View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 340 of 942 FirstFirst ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... LastLast
Results 8,476 to 8,500 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sad ces mi naljutit forumase iz novog. Pare iz njihovog dzepa direktno u - Primorac! :twist:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jes', isto koliko i od naseg Saveza.
    Izgleda da tvoji bas i nisu Svajcarska za nase
    kad se cattaro (klub ) žalio nakon utakmice s poškom u splitu - bio upitan posljednji gol - bebić im nije bio u stanju odgovorit 14 ili 18 dana (nesjećam se sad točno, a ne da mi se tražit jer i nije toliko važno), nego je nakraju cattaro odusto od žalbe. valjda su im vratili onih 200 eura što su morali uplatit za žalbu.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jel' to ono kad je sudija Ivanovski suspendovan? Traje li mu jos suspenzija, posto ne vidjoh da je od tada sudio...?
    Kad se nastavlja jadranska liga, 12-og?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel' to ono kad je sudija Ivanovski suspendovan? Traje li mu jos suspenzija, posto ne vidjoh da je od tada sudio...?
    Kad se nastavlja jadranska liga, 12-og?
    Mi u srijedu sa Šibenikom

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Onda je bice ovaj raspored tacan:

http://www.crowaterpolo.com/index.ph...2011&Itemid=57

Peris i Rakovec sude Primorje-Budva, sudili su i Primorje-Primorac. Slucajno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam je li ivanovski bio suspendirat zbog toga, nisam ni čuo da je uopće suspendiran. a on je sudio na toj utakmici. ja sam mislio da je samo šibenik - primorac u srijedu jer je za vikend završni turnir junioskog kupa u šibeniku. ali možda su sve naše prebacili nasrijedu jer dosta klubova igraju sa bar 4-5 i više juniora u postavi.

riječani ulažu velike pare, a juniori i mlađi juniori im ispadaju u kvalifikacijama. ispred njih u sjevernojj grupi standardno mladost i medveščak, a u zadnje i osijek. ajme kad im se recco povuče, propast će na nulu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onda je bice ovaj raspored tacan:

http://www.crowaterpolo.com/index.ph...2011&Itemid=57

Peris i Rakovec sude Primorje-Budva, sudili su i Primorje-Primorac. Slucajno.
    :yipiiii: ekstra za nas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko plaća kurve za sudije?
    A-klub
    B-sponzor
    C-mali koji cjepa karte

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne znam nista o tome.

Kao sto rekoh, cuh ko je u jadranu zaduzen za obradu sudija, no novljani cute o tome kao bubice...

Minjo, nekoliko puta si pitao kad ce bit' odrzana Skupstina Primorca.
    Vec smo ustanovili da klub ne funkcionise kako treba i da treba smijenit UO kluba, a i za to sam da se promijene i skoro svi iz Skupstine... Sto se mene tice SVI osim predstavnika Bestija mogu da idu.

Nego, kad ce se okupit UO Saveza?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://sportservis.pressonline.rs/ws...p=135&ni=19072

'oce svoje...

Nije mi jasno zasto je mec Primorje-Budva 12-og, ako obje ekipe vec 16-og igraju utakmice EL
    Da nisu sve utakmice JL u srijedu?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam nista o tome.

Kao sto rekoh, cuh ko je u jadranu zaduzen za obradu sudija, no novljani cute o tome kao bubice...

Minjo, nekoliko puta si pitao kad ce bit' odrzana Skupstina Primorca.
    Vec smo ustanovili da klub ne funkcionise kako treba i da treba smijenit UO kluba, a i za to sam da se promijene i skoro svi iz Skupstine... Sto se mene tice SVI osim predstavnika Bestija mogu da idu.

Nego, kad ce se okupit UO Saveza?
    jednog utorka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ivanovski je bio suspendovan zajedno sa Savinovicem do proslog kola kada je sudio Budvi. to je definitivno bio slucaj. Zanimljivija je cinjenica da je sudio u len kupu turnir u januaru iako je bio suspendovan Toliko o tome koliko len postuje neke nase odluke.

Nisam znao da je elektroprivreda sponzor izgradnje bazena. Cinjenica koja je bila u novinama je da su sredstva za izgradnju bazena iz budzeta Direkcije za javne radove Crne gore.

ja ne znam sto nas cattaro vuce za jezik oko tog lika koji je zaduzen za sudije u novom, ako ga uopste i ima. Brate ja da znam koji je ja bih ti odma rekao. MIslim da je i vecih javnih tajni ovdje bilo izneseno pa da se sada takvo nesto ne zmije napisati ...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Zrijeb za II fazu

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Valjda sjutra
    U pravu si, zrijeb je danas, u 12:00, tako bar pise na LEN-inom sajtu (juce, do poslijepodne, na njihovom sajtu nije bilo informacija o zrijebu).
    Da sacekamo zrijeb, da vidimo protivnike Jadrana i Budve (ili budu u istoj grupi).

Pozdrav
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio sam na skver za vikend, i vidio ono sto treba da predstavlja bazen. nema sumnje da ce biti prelijep (ako ga ikad zavrse). za sad imaju samo dvije tribine do pola zavrsene (citaj beton) i to je to, a na tabli i dalje stoji zavrsetak radova - decembar 2010. nije mi jasno samo zasto se niko nije oglasio da objasni zasto radovi kasne, niti je iko to pomenuo, ali nema veze, zato smo tu i gdje jesmo i zato nas svi ovako jebu u mozak, jer niko nema muda da potegne neko slicno pitanje.

s obzirom da su ovo sada jos uvijek jeftini radovi na bazenu, vidjecu kako ce napredovati kad dodju do onih skupih, jer su pola para potrosili za isplatu igraca od prosle sezone.

sve mi se cini da ce taj bazen zavrsit ko ona sportska sala u igalo, jedno 20 godina gradit.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Gruppo A: Budva, Jadran Herceg Novi, Jug, Partizan
    Gruppo B: Mladost, Primorje, Pro Recco, Vasas

A sad se vratite 2 strane unazad...

Jos jedna potvrda da Recco drzi SVE u danasnjem vaterpolu.

Edit:

Prvo kolo:

Gruppo A:
    JUG-BUDVA
    JADRAN HERCEG NOVI – PARTIZAN
    Gruppo B:
    MLADOST-PRO RECCO
    PRIMORJE -VASAS

Sve preuzeto sa:
    http://www.waterpolodevelopmentworld.com/?p=13438
    Last edited by cattaro; 08-02-11 at 11:45.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primorje ce Reccu cuvat' ledja, tako da sam siguran da ce ova 2 kluba bit' i istoj grupi. U tom slucaju, opcija br. 2 otpada.
    Posto sam ja ubijedjen da Recco odredjuje zrijeb - glasam za opciju br. 3
    Novljani ili budvani mogu proc' (dakle jedan od ta dva kluba) jedino ako budu u istoj grupi i ako zadnje kolo budu igrali medjusobno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Ivanovski je bio suspendovan zajedno sa Savinovicem do proslog kola kada je sudio Budvi. to je definitivno bio slucaj. Zanimljivija je cinjenica da je sudio u len kupu turnir u januaru iako je bio suspendovan Toliko o tome koliko len postuje neke nase odluke.

Nisam znao da je elektroprivreda sponzor izgradnje bazena. Cinjenica koja je bila u novinama je da su sredstva za izgradnju bazena iz budzeta Direkcije za javne radove Crne gore.

ja ne znam sto nas cattaro vuce za jezik oko tog lika koji je zaduzen za sudije u novom, ako ga uopste i ima. Brate ja da znam koji je ja bih ti odma rekao. MIslim da je i vecih javnih tajni ovdje bilo izneseno pa da se sada takvo nesto ne zmije napisati ...
    pa kakve veze ima to što je sudio u len kupu sa suspenzijom u jadranskoj ligi, pa to su dva odvojena natjecanja. napočetku svake sezone se odrede suci koji su u eurokonkurenciji, i ako kikasaš u jednom natjecanju, ne znači dane možeš sudit u drugom. po toj logici bi i igrači koji su recimo kažnjeni zbog nekog isključenja s pravom zamjene u jadranskoj ligi, to isto morali odradit u euroligi, akobi im utakmica pala u doba suspenzije

odlična grupa za juga. nadam se da ćemo ostat vodeći klub po broju nastupa na final4-ovima - trenutačno jug 8 (od 14 mogućih), possilipo i recco 7

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    od kada je ova snimka? zbog ovoga (jer se puno brže roni nego što se pliva leđno) je i zabranjeno roniti više od 12.5 metara u plivačkim utrkama.

3 su mogućnosti ždrijeba u pon u rimu:
    1. mogućnost:
    A1 jadran ..... A2 vasas
    B1 recco .......B2 budva
    C2 partizan ....C1 mladost
    D2 primorje .....D1 jug

2. mogućnost:
    A1 jadran ......A2 vasas
    B2 budva ......B1 recco
    C1 mladost ....C2 partizan
    D2 primorje ....D1 jug

3. mogućnost:
    A1 jadran .......A2 vasas
    B2 budva ........B1 recco
    C2 partizan .....C1 mladost
    D1 jug ............D2 primorje

samo da ne bude 2.
    .................................................. ........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Zrijeb

Gruppo A: Budva, Jadran Herceg Novi, Jug, Partizan
    Gruppo B: Mladost, Primorje, Pro Recco, Vasas

A sad se vratite 2 strane unazad...

Jos jedna potvrda da Recco drzi SVE u danasnjem vaterpolu.

Edit:

Prvo kolo:

Gruppo A:
    JUG-BUDVA
    JADRAN HERCEG NOVI – PARTIZAN
    Gruppo B:
    MLADOST-PRO RECCO
    PRIMORJE -VASAS

Sve preuzeto sa:
    http://www.waterpolodevelopmentworld.com/?p=13438
    Dobra prognoza, svaka cast ... mislim da nije los zrijeb za Jadran, s Jugom su se dobro nosili zadnjih sezona u Jadranskoj ligi, sa Budvom isto tako ... grupa je dosta izjednacena, najvaznije je ne kiksati na domacem bazenu ... najvaznije je prvo kolo, nadajmo se pobjedi ...

Pozdrav
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne bih se bas slozio da je odlican zrijeb bio za Jug (npr. pogledaj opciju 1, dje bi bili za Mladosti, Vasasom i Budvom), ali svakako mnogo bolje nego da ste dobili opciju br. 2 (Jug, Partizan, Recco, Vasas).
    Ovo kazem zato sto vam je u grupu jadran, gotovo jedini tim u Evropi sa kojim imate negativan skor + Partizan.
    Svasta moze da bude, ali sam siguran da ce se mozda i sa 3 pobjede (sto ubjeljivije) moc' dalje, sto znaci da ekipa koja odradi posao ''samo'' doma moze dalje.

Mislim da osim Recca i Partizan moze da bude zadovoljan, sobzirom da je bio drugi u grupi i da je izbjegao Recca.
    Budva i jadran su skupa, sto jednoj od ekipa moze da donese prolaz...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

realno, tesko ce jadran dalje, najslabiji je u grupi. ali u novom bi mogao makar nekoga zajebati. bilo bi lijepo da prodje dalje, ali ja bi smatrao uspjesnom ovogodisnju evroligu ukoliko bi partizan ispao

recco nista ne prepusta slucaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

partizan prvi put igra u novom (ispravite me ako grijesim) od kad je CG samostalna drzava. bas me zanima kako ce biti docekani prlainovic i radovic.

iskreno, ako jadran bude igrao kao do sad u EL, mislim da sva 3 kluba mogu pasti u igalu, a makar bod mozemo uzeti u budvi. u beogradu nemamo sanse, a ni u dubrovniku jer nema ivovica vise.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pismo nasoj gradonacelnici, koje treba da se nadje i na ovom topicu:

Uvažena G. Ćatović,

Obraćam Vam se u dobroj nadi da ćete moje riječi shvatiti kao riječi podrške i želje za objedinjavanjem energije u cilju promovisanja nečega što je interes našeg grada.
    Iako često javno iznosim određene kritike na Vaš rad, isključivo to shvatajući kao dio javnog diskursa potrebnog našem društvu, pa i gradu Kotoru, imam izuzetno pozitivno razmišljanje u vezi nekih Vaših inicijativa u posljednje vrijeme glede Primorca. Obaviješten sam da ste pokrenuli pitanje kako doći do boljeg upravljanja klubom i da ste izrazili želju za konstruktivnim naporima u tom pravcu kroz razgovor sa upravom i igračima. Posebno cijenim dolazak na utakmicu FINALA KUPA protiv Budve, što sam i nekoliko puta pomenuo i naglasio u medijima. Odličan pristup problemu, priznajem.
    Nažalost – a to je glavna tema moga pisma – te Vaše očigledne napore i korake ka rješavanjem statusa kluba koji je Kotoru prigrabio pažnju evropske sportske javnosti svojim veličanstveniom uspjesima, ne slijede i neki Vaši 'saradnici' , koji, da apsurd bude veći , sjede i u skupštini Primorca. Konkretno, jer ja ne okolišam , riječ je o Željku Aprcoviću, šefu odborničkog kluba DPS-a. G. Aprcović je kao predsjednik SUDA ZA VATERPOLO PVSCG, uz inicijativu poteklu od još jednog Kotoranina, g. D. Adžića, donio MIŠLJENJE u kome se predlaže da Darko Brguljan može nastupati u nacionalnim takmičenjima za VK Budvu iako je ODBOR ZA VATERPOLO jasno odredio ODLUKAMA da Brguljan nema pravo nastupa za VK Budvu u FINALU KUPA.
    PROPOZICIJE i ODLUKE PVSCG koje tretiraju to takmičenje su bile jasne. NE MOŽE!
    Nakon skandala koji se desio na utakmici i koji još potresa javnost, a tačno 23 dana poslije odigranog meča još uvijek nije razmotrena žalba DELEGATA i žalba PRIMORCA na igranje Brguljana, odnosno nisu određene kazne jer je u međuvremenu ODBOR ZA VATERPOLO rekao da Brguljan NIJE imao pravo nastupa. VK Budva se cijelo vrijeme poziva baš na pomenuto MIŠLJENJE, donešeno 04.01.2011. , koje su potpisali Aprcović i Neno Radunović, Kotorani i Vaši 'saradnici'.
    Cijeneći da je Vaš uticaj na pomenutu gospodu takav da možete od njih tražiti javno izjašnjavanje po ovom pitanju, a čega je (izjašnjavanja ) javnost bila uskraćena svih ovih dana, molio bih Vas kao Prvog građanina ovog grada da ih 'ohrabrite' kako bi izašli pred crnogorsku i kotorsku javnost da objasne što su radili i o čemu su mislili kada su donijeli MIŠLJENJE protivno PROPOZICIJAMA I ODLUKAMA PVSCG, te protivno i interesima Primorca, našeg kluba, na koje se VK Budva danas poziva.
    Ovo molim u ime kotorske javnosti, duboko vjerujući da niste bili obaviješteni o ovim sramotnim stvarima, uz nadu da Vaš nesumnjivi ugled i uticaj može potaći tu gospodu da se izjasne o ovom pitanju na način da objasne sportskoj i drugoj javnosti da MIŠLJENJE , ma kakvo da je, u ovom slučaju od Kotorana koji se predstavljaju 'prijateljima' kluba donešeno protiv interesa Primorca, ne može biti argument u odnosu na PROPOZICIJE I ODLUKE koje tretiraju isto takmičenje.

S poštovanjem,

Dragan Sepelj
    P r i m o r a c

big giant head Guest

jeste, prvi put da igraju jadran i partizan u bilo kojem takmicenju. sa budvom su igrali, sa primorcem neke prijeteljske turnire, a sa jadranom nikako.

mislim da ce radovic svakako dobiti aplauze [kako i zasluzuje], a vjerovatno i andrija, ne vidim zasto bi im zvizdali. mada, realno, svako ko ikad zaigra za partizan zasluzuje da gori u paklu, ali dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih se bas slozio da je odlican zrijeb bio za Jug (npr. pogledaj opciju 1, dje bi bili za Mladosti, Vasasom i Budvom), ali svakako mnogo bolje nego da ste dobili opciju br. 2 (Jug, Partizan, Recco, Vasas).
    Ovo kazem zato sto vam je u grupu jadran, gotovo jedini tim u Evropi sa kojim imate negativan skor + Partizan.
    Svasta moze da bude, ali sam siguran da ce se mozda i sa 3 pobjede (sto ubjeljivije) moc' dalje, sto znaci da ekipa koja odradi posao ''samo'' doma moze dalje.

Mislim da osim Recca i Partizan moze da bude zadovoljan, sobzirom da je bio drugi u grupi i da je izbjegao Recca.
    Budva i jadran su skupa, sto jednoj od ekipa moze da donese prolaz...
    ja sam zadovoljan, mislim da se jadran ovaj put neće izvuć. i da ćemo ih konačno pobjedit nakon 2 i po godine neuspjeha. ali i onako je bilo skoro uvijek nerješeno.

Page 340 of 942 FirstFirst ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)