Sve pohvale za sparca. Svaki put mi uljepsa dan kad izbaci slike na onaj thread![]()
s arsovicem nikad greshke.....
Sve pohvale za sparca. Svaki put mi uljepsa dan kad izbaci slike na onaj thread![]()
hm samo ne znam kako sam ja tu prodavac i trgovac al dobro
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A nisi no vidim da fale ljude pa reko' da i ja tebe pofalim![]()
ne fale tj hvale a ne mene nego sparca cg ;p ovu nista robu sto mi krade nick,
Evo da i ja pohvalim Sparca_CG, djecko je dosta kulturan, fin, obrazovan, umije da se ponasa, vozi Alfu Romeo.
Mislim da ne vozi Alfu, sve ovo ostalo bi palo u vodu, al kad vec vozi...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
da nema dje Logitech-a, banovan je a trebao mi je
neka se javi na PM
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
podgoricko-dijete Kupih telefon od njega s dodatnom pažljivošću jer me je zadnjih 5 starijih member-a foruma ZA*EBALO za telefon :mad:
Pohvalio bih gore pomenutog člana jer je i prije vremena stigao na dogovoreno mjesto, korektno mi sve ispričao, i imao živaca da me čeka 15 minuta dok obavim detaljnu inspekciju telefona. Sve je bilo kako je rekao. Ostadoh malo, popričah s njim, full normalno čeljade.
Djosla - ispao je najkorektniji sto se može. Ovim putem izvinjenje - jer JA NISAM (ispao kako treba) - tek poslije 10ak dana sam stigao da mu javim za jednu karticu.
Stivi - i s njim juče trgovah, brzo se zdogovorismo, čak me je častio nešto, popričasmo. Na listi mi je pouzdanijih forumaša.
Last edited by cvxcomputers; 01-02-11 at 14:15.
vazda momcinozahvaljujem na finim rijecima
![]()
![]()
Sve pohvale za Gorostas-a
CVX takodje![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mirjana0702 sve naj znaci lagan dogovor i sve ostalo max po PS-u
a o Posti Cg sve najgore !!! hahahaha (sala naravno)
Da i ja pohvalim Val_Kilmera: doshao chovjek kod moje zgrade da trgujemo, pazarih od njega telefon koji je bio kako ga je i opisao (odlican), korektan i najvaznije - normalno cheljade.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
@Danilo081 - sve pohvale
Nedavno sam kupio računar u njega. Sve je bilo kao što je rekao.
Kasnio je 10min. ;-). Mali minus...
mm70 il m70 ne znam tacno, ovo momche iz danilovgrada sto prodava konvertore strujne, svaka cast !!!!!!!!!!!! eto tolko od mene , preporuka
Emix: iscimao se da vozom donese tel iz Bara, i jos htio da plati pice (ne dolazi u obzir). Tel tacno kako je rekao: star 2 dana, lutka
Gorostas: ima kantu od auta, ali i dobre daljince (jes da ne radi na 20+ godina starom TV-u za koji sam ga uzeo, ali radi na svim ostalima, tako da cu ga zadrzati, dobra fora za male pare)
(nečitko)
@Verbalni Fajter Hvala! Takodje sve najbolje o tebi! Drago mi je da si zadovoljan.
"zadovoljan" je preslaba rijecSreca pa je "pao" i wireless ruter dan ranije, tek tako se moze iskoristiti sav potencijal (jos kad bi kod nas data protok bio ukljucen uz postpaid pakete, makar 50MB npr, da za dz mogu da azuriram prognozu i mail
)
(nečitko)
Pohvale za @bojankov-a, odnosno njegovog kuma/zeta (ne znam sta je tacno) koji mi je to dostavio![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
jbg...znas i sam kako smo mogli (tj. nemogli) da se nadjemo...tako da je bolje kum da dostavi nego da se opet mimoilazimo
i ja bih pohvalio Incognito-a![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Loud hvala na isporuci! Sve je stiglo kao sto si i rekao!
Jos jednom hvala i plus za tebe!
biznismen_podgorica, najstrasnija 4€ koja sam ikad dobio, iz Austrije (2x2€)![]()
(nečitko)
Sve pohvale za mznam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks