Bice ovih dana i u mini paketu.
ja samo da kazem da sam narucio extra tv ima par mjeseci ali nemaju opreme pa jos cekam.
to vam je poslovnost ove kompanije, jel moguce to da nisu u stanju da ispostuju svoje korisnike a da ne kazem o tome da su istekli svi rokovi u medju vremenu o besplatnoj preplati.
pretpostavljam da je pisano o tome ovdje ali da ne citam sve unazad, ovo pisem jer su uzas i neposlovni i da imaju obraza odavno bi se stidjeli.
CS je zakon, imas svaki dan izbor od pedesetak filmova, a tek sport - sve moguce,
i jos je i jeftinije od tzv. extra tv...![]()
oh ja danas tek vidjeh da imamo BN
Meni su tako kad sam uvodio ADSL dosli nakon 3 mjeseca i ja sam odustao. Kasnije sam opet zvao da dodju jer nije imao niko u ponudi internet, nazalost. Da sam na tvom mijestu, odustao bih i uzeo BBM. Nemoj se samo ovdje zaliti a na kraju uzeti extra tv...
Oce li mozda biti ubaceni ''History'' i ''viasat History''
u Start paket?
Svi drugi operateri ove kanale obezbeljuju u standardnim paketima...
Vec je receno, ali da ponovim da nece, zbog prava koja ne da S88.
Da li daljinski za extra tv moze da se uzme za dukate iz Ritam kluba?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
ada zoves ih da ti ga zamijene, ako je problem u tome?
Moze da se uzme za dukate ili kupi za 13 eur. Daljinski ne moze da se zamijeni.
Zanimljivo ste to osmislili. Po ugovoru se oprema iznajmljuje, i pripada vama, a kada se daljinski pokvari, mora da se kupi a ne da se zamijeni.
Znaci fakticki, moramo da kupimo stvar koja svakako nastavlja da pripada vama.
Mudro, takticki.
kad se spusti magla na Brajice, i ptice idu pjeske...
Potrosna roba, naravno da se ne priznaju fizicka ostecenja... prva stvar koja nastrada kada izgubi vas omiljeni tim, zena vam donese toplo pivo...![]()
Kakve veze ima sto je potrosna roba, ako ja KUPIM daljinski od 13e a ostajem u obavezi da ga vratim t-comu po isteku ugovora? To samo ovdje moze. Krajnje nepostovanje klijenata, odnosno, bolje reci, zajebancija sa njima.
kad se spusti magla na Brajice, i ptice idu pjeske...
Sva namjerna ostecenja na opremi se naplacuju, procitaj ugovor koji si potpisao, tamo pise koliko vrijedi oprema koju si dobio na koriscenje dok si korisnik. Sigurno vise od 0-1-30-62.5-100 eur koje si dao za prikljcenje (zavisno od akcije). Cuvaj daljinski i ostalo, pai nista neces morati da (do)platis.
Btw u toku su planirani radovi na unapredjenju sistema.
Ako primijetite prekid strpite se jos malo![]()
Nova verzija - veci kapacitet, nove mogucnosti koje cu vam kasnije otkriti... Toliko za sada![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks