zamislio sam se nesto a i osluskivao motor pa nisam obracao paznjuposle mi bilo krivo, rekoh sto ce reci "Vidi ovoga seljaka"
zamislio sam se nesto a i osluskivao motor pa nisam obracao paznjuposle mi bilo krivo, rekoh sto ce reci "Vidi ovoga seljaka"
Njak Njak Njak
Ja ne znam fascinira li me Panamera vise spolja ili iznutra. Mada kad bi imao mogucnosti da kupujem vozilo iz tog segmenta odabrao bih aston martina RapideDa mi brekti fino ispod haube 6.0L 470hp i jedno 700nm
A dobri su bili iz Top Geara kad su radili uporedni test panamere i rapida, rekose da panamera pri rapidu izgleda kao grbavi kit
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
E, ruzna jeste, ali ima super V8 biturbo i super pogon...
TAKUMI
Nasao neke fine stare fotkice:
19-og maja 2001-e...2113 km:
dvije spulje:
dan dva posle, inspekcija McPhersona, FS III kocnica...
davne 1997-e Felicia 1.3 LX 68 KS (pistoletta), obratite paznju na crveni jastuk:
CCC - Camry, Celica and Crama...
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-02-11 at 01:53.
TAKUMI
Rapide jeste mnogo lijep, mada meni Panamera nije ruzna nikako + sto je mnogo bolji auto od njega.
I bas juce u centru vidjeh i ispratih parkiranje iste, ne znam je li S ili Turbo ali je zvuk bio fenomenalan iako kapi gasa nije gledala.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
exclusive spy photo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pitah zasto stoji naopako, kazui tako su nasli auto pa kako su skinuli tako je zavrsila .........................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Oprostite zbog moje neupućenosti, al zasto su mu skinuli tablice?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
morali su povrijedjene putnike da vade kroz gepek, ali je zaglavljen bio pa su okinuli dio dje stoji tablica
ahhahah e pa sprdnja
izgleda da ova tablica stoji tamo (ako ovo nije dobar photoshop) jos otkad sam rekao da mi treba kockasta tablica pozadi.
A steta sto je nikad nisam podigao i imam custom plasticnu zadnju
ovako nesto ...
![]()
![]()
Originally Posted by my name is ...
Kako ti nije bio crnjak da je skidaš...
:mrgreen:
skinuo sam je jos prije, kad sam vodio auto u roksped na defektazu![]()
Originally Posted by my name is ...
sporo je to, za 25 je pravo kad se stigne
ma okle....nishta preko zanemarljivo malog vremena (~ ispod jedne stotinke)...;P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
milsi vremena definisanog kao prostor koji protekne izmedju crvenog i zutog svijetla na semaforu dok ti neko svirne iza?
Kako sam sad dobar quattroporte vidio uh
Spusten, neke ogromne felme, a zvuk....
pohvala pg policiji koja je drsku stoku koju pokusavaju da zaobilaze narod kod podvoznjaka ka maslinama i prave se pametni fino zaustavljala...
f6
to ka kad su bili oni zastoji pud sjevera, svi budale sto cekaju u kolonu a oni pametni pa preticu cijelu kolonu ... NOT
i treba uzimat vozacke za takve stvari mi nema milijeg.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zanimljivo pitanje, i mene zanima posto Rihanna tad nije bila ni rodjena...
Destiny's child?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks