a dje na 21 maj![]()
http://www.wecanknow.com/
and that God will destroy this world on October 21, 2011.
i sto cemo sad?![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
a dje na 21 maj![]()
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
a 21.maja ce samo da se pojavi na zemlju, na taj nas svijetli datum![]()
da vidi kako je, pa ce 21.oktobra sve da nas raznese![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Silazi na sensation u bg, da zguta koji exer... :mrgreen:
#fakenews
Ako Ego potvrdi ovo onda je tacno 100%![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Mislim da se iza svega krije marketinški trik Adventističke crkve sedmog dana.
Naime, pomenuta crkva osnovana je 21. maja 1863.
Naziv adventistička dolazi od lat.adventus-dolazeći, advenire-doći, a njima simbolizuje drugi Hristov dolazak.
Eto, ispada da vjeruje da će Isus doći baš na godišnjicu osivanja njihove crkve.
Nadam se da sam riješio misteriju.
Kao hrišćanim vjerujem da će se Hristov dolazak desit iznenada, ne najavljeno. Ovakvi ispadi raznoraznih zanesenjaka bilo protestantskih, pravoslavniih i katoličkih samo štete hrišćanstvu.
The more things change, the more they stay the same.
Mislim da je moja teorija nesto malo logicnija...
Pogodili ste, Isus dolazi da blagosilja Crnu Goru na ovaj sveti datum! Nije ga bilo 5 godina jer je cekao da se Milo povuce. Takodje, smak svijeta je predvidjen 10 dana nakon nase poslednje kvalifikacione utakmice i ovjeravanja vize za EP. Slucajnost?! I don't think so and I rest my case!
Malo je cudno sto su najavili ove dogadjaje ove godine... Obicno ih prognoziraju za jedno 200-300 godina, tako da niko ne moze da prezivi da dokaze suprotno.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
A to sto ti mislis da ce Hrist da se vrati nije ispad?
Ne samo sto ne postoji nijedan dokaz da je stvarno postojao, nego postoji milion racionalnih objasnjenja za dogadjaje koji su opisani ako uzmemo za pretpostavku da jeste postojao. Tako da o povratku Isusa nema ni govora. Mozes da vjerujes koliko god oces to se nece desit. Nije se desilo za vrijeme drugog svjetskog rata kad je svijet bio u najvecoj krizi. Ne shvatam samo kako tad ljudima nije postalo jasno da boga nema.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Drugi dolazak je opšte prihvaćena činjenica u hrišćanstvu.
Za razliku od ovog pastora, ja ne uznemniravam okolinu raznoraznim apokaliptičnim kvazi proročanskim objavama
i mogućim datumima drugog dolaska i uznesenja, stoga se moje lična duhovna spoznaja, ne može okarakterisati kao ispad.
Distancirao bih se od tih konvencionalnih objašnjenja.
Cjelokupniu istoriju čovječanstva ne posmatram kao apsolutnu istinu.
Ne mogu je tretirati kao egzaktnu nauku. Ne treba isključiti prisutnost manipulacija motivisanih određenim interesima,
falsifikovanje i prikrivanja istine.
Ovom prilikom ne bih ni Bibliju idealizovao. Evidentno je da je i ona pretrpjela neke izmjene.
Gledano iz hrišćanske perspektive, nisu se ostvarila sva proročanstva koja predhode drugom dolasku.
Očigledni su doživjeli neku spoznaju. Ateistima je to nepojmljivo.
O, ima li kraja ovome.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Second cumming? A ne no bukkake.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ja ponovo citiram ovo:
a vi mu se molite tu svaki ubogi dan i on ovako da vam vrati, pihand that God will destroy this world on October 21, 2011.![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
A ne zna kako da ih ućutka više.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Liku koji je lansirao ovu priču, Haroldu Campingu, ovo nije prvi put da prognozira apokalipsu.
Američki je kršćanski šarlatan prvi put najavio Isusov povratak za 6. rujna 1994. godine, međutim njegovi su sljedbenici ostali razočarani; ništa se nije dogodilo.
Za Campinga je to, međutim, bio tek znak da se mora vratiti "u laboratorij". Nakon višegodišnjeg proučavanja, Camping je zaključio da ima odgovor. "Napravio sam matematičku pogrešku", priznao je Camping pred svojim auditorijem. No, ovoga puta je siguran - Isus se vraća na Zemlju 21. svibnja.
druga sreca![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Svake godine treba da bude smak svijeta. Aooo, sto me nadje.
DICIOTTO
pa dobro, drugi Hristov dolazak njegovi sljedbenici su očekivali još prije skoro 2000 godina, ne idu im loše prognoze za sad.
ma koga briga ako nikad nista ne pogode i ako nista nije tacno
vazna je vjeraxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Pitanje za one koji vjeruju u Isusov drugi dolazak
Kako bi on u današnje vrijeme izbjegao:
- "JA SAM SIN BOŽIJI!!!!!!!"
- "Aj ti sa nama malo u Dobrotu"
Ludare su pune ludi koji se nazivaju Isusom. Šta ako je neki od njih Real thing ??
Last edited by Rakun; 07-02-11 at 06:57.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa ovo danas stvarno vjeruje saka ljudi kojima nedostaje malo pameti a svi ostali koji su intelegentniji "vjeruju" :twist: ali samo radi drugih (koje oni varaju radi raznih interesa).
E ti su ti ekstremni eksponati sto pripadaju na one koje sam spominjo malo prije.
ovo oko smaka svijeta su gluposti mada pošto sam gledao dokumentarac o 21.12.2012(precizirali su i datum) i koje civilizacije na suprotnim krajevima svijeta ga pominju kao datum propasti
nikad više Cunamija,Vulkana,Zemljotresa
malo ću lakše da dišem kada dođe 2013
mada se nadam opštoj pomami 21.12.2013 (orgije po ulicama)
i konačno da se najedem ka čoek ne pazeći na kilažu
da ako me siluju 3 đevojke (više ne mogu da uslužim u kratkom roku)
da ako budu djelili dobru gardarobu,tehniku,kola
da ako i kresnem žešću komšinicu koja ne trza
MOŽDA ĆE TAJ SMAK SVIJETA BIT NEŠTO NAJBOLJE ŠTO MI SE DOGODILO !!!!!!????!!!
Što bi rekao Del Boy u epizodi sa atomskim skloništem: možda je to prilika koju smo čekali
Last edited by Rakun; 07-02-11 at 21:49.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
kasniš nekih pola godine, rekli su da nema od toga ništa i 'izvinili' su se što su promašili datum... za makar 50-100 godina.![]()
stalno nesto odlazu taj smak svijeta, piD
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks