Fabija molim te reci kEDOWN-u da mi ne daje negativnu reputaciju... to se lose odrazava na moju reputaciju
Prije njega zadnji ko mi je bio dao negativnu reputaciju je verbalni... al on je ozbiljan bio![]()
Fabija molim te reci kEDOWN-u da mi ne daje negativnu reputaciju... to se lose odrazava na moju reputaciju
Prije njega zadnji ko mi je bio dao negativnu reputaciju je verbalni... al on je ozbiljan bio![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ajde covece, pa nece te ubit sa jednom negativnom reputacijom.
I ja sam dobio dvije u zadnje vrijeme...i eto, drzim se.
TAKUMI
Ja dobih negativnu prije neđelju dana od nekog vuduprla, ne mogu prežalit...kad tad ću mu vrnut , samo da lupi nešto.
Jao siroti ja ocete potpuno da me sjebete! Nema mi mirnog sna nocas!
burn, baby, burn!![]()
(nečitko)
moracu ga i ja castiti , posto mu je to jedina briga u zivotu ocigledno ................. ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
bachi i meni jedan minus, kad se vec cascavamo! :mrgreen:
(nečitko)
eto ti na -28 ;pppp plaz
sparco velika reputacija nosi veliku odgovornost, ne mozes tek tako da pljaskas okolo![]()
![]()
ka sto si vidio mogu ;p pa se vi kchite
sparco, fali mi tacno 28 do 2478.. pa ako mi mozes kako pomoc oko toga.
sad ti hvali 56 ;p
dodjavola, kakav si coooovek
Nazalostpi, imao bi sad -2 od mene.You must spread some Reputation around before giving it to sparco again.
Ajd, dosta spama, pricajmo o kolima, makar ovima na baterije
BTW, ako ko ima neki RC autic, mozemo da organizujemo neke okrshaje, samo da pripunim baterije na mom :mrgreen:
(nečitko)
koje je auto najbolje uzet do 10-12k ?
Ada golf...kakvo je to pitanje...
Njak Njak Njak
pa od ovih RC ima bas dobrih za te pare!
A ako mora da ima benzinski motor, bio je strasan Cooper S iz 2006-e za manje od 11000, to bi bio moj izbor![]()
(nečitko)
cekacu do poslije ljeta, pa mozda i kasnije nesto da vidim kako ce se cijene krecat.. mislio sam da uzmem polovnu e klasu ili bmw5 (drug uzeo 530d prije par jeseci, ne znam sto tacno ima sve od opreme, to ne zna ni on.. m felne, koza, kom. na volan, auto. mjenjac, navi, bi xenon, zavjesice iza, grijanje sjedista, volana i prskalica (koliko sam ja vidio) bez tackice spolja i unutra, servisna knjizica sa 70k) a platio ga je 13k kesa..
pojeo sam se i samim tim smrsao 10kg..
pa, moje misljenje je da su ljeti i najesen auta najskuplja, a bas sad najjeftinija (eto trazim auto za curu)Ako imas para, trazi auto sad
![]()
(nečitko)
ne zuri mi se..
cekacu do sledece god u ovo doba ako treba..
nemam trenutno dovoljno, ali ipak gledam![]()
bmw 535 dizlo crni mat stakla bd table prosao za 14300 2006 g
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks