Potpuno se slazem! jel owo moguce ???
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Sad sam skinuo novi softver SBB 112, nema nikakvih novina koiko sam mogao da primijetim
interesuje me kad ce mi pustiti program posto su mi ga ukinuli..platio juce oko 16h i danas ga nemam.. zvao na 020 44 66 66 al se niko ne javlja a racun ide li ide.. sto da radim?
Probaj na 020 44 66 04. Trazi im br faksa
ovo uopšte nema arena na total? taman sam htjeo da je uključim.... http://www.itvpartner.com/Ponuda/312/Paketi.shtml
City tv muzicki kanal, pustaju bas dobru muziku, W2 12525......
Oce li mi dat neko broj nekog ko ugradjuje total tv? 4 puta mi govore da ce me zvat za 2 dana i nistaI to zadnji put su rekli da ce sigurno zvat!
a sve im j****, sve sto valja zatamne, sad zatamnise film na b92, pi
Moze jedno pitanje... Koliko kosta postavljanje Total TV-a, i kolika je mjesecna pretplata za osnovni paket? I koja je razlika izmedju otkupljivanja i iznajmljivanja opreme?![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ugradnja 50 eura, osnovni paket 10 eura, da iznajmis risiver najbolja je opcija. Da kupis opremu cini mi se oko 110 eura (komplet), ne znam tacno, imas cjenovnik na njihov sajt!
Blagodarim. Moram ugradjivati ovo cudo radi: NBA i Premier League...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
E pa sprdnja je li moguce da ne moze da se ugradi total tv kuca?
Danas dodjose da ugrade ali kaze mi momak nevjeruje da ce moc ali aj da pokusa jer ga je zamolio direktor. Ceka callback ali jednostavno cas ima signala cas nema tako da ne moze kako kazu iz totala ne daju iz Srbije ovi, nesto im je ovaj program ttv kuca los pa ovi iz srbije ne daju nego odmah gase...
Ja se cudim sto niko nece da mi ovo ugradi a sad mi momak kaze da je to zato sto u vecini pokusaja ne mozepa niko nece da se muci...
Niko od njih to nece da radi,jer im je preveliko cimanje za male pare,ali ako trazis moraju ti ugradit',meni su ugradili,callback mi je prosao za 10 minuta...
E jbg kod mene nije uspjelo ovaj je preko 2 sata ceka... Kaze kod nekog uspije kod nekog ne. Prica mi da je prosli put sve bio postavio i antenu i sve i na kraju nije moglo da radi. Jednostavno se pojavi pa se izgubi signal sve tako. I veli mi i ako se ugradi ovi iz Srbije ce ga iskljucit jer mislie da je nekakvva kradja :S pa moram da se cimam sa totalom da ga ponovo upale. Ali ce valjda sve to uskoro sredit zalio se direktor jedan put ali nije uspjelo sad ce opetno ja kod pikoma uzeh
![]()
Uh ta prica da kad se izgasi nema paljenja nema veze,meni je iz jednog risivera jedno mjesec dana bio izvucen kabl i onda mi se pojavilo obavjestenje da ga vratim,vratio,callback prosao i nisu ga gasili,a izgasili su jednog lika u Srbiji,on ih nazvao sjutra dan,oni ga upalili![]()
Eee bruka kad nece da mi ugrade to. Ili ovaj radnik kad je vidio kolko ima da busi zid i sprovodi kablove smucilo mu se pa veli ne mozemada nevjerujem jer je 3 ure bio tu
![]()
Interesuje me da li za prijem kanala preko Total tv-a striktno treba njihov risiver ili mogu primjeniti i neki drugi?
The more things change, the more they stay the same.
Malo li dune vjetar, meni steka slika. Ne moze se nista gledat. Jedan put zvao ove , oni kao namjestili ( nesto se fol odkacilo bilo ). Isti dan je opet problem bio. Antena je na vrh zgrade stvarno![]()
Para vrti dje burgija neće.
Vidiš, meni se antena nalazi na krovu kuće, i izložena je jakim udarima vjetra, ali slika ne "mrda", zato što je baš, da kažem profi učvršćena.
Postolje antene je, kako konstruktivno, tako i estetski odlično riješeno.
Znači preduslov za kvalitetan prijem je dobro usmjerena i
čvrsto fiksirana antena!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
10796.00 V, 30000 3/4 - nova dva kanala u paketu bnet ttv - Doma i RTL2
kvalitet slike izvrstan, možda i najbolji od svih ttv kanala
rtl2
doma tv
![]()
Probaj, 100% moze! Ako ne pocne da odbrojava od 0-100%, neces moci nista dok oni sami update ne urade!
Last edited by BOXER NK; 02-03-11 at 11:40.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks