A ja se tako radovala što nemamo BN...![]()
ZEMALJSKI PREGLED PROGRAMA
07.02.2011 06:30 Jutarnji program 08:30 Domaći film: Miris zemlje
10:00 Novosti 10:20
Tv serija:Kradljivljc srca-r 11:05
Igrana serija:Grom u raju 12:00 Podnevne novosti 12:15 Domaći film : Profesionalac 14:00 Novosti 14:05 Domaća serija:Bela lađa-r 15:00 Domaća serija:Jelena-r 16:00 Dnevnik 1 16:25 17:10
Domaća serija:Bela lađa-r Tv serija:Kradljivac srca
18:00 Danas u Srpskoj 18:30 19.00
Monitoring BN sport
19:30 Dnevnik 2 20:10 Domaća serija:Jelena 20:55 BN koktel 22:30 Dnevnik 3 23:00 Igrani film: Mekbrajd -Ubistvo posle ponoći 00:25 Igrani film: Fokus
SATELITSKI PREGLED PROGRAMA
07.02.2011 06:30 Jutarnji program 08:30
Domaća serija:Jelena-r 10:00 Novosti 10:05 UMS 10:50 Tv serija:Kradljivac srca-r 12:00 Podnevne novosti 12:15 Kao kod svoje keće-r 14:00 Novosti 14:05 Histori 16:00 Dnevnik 1 16:25 17:10
Liberti Tv serija:Kradljivac srca
18:00 Danas u Srpskoj 18:25 19:00
Domaća serija: Tata i zetovi BN sport
19:30 Dnevnik 2 20:10 Domaća serija:Jelena 20:55 BN koktel 22:30 Dnevnik 3 23:00 Arena 00:30 Glas Amerike 01:00 Domaća serija:Jelena-r 02:00 Dnevnik 2 02:35 Domaća serija:Tata i zetovi-r 03:05 Tv serija:Kradljivac srca 04:00 BN koktel-r 05:30 Danas u Srpskoj 06:00 Muzički izlog
PO$EREM VAM SE NA KANAL I KABLOVSKU.
još kad Vijesti ili In otkupe neku od ovih petparačkih serija i nju ćete gasiti.
lista kanala koja je odobrena od Agencije za radio difuziju prosirena je sa ta dva kanala
Nema tog smeca BN Muzika , nevalja to odma ubacit nego na rate![]()
tooo napokon cemo BN dobit,crknite dusmani,vazda ste mrzjeli najbolje srpske kanale.
Bako, jebeš li što?
To bi potrajalo do prvog nestanka strujeImam traume od tog kanala, otkad sam na njemu nekada davno vidjela početničke korake u karijeri Tine Ivanović :mrgreen:
DeTiGeRo, ovaj novi kanal TLC ima skoro isti sadržaj kao "stari" Travel&Living
Jedno info pitanjce i sugestija:
1. Pink paket ne postoji na ExtraTV, je li tako? Vidjeh neku reklamu sa porukom "raspitajte se kod svog kablovskog operatera", pa me je začudilo...
2. Sugestija: bilo bi lijepo ako bi moglo da se, na CDM portalu, aktiviraju "dugmići u boji" kad se otvori neka rubrika, kao i povratak na stranicu prije otvorene, a ne da, kad pročitam neki članak ili sadržaj rubrike, moram da se vratim na početnu stranu da bih otvorila nešto drugo (pošto na njoj jedino i funkcionišu).
heh, sve vec vidjenonisam zadovoljna, jer mi Britanci idu na nerve
nije mi jasno sto nisu mogli da dodaju TLC, a ne da ga stave umjesto T&L
Last edited by DeTiGeRo; 04-02-11 at 23:09.
ahahahhah e za****
Vidim vec ste primijetili novi kanal TV BN. Zao mi je sto nisam mogao ranije da vas obradujem, ali i majstori imaju dusu![]()
Jel ovo satelitski tv bn?
ako ima sat ispod BN-a to je zemaljski,a ako je bez sata onda je satelitski.
Travel and Living je preimenovan u TLC koliko ja znam, tako da nijesu mogla ostati oba kanala, jer je to jedan te isti.
BN uh, ovo je kao DM satTaj rang. Po prvi put cu napraviti novu listu kanala.
Još jednom moram da iznesem nezadovoljstvo načinom na koji se zatamnjuju sadržaji za koje su lokalne stranice otkupile prava.
Kako bi trebalo: T-com je u obavezi da onemogući gledanje programa za koji je lokalna stanica otkupila prava.
Kako se radi: T-com zatamnjuje ekran onda kada se po njihovoj evidenciji neki od tih programa prikazuje, bez obzira šta se zaista prikazuje.
Nas kao korisnike ulsuga apsolutno ne treba da interesuje kako će T-com osmisliti zatamnjivanje. Isto kao što nemamo pravo da gledamo te otkupljene sadržaje, imamo apsolutno pravo da gledamo ostale, a to pravo nam se prečesto uskraćuje, najvjerovatnije uslijed potpune nesposobnosti T-com ekipe da shvate da je njihova odgovornost da osmisle način kako da riješe problem, a ne samo da pribegnu najednostavnijem "rješenju" kojim krše odredbe ugovora.
Lijepo je to što si se javio, a sad pogledaj ovaj topic unazad koliko puta sam ja "drndao" o tome, misliš da je neko na bilo koji način reagovao? Nije! Neće ni sad ni u buduće, pa taman da svi korisnici ovdje protestuju na isti način. Kakvi smo , možda bolje i ne zaslužujemo!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks