Jesu li dosle nove cetvorke u t-com?
Oće li mi iTunes prilikom sinhronizacije izbrisat sve aplikacije, muziku, slike AKO ga povežem sa kompom koji nema ništa od tih podataka koji su na telefonu?
Crkao mi je hard disk na kompu, kupio sam novi i instalirao sve iznova e sad se bojim da povežem telefon sa kompom jer znam prije kad sam radio sinhronizaciju, dovoljno je bilo samo da pjesmu prebacim u drugi folder i on mi je makne iz iTunesa kao i iz telefona.
Jesu li dosle nove cetvorke u t-com?
Izasao greenpois0n - untethered jailbreak za 4.2.1
http://greenpois0n.com/
Jos samo unlock...
Last edited by Unusual Suspect; 04-02-11 at 15:23.
http://www.cafemontenegro.com/index....27&news=156610
Nije mi jasno, zar nema bijelih u T-COM?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
3GS jedino...
Zna li neko kako da se podesi(ako je moguce) da iphone ne bira sam bitrate za youtube,jer je slika uzas zbog sporog protoka na 3G ? Bolje je po meni sacekati da se ucita video,nego da ga on prilagodjava uslovima mreze.
skini MxTube , najbolja aplikacija za YouTube , birash sam Streaming ... a mozes i download
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako da podesim MMS na iPhone4? T-Com je u pitanju i tel. kupljen kod njih... Zvao sam ih i rekli su da odem u poslovnicu da mi tamo nasteluju, ali nemam kad da idem do njih radi toga...
Originally Posted by Nk-001
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To sam odavno odradio... Nije uspjelo...
Slučajno zakačih nogom punjač i otkinuh USB kabal... Đe mogu kupit novi i koliko košta ? Ima li u GSM house ?
Nikad mi nije radio MMS na iPhone... Na neke Nokie ranije je radio...
mogu li kako pjesme da stavim u playlistu neku kad ih skinem preko mxtube-a ?
postoji li neka druga app koja radi isto sto i mxtube a ima tu opciju ?![]()
Kupih u GSM house usb kabal pojačani za 10 eura. Eto da znate ako vam se desi isto što i meni.
MMS na T-Mobile...
ni meni ne radi MMS, internet radi, sve kako treba, ali MMS ne ide...nikako!
Tako je i meni bilo prije pola godine. Zvao 2-3 puta korisnicki servis, mlatili neku pricu o aplikaciji koja veze sa zivotom nema. I potonji put kad sam zvao, javila mi se tamo neka djevojka (Svetlana cini mi se), i rijesila mi problem za minut.
Al ima jedna fora mrzna - ja sam na ovaj i28 paket u koji imam ukljuceno i 30 besplatnih MMS poruka. Ali kad god posaljem MMS, oni mi to naplate heh. Zvao sam servis, rekli mi da dodjem u Moskovsku licno, al mi bio crnjak nesto.
treba mi aplikacija,neki tip folder storage-a, kao na fleskama ili hdd-u , napravim nekoliko foldera u njih ubacujem muziku ,video ,dokumenta i sl . za 3.12 fw ,posto imam 2g,da se mogu odmah bez i-tunes-a ocitati kao usb prikljucak ili sl. ako ste me shvatili...
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Ja koristim iFunBox na kompu da guram aplikacije,muziku,filmove u telefon, ali moraš imat instaliran iTunesa i ako ga ne koristiš.
E sad preko iFunBox-a možeš da mu prčkaš po sistemu iPhone kao preko explorera na win ali ne znam koja će aplikacija da ti čita sve odjednom na telefon. Ja koristim iFiles za čitanje text dokumenta koji ubacim preko iFunBox-a na telefon ali mislim da ne može mp3 i mp4 da čita.
Treba mi sawjet![]()
Posto nisam u toki sa updejtima oko iphonowa owako :
Imam 3g sa 4.2.1 i BB mi je 06.15.00 (onaj od ipada..)
Ee sad , posto mi je u pocetko owaj fw stwarno stabilan bio , a u zadnje wrijeme je poceo nesto da trokira i zeza volio bi da probam owaj JB sa owim greenpOisson-om... Da li je to dobra ideja posto mi tel nije sim free?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks