Gledam Robina kako se ponasa... Krece se uz onu liniju ko da vrela podloga... lose mu se pise... On zna da zaredja sa losim servisom.
Kako ja ne igram ovaj tenis, pozatvarale bi kladionice...
Bijo si poziw koi se neodbija
Gledam Robina kako se ponasa... Krece se uz onu liniju ko da vrela podloga... lose mu se pise... On zna da zaredja sa losim servisom.
da njemac uzme set je bila kvota @2.25, svedjanin je prejak ali je ovaj previse potcjenjen. ako soderling pobijedi ovdje ima da opuva juznoga za manje od sata
Who let the dogs out
igrao sam da ce uc u djus ovaj gem![]()
Baj, Baj Kolbi. Ne da ti Sod mec. Mislim da do kraja ce jedan igrati tenis.
Kolbi je dobar na mrezi, ali Soderling previse grijesi. Propusti svedjanin sad siguran poen na mrezi
Who let the dogs out
mozda sam ga ipak trebao igrat da dobije mec..... ima servis i 3:1... oce li se moci vratiti soderling hmm
Who let the dogs out
Sod je on fire. Uvjek kad je ovakva situacija. Da ga je odmah brejkovao Kolbi, 6:0 bi bilo. Ovako Sod je i dalje favorit jer je pokazao da je dovoljno pribran (za svoje standarde).
al 3:1 na svoj servis je prednost brale koju ni ja ne bi propustio protiv soderlinga
a ni ti cini mi se![]()
Who let the dogs out
al ce kolbi propustiti, ne?![]()
Who let the dogs out
Dobar je Kohlsrajber. Jos je ucinio sve da izpizdi Soda (tobos povrijedjen, a ovamo ubacuje prvi servis...). Ali s obzirom da je jos u mecu, znaci da Sod nije dovoljno popizdares, Sad bi bilo 6:0 da je ovo onaj "pravi" Sod. I jos nest... Kohli kad nema servis, nema ga po cijeli set. To se desava u ovome setu.
kakav mec sto je ovo
Who let the dogs out
mučki dobijeno, svaka čast Soderlingu
Who let the dogs out
Дошао и Дел Потро, има ли каквих предлога за вечерас?
Ima, evo jedan
i drugi Bodo 4+, Leh 2, Phoenix 1 i Lakers 2 sa 50e :twist:
Last edited by BlackVelvet; 11-02-11 at 07:37.
Who let the dogs out
Sto kaze marina?
Nocas
Moram gadjat kvotu 5 sa 20€ sjutra moram kaznu placat
Black, spashavaj![]()
Marina opet pozdravljakasnije malo source, kafa, burek, da se oci otvore..
![]()
Who let the dogs out
Naravno, jos nije 9![]()
ocekujem da mrgi signore da neki predlog kasnije za tenis...
ima dobrih reketasa danas
Who let the dogs out
Sto mislite dal forsirati Kvitovu danas?
---Chelsea Fc---
Sad vidjeh jucerasnje rez. E strasan sam momenat izabrao da preskocim... A Dokicka pospremila Petrovu. Steta sto joj ide Klajsters, jer stvarno udara ko maljem
Hahahahahaha sto radi Errani, pa uhapsite je vise alooo.
Bijo si poziw koi se neodbija
SourceB, posto si mi mio ni da si mi iz kuce, odlucio sam da sastavim dobitni tiket za nocas. Almagro 1.45 Olegsandr D. 1.45 Soderling 1.3 Lejkersi ispod 211.5 i San Antonio ispod 198.5. Mozda San Antonio da zamijenis Raonicem...
Almagro v Chela. Chela je igrac kog mnogi od vas nisu ni gledali. Najveca enigma u tenisu. Da li se on stvarno umori ili jednostavno zeli da ucrnjaci protivnika. Bilo kako bilo, ocekujte poslije prvog gema otezano disanje, mrcvarenje po terenu, zapomaganje, ..., i malo po malo, dobice mec
Soderling v Juzni. Kohlsrajber mu bio rak rana, ali je to prebrodio...
zajebavas starog cojka... Lik se valjda jedno vrijeme zvao Olegsandar Dolgopolov Jr. (mozda slovo, dva drugcije u imenu), ali je provalio da ce ostavit dubok trag u tenisu (yeah, right), pa je promjenio ime u zapadnjacku verziju...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks