramota.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks