Izvor: Dan
--------------------------------------------------------------------------------------
CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC NA METI RUSKOG PREMIJERLIGAŠA
Volga želi Kašćelana
Iza Mladena Kašćelana je sjajna jesen u dresu Jagielonije. Klub iz Bjalistoka je jesenji prvak Poljske, a veliki udio u rezultatima imao je upravo i Mladen Kašćelan.
Igre crnogorskog reprezentativca nijesu ostale nezapažene, a u toku zimskog prelaznog roka ga je želio Lester, a od prije nekoliko dana nalazi se i na listi želja Volge. Ruski premijerligaš želi da angažuje ovog vezistu, ali dogovor je ipak daleko.
Naime, Poljaci traže veliko obeštećenje, koje, barem za sada Uprava Volge neće da plati. Pošto se u Rusiji prelazni rok završava tek u martu, mogućnost odlaska u Volgu je otvoren... D.P.
Seratlić se raspucao
Fudbaleri Jagielonije igrali su juče u Antaliji prijateljski meč sa Sigmom iz Olomuka. Pobjednika nije bilo - 2:2, ali je svoj dan imao Ermin Seratlić.
Mladi reprezentativac Crne Gore i doskorašnji član Mladosti postigao je oba gola za svoj tim i pokazao da će biti veliko pojačanje za lidera poljskog šampionata .
--------------------------------------------------------------------------------------
Dick Laurent is dead!
Ih kako se Rotkovic bio rasprica da ga je uzeo pod svoje skaut Milana za Balkan,pa eto ti sad.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ona informacija Vijeti u vezi sa Rotkovićem je izgleda netačna. Isti list objavljuje da je na probi u Spartaku iz Naljčika. To je već nešto drugo i prihvatljivo
NAŠI NAPADAČI LUKA ROTKOVIĆ I BOGDAN MILIĆ USPJEŠNI NA PROBI U SPARTAKU IZ NALJČIKA
Crnogorci rešetaju mreže
Spartak je remizirao sa ukrajinskim Sevastopoljom (1:1), a kapiten Petrovca je zatresao mrežu rivala u 70. minutu.
Kolonija crnogorskih fudbalera u ruskom Spartaku iz Naljčika lako bi mogla da se proširi već ove zime. Ruski tim boravi na pripremama u Turskoj, a kapiten Petrovca Luka Rotković i bivši napadač Budućnosti i holandskog Den Haga Bogdan Milić odlično se snalaze u potencijalno novom klubu.
Rotković je praktično odmah po dolasku u Tursku zatresao mrežu - Spartak je remizirao sa ukrajinskim Sevastopoljom (1:1), a kapiten Petrovca je zatresao mrežu rivala u 70. minutu. Prethodno je Milić postigao pobjedonosne golove protiv češke Zbrojovke i Mordovije iz Saranska (Spartak je oba puta slavio sa 1:0).
U Naljčiku inače već nekoliko godina caruje reprezentativni štoper Miodrag Džudović, a prošle godine pridružio mu se takođe reprezentativac i defanzivac Milan Jovanović. Imajući u vidu činjenicu da naši fudbaleri već rešetaju mreže rivala na pripremama u Antaliji, vrlo je moguće da se klub iz Naljčika i u napadu pojača sa igračima iz Crne Gore...
Nažalost, čitam da je preko noći propao transfer Blaža Igumanovića u Rostov.
Pomenuli smo Blaža Igumanovića i vjerovatno je čitaoce koji prate šta se dešava u Rudaru iznenadilo njegovo pojavljivanje u startnoj postavi. Razlog je jednostavan – transfer u ruski Rostov je preko noći propao, a zbog čega nikome u pljevaljskom prvoligašu nije poznato. Igumanović je prošao sve ljekarske i druge preglede, zadovoljio na probnim utakmicama i... ništa. Šteta za sjajnog momka i još boljeg fudbalera, iako je Rudar, sasvim neočekivano, dobio veliko pojačanje za drugi dio sezone.
Izgleda da ništa ne možeš vjerovat Rusima dok ne potpišeš za neki njihov klub. Nemam ništ protiv Rusa, da budemo jasni, nego mislim na ove njihove poslovne ljude i strateške partnere![]()
Dick Laurent is dead!
svaka čast Luki, bilo bi super kad bi imao kakvu-takvu minutažu u Naljčiku, ipak su to 23 godine, sad treba najviše da igra.
nije mu ni to neka adresa
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
А тражила га је барса, али он вели 'Русија је наша мајка православна и тамо ћу да играм'
Ne znam što očekujete od njih, bolje i ovo nego da šeta po CG klubovima.
Are you suggesting coconuts migrate?
Sa sajta FSCG
Spisak U19 reprezentacije za pripreme u Budvi
ponedjeljak, 14 februar 2011 13:16
Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović saopštio je spisak od 26 igrača sa kojima će raditi na zimskom kampu u Budvi. Sedmodnevne zimske pripreme za igrače rođene 1993. godine i mlađe počeće 16. februara.
- Fudbalski savez Crne Gore tradicionalno organizuje zimski fudbalski kamp za naše mlađe selekcije, pa će nakon kadetske, zimske pripreme odraditi i omaldinska reprezentacija. Ovo će biti prvo okupljanje ove generacije omladinskoj konkurenciji, a pored igrača rođenih 1993. godine na listi će se naći i četvorica mlađih igrača koji su odličnim igrama skrenuli pažnju na sebe. Cilj priprema je da postavimo osnovu koju ćemo nadograđivati kroz prijateljske utakmice, kako bi što spremije dočekali kvalifikacije u Sjevernoj Irskoj - rekao je Miljenović.
Provjera dosadašnjeg rada zakazana je za 22. februar kada će naša reprezentacija u Podgorici odmjeriti snage sa vršnjacima iz Srbije.
- Utakmica sa Srbijom biće odlična prilika da vidimo gdje se nalazimo u ovom trenutku, nakon čega ćemo biti njihovi gosti na turniru "Stevan-Ćele Vilotić" koji će nam biti i generalna proba pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo - rekao je Miljenović.
Okupljanje reprezentacije zakazano je za 16. februar u 9.30 časova na Trening kampu FSCG u Podgorici.
Spisak U19 reprezentacije za zimske pripreme u Budvi
1. Radović Vuk Budućnost golman
2. Petković Danijel Bokelj golman
3. Delibašić Nikola Polet stars golman
4. Mustur Mirko OFK Beograd (Srbija) odbrana
5. Milošević Dejan Mogren odbrana
6. Ćuković Igor Sutjeska odbrana
7. Drinčić Bojan Sutjeska odbrana
8. Aručević Edmir Mogren odbrana
9. Agović Aldin Rudar odbrana
10. Kopitović Boris Budućnost odbrana
11. Božović Nebojša Mogren odbrana
12. Kaluđerović Andrija Lovćen vezni red
13. Šahman Irfan Jedinstvo vezni red
14. Tabaš David Rudar vezni red
15. Bakić Marko Mogren vezni red
16. Đorđević Luka Mogren vezni red
17. Vukčević Marko Budućnost vezni red
18. Anđušić Dražen BSK Borča (Srbija) vezni red
19. Marković Darko Mogren vezni red
20. Medenica Saša Budućnost vezni red
21. Ramčilović Ervin Cirih (Švajcarska) vezni red
22. Kosović Nebojša Vojvodina (Srbija) vezni red
23. Raičević Filip Partizan (Srbija) napad
24. Mrdak Milivoje Rudar napad
25. Todorović Danilo Budućnost napad
26. Rolović Ognjen Mladost napad
Last edited by amnesiac; 16-02-11 at 10:25.
Dick Laurent is dead!
Ovaj mali Kosovic ce da bude igracina...decko je '95 godiste a evo ga na spisak sa dvije godine starijim igracima, a decko je jos prije godinu debitovao za prvi tim Vojvodine (doduse na prijateljskom mecu), dok su recimo Batrovic i Zvrko jos igrali u skolama fudbala...
Današnja Arena bogata sa vijestima o možda budućim reprezentativcima
Nešto za Vladimira Boljevića iz Zete. Je li on ono zamalo pozvan protiv Azerbejdžana?
Vezista Zete produžio boravak u Antaliji
Boljević potpisao za Krakoviju
Mladi vezni fudbaler Zete Vladimir Boljević, za razliku od svojih dosadašnjih saigrača,nastavio je boravak u Antaliji, gdje je sinoć potpisao predugovor sa poljskom Krakovijom.
- Izuzetno sam zadovoljan ponuđenim uslovima, potpisao sam predugovor, jer ugovor još nijesam mogao, zbog radne dozvole, koju tek treba da dobijem - kaže Boljević, koji dodaje:
- U klubu sam predstavljen kao igrač od koga će zavisiti igra na sredini terana. Potpisaću ugovor na tri i po godine, sa čim sam takođe zadovoljan. Što se tiče trenutne situaciju u klubu, Krakovija se nalazi u maloj krizi, ali se u ovoj pauzi konsolidovala i dovela nekoliko pojačanja, zbog čega se svi nadaju da ćemo izboriti opstanak.
Krakovija je jedan od popularnijih klubova u Poljskoj, 5 puta su bili šampioni države. Prošlu sezonu su završili na 12. poziciji, a trenutno se nalaze na posljednjem mjestu sa osam bodova - Arka, Ruk i Polonija Bitom imaju 9 poena više.
Last edited by amnesiac; 16-02-11 at 15:58.
Dick Laurent is dead!
Ocekivao sam vise od Boljevica,prelazak u buduceg poljskog drugoligasa niuje bas pametan potez za njegovu kjarijeru,mnogo slabiji fudbaleri od njega su nasli bolje angazmane....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Luka Rotković i Bogdan Milić
Crnogorski špicevi ostavili dobar utisak u Naljćiku
Milić potpisuje, Rotković od juna
Bogdan Milić sada, a Luka Rotković od juna - tandem crnogorskih špiceva na probi uSpartak Naljćiku zadovoljio je trenera Vladimira Eštrakova, koji je odlučio da podgoričkog diva uzme za početak prvenstva (12. marta), a podgoričkog terminatora priključi od ljeta. Milić je na tri kontrolne utakmice dao dva gola za dvije minimalnepobjede (1:0), napunio oči šefu struke „crveno-bijelih“, koji je izdao odobrenje da bivši napadač Budućnosti i Den Haga obavi ljekarske preglede, neophodne prijepotpisivanja ugovora. Sa druge strane, Rotković je odigrao samo jedno poluvrijeme, alimu je i to bilo dovoljno da i u Antaliji postigne još jedan u nizu svojih majstorskih golova - ovoga puta protiv Šahtjora B, “raketom” sa 18 metara. Juče nije igrao protivukrajinske Zorije, jer ima manjih problema sa skočnim zglobom, pa je Eštrakov odlučio da ga poštedi napora. Kako će od ljeta biti slobodan u izboru nove sredine - dogovor je da se u ruski klub, koji je prošle sezone bio šesti na tabeli, vrati na ljeto. Oba golgetera danas se vraćaju u Podgoricu - Milić da spakuje kofere i vrati se u Spartak, a Rotković da povede Petrovac ka luci spasa i pokuša da donese još jedan trofej Kupa, kao što je to uradio 2009. pod Goricom.
- Ostavio sam pozitivan utisak na trenera, razgovarali smo i dogovorili se da potpišem ugovor u junu. Više neće biti nikakve probe, već mu je ovo bilo dovoljno da se uvjeri u moje mogućnosti. Ovako mi više odgovara, proljeće ću definitivno odigrati u dresuPetrovca, a onda otići u Rusiju kao još bolji igrač. Od danas ću mislima 100 odsto biti posvećen „nebo-plavima“, čekaju nas bitke na dva fronta i spreman sam da maksimalno pomognem klubu na putu ostvarenja ambicija, koje nijesu male. Želimo opstanak, borbu za trofej Kupa, i izlazak u Evropu - poručio je Rotković sinoć iz hotelske sobe jednog od luksuznih hotela na obali Sredozemnog mora u Turskoj, gdje se ekipa iz Naljćika priprema za novu sezonu u ruskom prvenstvu
Srećno bilo momci.
Dick Laurent is dead!
Mijuško Bojović
Mijuško Bojović ne ide u Beitar iz Jerusalima
Ovdje mogu da napredujem
Ljudi iz Izraela spremili su stan, Beitar iz Jerusalima je već krenuo u štampanje dresova a prezimenom Bojović… Ali, negdje je zakočilo - Mijuško Bojović ne putuje na šestomjesečnu pozajmicu u Beitar. Dijete Rudara ostaje u Šarlroi, gdje će, zajedno sa bivšim vezistom Budućnosti Abrahamom Kudemorom, pokušati da obezbjedi opstanak svoje ekipe u Župile ligi…
- Tačno je, nijesam završio sa Beitarom, nešto se iskomplikovalo. Ne znam o čemu se radi, ali znam da ne putujem u Jerusalim. Ostajem u Belgiji - rekao nam je kasno sinoć Bojović.
Jesi li iznenađen ostankom u Belgiji?
- Jesam, ali šta je tu je. Skoncentrisan sam na Šarlroa i želim što bolje da se nametnem šefu struke. Bitno mi je da igram, kako bih napredovao. Zbog toga sam i došao u Belgiju.
Bojović je rođeni optimista, ali isto tako zna da će biti teško obezbjediti mjesto prvotimca. Ako ne bude igrao, zna šta će uraditi.
- Ako ne uspijem da se nametnem u narednih pola godine sješću sa ljudima iz Uprave, tražiću da me pozajme u neki klub. Jer, nalazim se u godinama kada je važno da imam minutažu - objašnjava Bojović.
Bivši mladi reprezentativac i potencijalni A, sa Šarlroom je dogovorio saradnju na tri i po godine…
- Zadovoljan sam uslovima, atmosferom u klubu, saigračima… U Belgiji se radi odlično, imam sve uslove da budem bolji fudbaler. Vjerujem u sebe, nadam se da ću početi brzo da igram - kazao je na kraju razgovora Bojović.
Dick Laurent is dead!
Ivan Fatić
Naš reprezentativac ponovo operisao Ahilovu tetivu
Zlatko Kranjčar bodri Fatića
Ivan Fatić i maleri - nikako da se raziđu! Kada se očekuje pravi Fatić desi se povreda. Ili neka nova operacija - talentovani univerzalac juče je operisao Ahilovu tetivu, koja je već bila povrijeđena... Crnogorski reprezentativac operisan je u najboljoj klinici u Italiji, u gradu Pavia. Poznato je koliko će Crnogorac odsustvovati sa terena - Fatić na zeleni tepih neće izlaziti narednih mjesec i po.
Isto tako, zna se da u Paviji neće biti sam - već danas društvo će mu praviti selektor reprezentacije Crne Gore. Zlatko Cico Kranjčar sinoć je gledao utakmicu Lige šampiona između Milana i Totenhema (njegov sin Niko Kranjčar ušao u igru u 75. minutu), pa će skoknuti do gradića koji se nalazi svega 40kilometara od prijestonice mode.
Ivan Fatić je ove jeseni u Ćezeni dobijao šansu “na kašičicu”, dok je u reprezentaciji odigrao samo jedan meč od dolaska Kranjčara - bio je starter na prijateljskoj utakmici protiv Azerbejdžana u našoj pobjedi od 2:0, 17. novembra 2010. godine. Cico ga je zvao i protiv Velsa na početku kvalifikacija, ali samo kako bi osjetio atmosferu u reprezentaciji...
Dick Laurent is dead!
Mislim da sam nedje napisao da je u pitanju loš igrač, i da je takvih bivalo i biće. Buducnost je imala nekoliko boljih lijevih bekova (ako ne boljih, onda istog kvaliteta), pa ih izmetskom metlom otjerala... Mada, kad Buducnost tjera i nije neki pokazatelj...
Nije on kriv, koliko novinari. Gdje god citas, procitaces "fenomenalni" bek. A ovamo ga ni kuci ne smatraju igracem, no ga roditelji "ohrabruju" da se napokon osamostali![]()
Cico je dobar covjek i trener,ali cujem da ga Dejo ceka na najmanju gresku kako bi ga pometla.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ima opasnih problema sa alkoholom,nazalost.
To je cista glupost, bar po meni. Valjda ima toliko u glavu da treninge i utakmice odradjuje trijezan, a van toga, sto se mene tice moze i na transplantaciju jetre.
Mada svakako vjerujem da su to carsijske price.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ima on problema sa alkoholom! to je javna tajna. Ali kakve to veze ima i sa čim?! Mislite da Fergi ne pije?!Neka pije čovjek, CG ima odlično vino, odlično pivp, i neka mu je u zdravlje sve što je popio. Samo da rezultati budu OK!
Dobro, Cico je pijan potpisao ugovor. I ne vazi za bas lojalnog tipa, ali je sve dobro krenulo, pa mu ne pada na pamet da razmislja o nekoj A. Vili. Ako ovo izgura, moze lagano da obezbijedi sebi ime do kraja trenerske karijere.
Ja ne velim,sto se mene tice moze na iglu bit,dok imamo rezultat,naravno da bi mi bilo zhao zdravlja njegovog.
Da piju,vole skoro svi,ali malo ko to preferira sam sa chasom za sto.
Tako da je vec prespavao par prijema i sastanaka dje je bio pozvan,a nakon njih je genije u par puta razgovarao i sa sinom mu chak,medjutim tako je kako je.
Boze podrzi dako bude dobro.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks