View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 342 of 942 FirstFirst ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... LastLast
Results 8,526 to 8,550 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

big giant head Guest

ma, graditi bazen od 4 miliona tamo, a gradska luka u gradu od 40k stanovnika onakva... mislim, cijeli projekat je sprdnja.
    na stranu sto je od tih 4 miliona, ko zna koliko otislo u privatne dzepove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

i ne zaboravi graditi otvoreni bazen

to je tek sprdnja!
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste li gledali projekat kotorskog otvorenog bazena?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    i ne zaboravi graditi otvoreni bazen

to je tek sprdnja!

aj nezajebaj,lutkica je,jonizacija vode,nema hlora,podno grijanje oko bazena,lux *****

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Samo nemojte o projektu kotorskog otvorenog bazena.
    Mislim da je dovoljno sto imamo ''zaobilaznicu'', koja vise nije ni vic...
    Ne znam jesam li sinoc Puru dobro razumio (gostovao na Monteni), cini mi se da je rekao da ce opstina ulozit MILION eura (???) za popravak zatvorenog bazena (!). Izvinjavam se ako sam pogresno cuo. Svejedno, sto god kazu u kotorskoj opstini - ja im ne vjerujem.

Shkver je najbolja lokacija u novskoj opstini i mislim da i bazen treba da bude takav da se uklopi u sve to. Ali je od starta sve krenulo kao sprdacina (zamjena istocne i zapadne strane u projektu se i dalje prepricava i ostace tuzna anegdota) i sad ne mozes ubijedit' narod da ce na kraju sve bit' O.K. A jos kad znamo da je dio para dat' za igrace...

Opstina Kotor nije nista uradila da joj drzava pomogne oko gradnje otvorenog bazena. Nije nista uradila ni da sprijeci propadanje zimskog. U klubu trenutno nema nijednog predstavnika opstine.
    I ne mogu da prihvatim cinjenicu da opstina Kotor za modnu reviju koja traje par dana da vise nego za Primorca za godinu dana. Karneval i Bokeshku pomazu smijesnim sumama, ne znam kako ih nije sramota.
    Neka misle da su najbolji, ona grobnica ispred bedema (saznao sam cija je to bila akcija, momcima svaka cast!) ce bit' prava slika njihove vladavine.
    Grad tuge.

P.S.
    Sinoc je Pura potvrdio da Jugopetrol ne sponzorise nijedan kotorski sportski klub (''ni jedan jedini euro''). Hvala Vladi na uspjesnoj privatizaciji.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Samo nemojte o projektu kotorskog otvorenog bazena.
    Mislim da je dovoljno sto imamo ''zaobilaznicu'', koja vise nije ni vic...
    Ne znam jesam li sinoc Puru dobro razumio (gostovao na Monteni), cini mi se da je rekao da ce opstina ulozit MILION eura (???) za popravak zatvorenog bazena (!). Izvinjavam se ako sam pogresno cuo. Svejedno, sto god kazu u kotorskoj opstini - ja im ne vjerujem.

Shkver je najbolja lokacija u novskoj opstini i mislim da i bazen treba da bude takav da se uklopi u sve to. Ali je od starta sve krenulo kao sprdacina (zamjena istocne i zapadne strane u projektu se i dalje prepricava i ostace tuzna anegdota) i sad ne mozes ubijedit' narod da ce na kraju sve bit' O.K. A jos kad znamo da je dio para dat' za igrace...

Opstina Kotor nije nista uradila da joj drzava pomogne oko gradnje otvorenog bazena. Nije nista uradila ni da sprijeci propadanje zimskog. U klubu trenutno nema nijednog predstavnika opstine.
    I ne mogu da prihvatim cinjenicu da opstina Kotor za modnu reviju koja traje par dana da vise nego za Primorca za godinu dana. Karneval i Bokeshku pomazu smijesnim sumama, ne znam kako ih nije sramota.
    Neka misle da su najbolji, ona grobnica ispred bedema (saznao sam cija je to bila akcija, momcima svaka cast!) ce bit' prava slika njihove vladavine.
    Grad tuge.

P.S.
    Sinoc je Pura potvrdio da Jugopetrol ne sponzorise nijedan kotorski sportski klub (''ni jedan jedini euro''). Hvala Vladi na uspjesnoj privatizaciji.
    upravo to....

1. glavna autobuska stanica kod sportske sale - rok zavrsetka ljeto 2009 - ni poceta
    2. put kroz grad od benzinske do kruznog toka - rok zavrsetka septembar 2010 - odradjeno 30%
    3. komplex hotela na kobili - zapocet (kao ideja) pije 35 godina - ni poceto
    4. svi ostali privatizovani hoteli u novom (igalo, tamaris, itd) - samo polu sruseni, ni poceti sa obnovom
    5. bazen an skveru - rok zavrsetka radova decembar 2010 - odradjeno 20% posla do sad

a malo crnog humora, primorac makar ima bazen (u kakvom stanju), jadran ga iznajmljuje.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jes', pravno ga iznajmljuje, ali je u praksi to drugacije. Institut je jadranu uvjek jedan od sponzora, tako da to iznajmljivanje nikad ne placa...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes', pravno ga iznajmljuje, ali je u praksi to drugacije. Institut je jadranu uvjek jedan od sponzora, tako da to iznajmljivanje nikad ne placa...
    mislim da placaju grijanje i odrzavanje bazena. iskreno, ja bi radije placa kiriju, nego grijanje.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac se tri cetvrtine mucio u Sibeniku (vodio 5:4), na kraju dobio 9:5.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

evo se i jadran muci, gubio pola utakmice, tek u 3. cetvrtini preokrenuli. trenutno 10:7 za jadran, oko 5 minuta do kraja

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=267333

Iz ovog texta (tj. iz prve recenice) vidimo razlog zasto su se neke utakmice odigrale u srijedu umjesto u subotu.
    Koji apsurd - da se utakmice seniora prebacuju za drugi termin jer omladinci igraju za weekend!?
    Ne bas lijepo od onih koji toboze zagovaraju posteno takmicenje...

jadranu se vidim vratio Crepulja, prosla upala pluca

Nadam se da su ovi moji shvatili da Medvescaku u goste nece bit' dozvoljenog kupanja, kao juce.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Vjerujte da postoji vrlo malo novljana kojima je jasna ideja pravljenja bazena na skveru i trosenja tolike kolicine novca.. Na stranu to u cije je dzepove koliko se prelilo, a bogami je dosta toga otsli gdje ne treba.

kakva zamjena istocne i zapadne tribine? O cemu vi to?

Omladinsko prvenstvo hrvatske utice na raspored jadranske lige.. Masala
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Vjerujte da postoji vrlo malo novljana kojima je jasna ideja pravljenja bazena na skveru i trosenja tolike kolicine novca.. Na stranu to u cije je dzepove koliko se prelilo, a bogami je dosta toga otsli gdje ne treba.

kakva zamjena istocne i zapadne tribine? O cemu vi to?

Omladinsko prvenstvo hrvatske utice na raspored jadranske lige.. Masala
    ispod jedne tribine je podloga od stijena, a ispod druge pijesak. samim tim i konstrukcija tih tribina mora biti razlicita. e sad, ovi u podgorici su u projektu zamjenili te 2 tribine, tako da kad su radovi poceli, i ovi krenuli da buse u pijesak, kad odjednom stijene. i onda je trebalo vratiti projekat u podgoricu, da ga promjene, zato su i radovi kasnili onoliko u startu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što se tiče rasporeda jadranske lige i juniorskog natjecanja za kup, jednate ista osoba je povjerenik tj. onaj koji (izmeđuostalog) određuje termine. izgleda da se nije stigo sam sa sobom na vrijeme usaglasit pa da na početku sezone stavi ovo kolo u srijedu, a ne da ga sad pomiče.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.
    Olimpijske nade u Budvi

Treći međunarodni vaterpolo turnir pod nazivom “Olimpijske nade” za uzrast do 14 godina biće održan od petka, 11.02. do nedjelje, 13.02. na bazenu u Budvi.
    Raspored turnira ON 1997.godište
    Petak, 11.02.2011.
    14:30 Budva – Cattaro
    15:45 Primorac – Jadran
    Subota, 12.02.2011.
    09:00 Primorac – Cattaro
    10:15 Budva – Jug
    14:30 Jug – Jadran
    15:45 Budva – Primorac
    Nedjelja, 13.02.2011
    09:00 Jug – Primorac
    10:15 Cattaro – Jadran
    14:30 Jug – Cattaro
    15:45 Budva – Jadran

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tablica nakon prvog turnira: http://www.jug.hr/novost.php?id=1028, mislim da drugi koji je trebo bit u dubrovniku nije odigran (odgođen jer je jug nešto zajebo sa smještajem, tj hotel je njih zajebo u zadnji čas)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nastojacu odgledat' bokeshki derbi tih 14-ogodisnjaka, pa cu vam prenijet impresije...

Meni je i dalje cudno da budvani i rijecani nisu svoju tekmu prebacili za srijedu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nastojacu odgledat' bokeshki derbi tih 14-ogodisnjaka, pa cu vam prenijet impresije...

Meni je i dalje cudno da budvani i rijecani nisu svoju tekmu prebacili za srijedu.
    možda nisu mogli jer su jedino 2 utakmice koje nešto odlučuju, prim - budva i pošk - koper (za 8. mjesto kopera) ostale po originalnom rasporedu. ove što su prebacili su bile susreti puno slabijih domaćina s jačim gostima. i nisu imali rezultatskog naboja, unatoč blagoj neizvjesnoti u susretima primorca i jadrana u šibeniku i zagrebu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nismo se razumjeli. Ja mislim da je njima vise odgovaralo (a imajuci u vidu da su i ostale tekme u srijedu) da odigraju ranije i bolje se spreme za 16.02. (EL)
    Ovako ce budvani imat 2 teska gostovanja u 5 dana...zato mi je to neshvatljivo.
    A posebna je prica regularnost, jer se moglo desit da Primorac ili jadran kiksaju...

Edit:
    Juce Vijesti pisale o otvorenom bazenu u novi...hm...
    Last edited by cattaro; 11-02-11 at 11:16.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nismo se razumjeli. Ja mislim da je njima vise odgovaralo (a imajuci u vidu da su i ostale tekme u srijedu) da odigraju ranije i bolje se spreme za 16.02. (EL)
    Ovako ce budvani imat 2 teska gostovanja u 5 dana...zato mi je to neshvatljivo.
    A posebna je prica regularnost, jer se moglo desit da Primorac ili jadran kiksaju...

Edit:
    yep, zaboravih to pomenuti. rekose rok zavrsetka radova sredina 2012. godine, i to tako mrtvo ladno rekose, bez uzbudjenja, nema vece sto kasne radovi godinu ipo dana. i nije mi jasno odakle sad samo 1.500 sjedista (sa dodatnim tribinama), kad je u pocetku bila prica da ce imati 2.000 mjesta, + dodatne tribine za veca takmicenja. mora biti da je onih 1000 sjedista nekome u ispalo iz kamiona. ^^
    <--- leuk

big giant head Guest

vjerovatno jer je bila nekakva konferencija za stampu u srijedu. rekose da ce bazen 'sigurno biti gotov do ljeta 2012.'
    ostalo sam zaboravio.

edit: fidimose bio brzi na obaracu
    znaci, plan je 750 mjesta + te dodatne, montazne ili kakve vec tribine. oh well, do kraja ce ispasti 300 sjedista..
    Last edited by big giant head; 11-02-11 at 12:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primjećujete li vi da se nakon priče o pojedinim stvarima na ovom topic-u, provuče po đe koji tekst u ove naše nesretne dnevne listove. Udrite udarnici

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne mogu na portalu Vijesti nac' taj text, ali mi je najjaci dio zadnji pasus, evo prekucacu ga onima koji ga nisu vidjeli:

''Direkcija je do sada utrosila 900 hiljada eura za kompleks na Skveru povrsine 3800 kvadrata. Za ovu godinu opredijeljen je milion eura, a preostali iznos bice obezbijedjen u iducoj godini''.

Ako ja znam oduzimanje oni namjeravaju 2.1 milion obezbijedit za bazen dogodine!? I to pare koje su vec dobili i potrosili ih na igrace!?
    Boga mi ce se i ovaj, poput budvanskog, gradit deceniju...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu na portalu Vijesti nac' taj text, ali mi je najjaci dio zadnji pasus, evo prekucacu ga onima koji ga nisu vidjeli:

''Direkcija je do sada utrosila 900 hiljada eura za kompleks na Skveru povrsine 3800 kvadrata. Za ovu godinu opredijeljen je milion eura, a preostali iznos bice obezbijedjen u iducoj godini''.

Ako ja znam oduzimanje oni namjeravaju 2.1 milion obezbijedit za bazen dogodine!? I to pare koje su vec dobili i potrosili ih na igrace!?
    Boga mi ce se i ovaj, poput budvanskog, gradit deceniju...
    ja sam lijepo rekao, kao sportska sala ce na kraju zavrsit.

@Perper

e kamo srece da nesto i poslusaju od ovih komentara, a ne samo da pisu bajke po novinama.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Juce je bio sastanak predstavnika Primorca (Denis Mandic, Shako Samardzic) sa jedne i predstavnika Saveza (Predsjednik Kovacevic i selektor Porobic) sa druge strane.
    Ako stampane medije ne zanima Primorac, onda mi je cudno da makar ne izvjestavaju o problemima koje ima Savez, jer ovo sto se desava sa Kupom ozbiljno ugrozava ne samo regularnost, nego i odigravanje domaceg prvenstva!

Ako po strani stavim probleme koje ima Primorac (sto mi samo po sebi jako tesko pada), klub je ipak odradio sve sto je do njega da nadlezni, uz pomoc svih dokaza, oduzmu Budvi Kup. Zbog krsenja pravila, naravno!
    Juce cuh da je predstavnik Primorca (Samardzic) nedavno cak gostovao i na TV Budva vezano za ovaj slucaj (predstavnik VK Budva nije dosao :shock: ), a uz to da napomenem da je i Ticic juce bio pozvan na ovaj sastanak!

Ko je u pravu, a ko ne smije ni da ukrsti argumente - vidite sami. No, kao sto rekoh, ne zanima me Kup (pehar kao takav), niti proslava osvajanja istog, zanima me postovanje pravila i boljitak vaterpola (i pogotovo bolji rezultati reprezentacije).

A stanje u Primorcu i selektorovo kukanje...doci ce i to na red. Iz Primorca imaju neke pozitivne najave, nadam se, iako nisam optimista...

I da, sto se Kupa tice, Peuro kaze da je Primorac u pravu. Zasto to ne smije javno da kaze (ili makar u okviru Saveza) - i to procijenite sami.

Sramota je da vaterpolo propada zbog samovolje nekoliko ljudi. Ali, da se o tome vise prica i pise - mislim da to ne bi tako bilo.

Zaboravio se trinaesti jul dvije hiljade osme...ja mislim da se tako nesto moze ponovit!
    P r i m o r a c

Page 342 of 942 FirstFirst ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)