hahahahahah osjetio alfa muzjaka , cudnog porijekla i rase ;p eeee i od najjaceg ima jaci, uvijek bilo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Koje je rase Zuliver? Ne sjecam se da sam vidio ovakvog psa, prelijep je.
Bijo si poziw koi se neodbija
Žuliver je srednjeazijski ovčar.
Hvala na lepim rečima.
Nikola, hvala na odgovoru.
Attachment 51384 Attachment 51385
Nažalost nisam mogao da ga zadržim...![]()
Last edited by isnogood; 01-02-11 at 19:25.
Jedva nekako uslikan.Šest mjeseci i nedelja preko,15 kila težak.Umorit njega je tek teško.Moram nać nešto za čim će jurit jer na biciklo sa njim ne smijem![]()
To je neki kaiš vojnički
Nisam moga da mu nađem ogrlicu(sem neke metalne) koja bi bila odgovarajuće veličine a da ne može da je okine.Ponekad ga preko dana moram vezat ako se nešto radi da ne bi lom pravio ili smeta(jer ako te vidi da se saginješ da uzmeš saksiju odma misli kako je cilj tu istu saksiju slomit u što kraćem roku).Da mu ne bih stavljao neke grublje koje će mu skidat dlaku,neđe sam na pjacu kod onih što prodaju vojnu opremu uzeo taj kaiš i stavio mu oko vrata duplo.Njega jedino ne može da okine.Prethodnu ogrlicu je danima nosio okolo kao neki trofej,valjda da je kazni što mu je smetala.
zašto mu to ne staviš samo kad ga želiš zavezati, da mu nije stalno oko vrata
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Ne smeta mu ako na to misliš, navika se.A znala bi zašto da imaš takvoga đavola.Treba dvaput provuć kroz alku kaiš i onda još par radnji sa njim a nemam još troje koji će ga držat dok ja to radim
.Kad bih mu skidao onda bi se on svaki put kad ga vežem zanimao sa time kako da to skine sa vrata pa se tako sav izgrebe.Ovako mu stalno provjerim jel dlaka ispod u redu,da nije nažuljao kožu i to je to
![]()
Evo slicica od prije neki dan....
![]()
Podji na autootpad, ili ako imas od starog auta pojas za vezivanje. Kupi par metalnih kopci, ako hoces neku fensi ogrlicu kupi neki materijal i prisij na pojas od auta. I napravi sam ogrlicu. Tako smo mi pravili mojoj Kleopatri. Znaci nije samo ona kidala sve kupovne ogrlice. To je pitovima u krvi izgleda.
EDIT: Od istog pojasa mozes i povodac napraviti. Nema toga ko to moze prekinut.
Last edited by TyKy; 06-02-11 at 19:12.
Dom bez dlaka nije dom!
To je taj materijal.Samo je traka nešto uža.
A naša sam i za drugu ogrlicu al to moram da šijem.Od nekih tregera za torbe.Čvrsti a iznutra postavljeni.Isto vojni ostaci![]()
hehe:*
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks