Stvarno smo dobili najlakšu grupu kad se vide sastavi ostalih.Jedino što nemam vjere u selektora mislim da imamo sasvim solidan tim ali struka nam je problem
prosle kvalifikacije odigrasmo dobro, ove moramo jos bolje...
jedini problem ce biti ceska u goste, ostalo ne bi trebalo da brinemo nista...
mada ne znam ko je od mladih izgubio pravo da igra za tu selekciju, tj ko je prosao u seniore ?
AJMO CRNA GORO !!!
Stvarno smo dobili najlakšu grupu kad se vide sastavi ostalih.Jedino što nemam vjere u selektora mislim da imamo sasvim solidan tim ali struka nam je problem
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
3. jun 2011. Andora - Crna Gora
7. jun.2011. Jermenija - Crna Gora
6. septembar 2011. Crna Gora - Vels
8. oktobar 2011. Vels - Crna Gora
11.novembar 2011. Crna Gora - Andora
1.jun 2012. Češka - Crna Gora
7. septembar 2012. Crna Gora - Češka
10.septembar 2012. Crna Gora - Jermenija
super je sto igramo 3. juna protiv andorre, jer ovako moze savic da zamjeni dzudovica koji nemoze zbog duplih kartona da igra protiv bugarske
Evo ti linkovi koji su igrači pozivani u prijateljskim da bi imao uvid sa čime raspolažemo. Po meni je to vrlo talentovana generacija
01 oktobar 2010 za prijateljske utakmice protiv Mađarske i Libije
12 novembar 2010 za prijateljsku utakmicu protiv Francuske
07 decembar 2010 za prijateljsku utakmicu protiv Portugala
Evo ti i jedan moj post đe sam izvukao sve igrače u našoj ligi koji su dobijali šansu a imaju pravo nastupa u ovom kvalifikacionom ciklusu
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...ostcount=13140
Dick Laurent is dead!
TRENER DINAMA IZ ZAGREBA VAHID HALILHODŽIĆ IZJAVIO HRVATSKIM MEDIJIMA:
Odbili smo pet miliona za Bećiraja
Trener zagrebačkog Dinama Vahid Halilhodžić kazao je da je klub odbio ponudu za Fatosa Bećiraja vrijednu pet miliona eura, te da bi 22-godišnji napadač već na ljeto mogao da vrijedi dvostruko više.
U razgovoru za hrvatske medije, tokom priprema u Beleku, Halilhodžić je rekao da je procijenio da bi dolazak crnogorskog reprezentativca iz Budućnosti u Dinamo bio pravi potez, što se, kako je istakao, i obistinilo.
- Trebalo mi je deset minuta gledanja snimka za zaključak „hitno kupiti Bećiraja! ”. A, za Beća smo već odbili ponudu tešku pet miliona eura! Odemo li u Ligu šampiona zahvaljujući i nekom njegovom golu, do jeseni će vrijediti 10 miliona – rekao je Halilhodžić, ne navodeći ime kluba koji je bio zainteresovan za Bećiraja.
Nijesam čuo za ovoga momka. Ko zna...
Zaboravljeni u inostranstvu Dino Rebronja
http://www.transfermarkt.co.uk/en/di...ler_70790.html
Dick Laurent is dead!
onaj medenica, jel valja nesto ?
pricaju za njega da je veliki talent, al ga jos nikada nisam geldao, kolko ima godina?
niko da pomene 2 gola Mitra Novakovica protiv Bayern Minhena juce![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
to je brate moj gatsbyy milivoje novakovic slovenac koji igra poodavno tamo i daje svake sezone barem 10-12 komada
xaxaxaxa, fail ondazakleo bi se da sam sinoc cuo na tv-u da je Mitar Novakovic..
i sad gledam pise M.Novakovic, ja reko taj je 100 posto![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Cus Mitar 2 da da hahahahaha
Bijo si poziw koi se neodbija
Delibašić i Kujović strijelci!
Delibašić 4:40
Kujović 1:38
Last edited by amnesiac; 06-02-11 at 20:57.
Dick Laurent is dead!
Trebalo bi ovoga Kujovića zvat i kaparisat ga na neku prijateljsku.Ako mu je već 1.5mil cijena to je dobar znak da od njega može bit koristi.Ako mi nećemo oće Šveđani a možda i Bosanci.
Slažem se, Dutch, s tim što treba imati u vidu da Kranjčar za razliku od Filipovića manje eksperimentiše sa sastavom. Ide on na sigurno (a ako ćemo pravo ide mu dobro) tako da ne vjerujem da će se to desiti osim možda ukoliko bude dosta povreda što opet ne želimo.
Dick Laurent is dead!
Nema potrebe za njime u prvu postavu to svakako.Ja čisto smatram da sve potencijalne velike talente treba sredit za prijateljsku i ostavit ih na čekanje.Za ovaj ciklus nam ne treba al možda već za sledeći za njega bude mjesta.Ko zna koliko će Delibašić,Đalović,Damjanović igrat još u dobroj formi. Za 2-3 godine možda bude postojala potreba za špicem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks