Page 49 of 706 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 17638

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    evo ispade Radonjic los borac...
    e ne mili mi se vise ovdje postovat

za nase prilike je dobar borac...najbolji kikboxer u cg...i dalje nista vise...
    mrvaljevic je ostvario rezultate koje radonjic moze samo da sanja... borio se i pobjedjivao najbolje borce svijeta, za razliku od radonjica kome je wako nazalost krajnji domet karijere...
    potrazi gorana radonjica na k1 oficijelni sajt...toliko o tome kakav je borac na svjetskom nivou...
    Last edited by mishko_ajkula; 17-02-11 at 02:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema to nikakve veze sa tim je li iz Podgorice ili nije. Trebao je da se bori protiv Ghite, otkazano, trebao je protiv Zuravleva, otkazano...Dokle vise?

Zuravlev>Saki
    Zuravlev>Kudin (extra runda)
    Radonjic>Kudin (extra runda)

Da mi je vidjet toga Kudina ka' da bih se ponovo rodio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Kudin je 2007. pobijedio Zuvarleva.Nije on loš borac,mada ja očekujem od Gorana velike mečeve i navijam da se izbori za Toiko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja mislim da nije los borac...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne moze se u Tokio preko noci ljudi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem ni da mu Pelević to može srediti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karadaglija View Post
    Eee,moj Chochek! Ovdje ako nisi svjetski br. 1 ne valjas nista(pogotovu ako si iz PG)...Polako ljudi,eto vam ga Goran u Ariston (vi sto vjezbate trebalo bi da znate sto znaci sparingovati sa K1 kremom),pa podjite ,mudonjice ,pokazite mu kako treba to...
    Mrvaljevicu svaka cast,momak krvnicki vjezba od malih nogu...Draskovic takodje extra boksar. Njihovo vrijeme dolazi!

To ti je prezahtjevna i razmazena podgoricka publika.Svemu nadju manu.Radonjic i da podje u tokio,ne bi bili zadovoljni bez da ga osvoji.Da ga Overam dobije u polufinalu,nekom njihovom prestrucnom analizom bi mu nasli neki nedostatak koji bi ga prikazao kao pocetnika.

Meni je mio zato sto je skroz ofanzivan,posjeca me na Haria.Daleko je to od toga,ali samo neka trenira kao do sad i bice to sjajno....Ja mu zelim japan ove godine,i da se vrati citav....i to je to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije to podgoricka publika, neko crnogorski mediji i javnost, od misa naprave slona, naravno da mi svi njega volimo i postujemo, al daj nemoj da se sprdas, wako federacija, konobari, sankeri, kladionicari... neka podje u japan pa neka nista ne uradi miliji bi nam bio 1231231 puta nego ovo sto radi sad.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    To ti je prezahtjevna i razmazena podgoricka publika.Svemu nadju manu.Radonjic i da podje u tokio,ne bi bili zadovoljni bez da ga osvoji.Da ga Overam dobije u polufinalu,nekom njihovom prestrucnom analizom bi mu nasli neki nedostatak koji bi ga prikazao kao pocetnika.

Meni je mio zato sto je skroz ofanzivan,posjeca me na Haria.Daleko je to od toga,ali samo neka trenira kao do sad i bice to sjajno....Ja mu zelim japan ove godine,i da se vrati citav....i to je to...
    ziva ti je to istina,jos svemu tome dodaj neke kojima smeta zastava pod kojom on ulazi u ring i eto ti zasto pojedini pricaju to sto pricaju...

i sto kazu karadaglija i Mraver,ne moze se preko noci u Tokio,i ne da mu to Pelevic ne moze sredit no nema toga!
    Ponavljam da je mech sa Ghitom odlozen zbog loma nosa zbog kojeg je morao pola godine da pauzira,Goran je zeljan dokazivanja i jakih mecheva,ne postoji borac sa kojim on sjutra odma ne bi pristao da udje u ring,ali ljudi shvatite da tu postoji mnogo faktora koji odlucuju ko ce se,sa kim i kada boriti...
    Prije svega iza jednog dobrog sportiste treba da stoji drzava ako misli ista da postigne u sportu,pa onda dolaze menadzeri i sponzori
    da ne otvaram sad pricu koliko je vrhunskih sportista propalo zbog toga sto nisu imali podrsku drzave (nevezano za ovaj sport)
    A finu podrsku ima nas Sampion kad ima ovakvu podrsku od svojih sugradjana,ovo samo mi mozemo,mislim da ovo nidje na kugli zemaljskoj ne postoji

Slucajno znam da je Goran na sparingu nokautirao jednog velikog Sampiona,pa nagadjajte kojega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Ivana Strugara?
    Badr Harija.jeli?
    Last edited by makelele; 17-02-11 at 17:04.

U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu.
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sugestija moderatorima- odvojiti kao posebne teme MMA i kick-box tematiku. Pisanije vezane za jednu od ove dvije mi se ne čitaju pri posjećivanju ovog thread-a. Napravite 2 thread-a, da znamo šta pratimo.
    Zahvalan.
    EU,zatvori vrata!Ubi nas promaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Ovo je thread-UPCOMING EVENTS,Najava događaja MMA,K-1,BOKS...
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=48456
    Naravno,pane tu link za praćenje borbi,link snimka i poneki komentar o borbama i borcima
    Ja mislim da je odličan thread i ovaj što ga je otvorio,vazda para ima
    Last edited by makelele; 17-02-11 at 17:16.

U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu.
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by makelele View Post
    Ovo je thread-UPCOMING EVENTS,Najava događaja MMA,K-1,BOKS...
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=48456
    Naravno,pane tu link za praćenje borbi,link snimka i poneki komentar o borbama i borcima
    Ja mislim da je odličan thread i ovaj što ga je otvorio,vazda para ima
    Znam koji je puni naziv thread-a, no mislim da je neozbiljno trpati različite borilačke sportove pod jednu temu- da ne pravim paralelu sa nekim popularnijim sportovima.. MMA i kick box sam pomenuo kao dva elementa koji su najviše zastupljeni na ovoj temi- pa da prepravim molbu, da ne bude zabune:
    Molim moderatore da razmisle o formiranju posebnih thread-ova za pojedinačne borilačke sportove u okviru ovog pdf-a.
    Zahvalan.
    EU,zatvori vrata!Ubi nas promaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ziva ti je to istina,jos svemu tome dodaj neke kojima smeta zastava pod kojom on ulazi u ring i eto ti zasto pojedini pricaju to sto pricaju...
    meni ne smeta zastava pod kojom ulazi u ring, cak naprotiv... samo realno sagledavam stvari... onaj mec u moraci i organizacija, kao i najava, sve je :burp: sto je previse, previse je...

Prije svega iza jednog dobrog sportiste treba da stoji drzava ako misli ista da postigne u sportu,pa onda dolaze menadzeri i sponzori
    da ne otvaram sad pricu koliko je vrhunskih sportista propalo zbog toga sto nisu imali podrsku drzave (nevezano za ovaj sport)
    A finu podrsku ima nas Sampion kad ima ovakvu podrsku od svojih sugradjana,ovo samo mi mozemo,mislim da ovo nidje na kugli zemaljskoj ne postoji

zasto drzava ne stane iza Srdjana Mrvaljevica, covjek ima uspjehe kakve cg nece gledat i niti je ranije gledala, sto se borilackih sportova tice...
    i btw predstavlja cg na olimpijadi...
    zasto nema podrsku sugradjana? zato sto je cg publici dojadilo mlacenje prazne slame i varanje i lazi po tv-u, gostovanja danila jovovica, dojadili su im splendid sampioni, wako i njegovi cg predstanici...koji su da ne pricam kaki ljudi i imenujem ih...imas slike gorana sa njima... sve je to jedno veliko :burp:
    trenira u holandiju, i o tome bruje po tv-u...licno poznajem nekoliko ljudi koji tereniraju u golden glory, mogu ja ili bilo ko drugi da podje da trenira u golden glory, samo pare za to trebaju, i to ne velike...ali to, u konbinaciji sa tim da izbije nekog konobara, ne cini nekoga sampionom...malo objektivnosti bi valjalo...jer ovo je 21. vijek i postoji nesto sto se zove INTERNET(svak moze da ukuca na google i provjeri), koji je najveci protivnik wako prevare i slicnih interesnih bandi, koji drmaju pare od drzave, koje bi mogle da se mnogo prevednije rasporede...primjer Srdjana Mrvaljevica, tuzno do bola....

Slucajno znam da je Goran na sparingu nokautirao jednog velikog Sampiona,pa nagadjajte kojega...

mnogo mi je drago zbog toga...i nije jedini koji ga je nokautirao na treningu....znam i ja jednoga....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I sad treba nesto da znaci sto je on nokautirao nekog "WAKO PRO" na sparingu?
    Cime se ljudi odje zanose...
    I ti njegovi treninzi u Holandiji..Treba li to, po automatizmu, da znaci kako je on borac svjetske klase? "HOLANDIJA", kako to mocno zvuci jednom prosjecnom Crnogorcu.
    E to je seljacki mentalitet, kad se "guta" ta prica, a ne kad se osnovano argumentuje da je Goran daleko od svjetskog vrha. Zakljucujem da poznajete momka i da ste POMALO pristrasni, ali spustite se malo na zemlju i sacekajte da vidimo kako ce se nositi sa malo jacim protivnicima.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

nije ako WAKO PRO,nego K1 Shampiona,nebitno...
    Niko nije rekao da je on sami vrh K1,samo da je odlican borac i da ce pristat na mech sa bilo km iz vrha K1,i nije na njemu da bira s kim ce se boriti,ako mu zavrse sa Overeemom,Shiltom,petim-devetim,on ce uci u ring bez oklijevaja i nece im se ni malo pomjerit...
    a taj seljacki mentalitet ostavi za sebe,ka da si svu pamet svijeta popio,no necu dozvolit da se raspravljam sa nekima koji idu glavom kroz zid,i kojima treba da se crta da bi skapirali nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

nije ako WAKO PRO,nego K1 Shampiona,nebitno...
    Niko nije rekao da je on sami vrh K1,samo da je odlican borac i da ce pristat na mech sa bilo km iz vrha K1,i nije na njemu da bira s kim ce se boriti,ako mu zavrse sa Overeemom,Shiltom,petim-devetim,on ce uci u ring bez oklijevaja i nece im se ni malo pomjerit...
    a taj seljacki mentalitet ostavi za sebe,ka da si svu pamet svijeta popio,no necu dozvolit da se raspravljam sa nekima koji idu glavom kroz zid,i kojima treba da se crta da bi skapirali nesto

Suština svega, to je to!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Suština svega, to je to!
    nije isto sto ja i pojedini ovdje pricamo o Goranu,i ostali koji pokusavaju da ga smjeste u isti kos sa WAKO borcima
    koliko ima vrhunskih boraca sto nikad do japana doci nece,iz nekih razloga koji veze nemaju sa sportom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pristacu i ja da dobijem batine od overeema, i to odma...bila bi mi cast...isto kad sto bi fudbaleri buducnosti pristali da igraju sa real madridom i izgube 5:0...bila bi im cast...
    tako da argument taj je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Chochek,sve potpisujem sto si napisao. Ne dizemo mi Gorana u nebo,niti kazemo da je svjetski vrh! Mislimo da ima talenat,potencijal,volju,mozak i celichna muda. Tacno je da moze svako u Holandiju,ali nesto ne ide niko. A zasto?Ako nas smatrate budalama sto nam je drago da nas sugradjanin ide stazom uspjeha,onda je jasno ko ispada budala i ko je zavidan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    pristacu i ja da dobijem batine od overeema, i to odma...bila bi mi cast...isto kad sto bi fudbaleri buducnosti pristali da igraju sa real madridom i izgube 5:0...bila bi im cast...
    tako da argument taj je...
    Misko,izuzetno cijenim tvoje znanje o MMA,kapu ti skidam ovdje,javno. A sad ovo da te pitam: kazes da bi izasao na megdan Overimu,da bi ti bila cast. Hoces li sparingovati sa Goranom,ako ti nije ispod casti?Jer ko moze vise moze i manje! Kao sto ima ljudi koji ga precjenjuju,ima i onih koji ga podcjenjuju,i to rade istim inezitetom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da skratimo pricu mislimo svi (skoro) da je ko sto je karadaglija(jedva ti napisah nick ,bjezi tamo :P)Goran dobar borac i potencijal,a da li treba jos da radi na svojoj promociji ,e za to sigurno ima mjesta,jaca imena,bolja asocijacija, naravno sve to koliko je u moci njegovog menadzmenta i sposobnosti njegovog menadzmenta. Ja mu zelim sve najbolje, ponosan na naseg sugradjanina, samo nek se ne zadrzava u WAKO, ocigledno,ta asocijacija nije neko mjesto za promociju borca na internacionalnom nivou,ebiga evo cackamo svi na netu,ne nadjem skoro nista ni o njemu ni o Strugaru da pise neki tekst od nekog zapazenijeg izvora. Samo naprijed Gorane
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RiddicK View Post
    da skratimo pricu mislimo svi (skoro) da je ko sto je karadaglija(jedva ti napisah nick ,bjezi tamo :P)Goran dobar borac i potencijal,a da li treba jos da radi na svojoj promociji ,e za to sigurno ima mjesta,jaca imena,bolja asocijacija, naravno sve to koliko je u moci njegovog menadzmenta i sposobnosti njegovog menadzmenta. Ja mu zelim sve najbolje, ponosan na naseg sugradjanina, samo nek se ne zadrzava u WAKO, ocigledno,ta asocijacija nije neko mjesto za promociju borca na internacionalnom nivou,ebiga evo cackamo svi na netu,ne nadjem skoro nista ni o njemu ni o Strugaru da pise neki tekst od nekog zapazenijeg izvora. Samo naprijed Gorane
    Tcno tako! I nemojte pljuvati po momku,zaisto ni sa cim to nije zasluzio!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karadaglija View Post
    Misko,izuzetno cijenim tvoje znanje o MMA,kapu ti skidam ovdje,javno. A sad ovo da te pitam: kazes da bi izasao na megdan Overimu,da bi ti bila cast. Hoces li sparingovati sa Goranom,ako ti nije ispod casti?Jer ko moze vise moze i manje! Kao sto ima ljudi koji ga precjenjuju,ima i onih koji ga podcjenjuju,i to rade istim inezitetom!

nemojte mi ga nagovarat ljudi,jedva ga ubijedih da se okani takvih misli o borbi sa goranom,a vi mi ga pomamljujete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaah...Ma ovo je receno hipoteticki...Nisam mislio nista lose.

Page 49 of 706 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)