Home (2009) http://www.imdb.com/title/tt1014762/
dokumentarac. izuzetan...
Lebanon (2009) http://www.imdb.com/title/tt1483831/
![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Home (2009) http://www.imdb.com/title/tt1014762/
dokumentarac. izuzetan...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Gledah Mar Adentro na preporuku nekog s foruma. Hvala, savrsen je! Samo sto nije u redu da komsijama toci dolje kod one scene kad onaj trci za kombijem...
Preporucujem The King's Speech...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Hachiko A Dog`s story
Čekamo Empa.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ne biti analni. Meni su baš super ove povratne informacije, naročito pozitivne, i korisne su i slatke i sve, pa, ono, kakve ima veze ako nekima dugo treba. Treba i meni, pa isto dođem da se oglasim.
Nekad me malo sramota, pa ipak ne. But it makes U feel like it counts
, and U're all
Tome forum služi, ne?
Suzdržala bih se od ontopičnosti, pardon.![]()
Due Date definitivno...
tutti quanti cantano e bevono per te!
Kako je tuzan film...
\\OFL•GIC
Ne znam je li ovo neka sala ali stvarno je tuzan.
Pretuzan...
\\OFL•GIC
HahahGetaway jesi li spomenuo 500days of summer... Gledam ga upravo sada ...
P.S. Odgledala( Lekovito plus jedan deo filma imam identicne recenice kao ona drugi kao on..
)
Last edited by Oljce; 05-02-11 at 18:59.
[spam]
Pusti ti njih, Oljce.. Ti si vjerovatno jedina forumasica koju ponekad ne mogu da provalimKako te samo volim, da ti je znati.
[/spam]
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Jedino ti ovde , xixi.
Znaci, svidio ti se 500 Days?Nice.
![]()
Just to slip the skin...
Već je predlagan dva puta ali su vjerovatno mnogi odustali da ga gledaju zbog nedostatka prevoda. Lijepa vijest je što je film konačno preveden pa ne vidim razloga i izgovora da se ne gleda. Brazilski kandidat za Oskara 1998.
O Que É Isso, Companheiro? akaFour Days in September
![]()
Dick Laurent is dead!
Moram opet odgledat 500 days,predobar je. zooey <3
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
whooooah there, bitches. zooey is MINE!
kad smo kod nje, podledajte i the go-getter. mozda nije bash dobar kao 500 days of summer, ali dobar. plus, osim zooey, tu je i jenna malone![]()
Evo pod ``stare dane`` otkrih novi poforum koji ima svoje ljude i svoj smek. Posebno koristan u vreme tranzicije kad je gledanje filmova i ucenje od najboljih solidna solucija.
Biće odgledan.
Ko voli Alana Arkina može pogledati i Thirteen Conversations About One Thing (2001), dobar film , dobra ekipa.
![]()
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
E, zaletela si se malo s ovim boldanim, ionako su već uobraženi, ne pali ih. :mrgreen:
Nije fora u najboljima, nego što imaš povratne informacije stalno, pa zavisno od toga ko šta kaže za neki film, ti polako prelamaš da l' da ga uopšte gledaš. Jer si, kroz postove, već na neki način stvorio slike o određenim ljudima i negde kapiraš kad neko kaže za neki film da je dobar, odličan, smeće ili gledljiv, whtvr, šta je zapravo mislio i šta to tebi znači. Kad se neki film, međ' ovolikim narodom, pominje preko nekoliko puta, praviš mentalnu zabelešku i bar ćeš jednu recenziju pročitati, možda ga i pogledati, a ako ti se svidi - nema kraja sreći. Onda su ti ti ljudi/taj ljud nekako kul.
I da, slušaj ljude s ovog topica, ti imaju šta za reći.
Men' su pomogli, ali neću sad da pokazujem prstom.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks