E pa to ti i odgovaram svo vrijeme![]()
Pa e, mail si im pokazao, to te i pitam
Njak Njak Njak
E pa to ti i odgovaram svo vrijeme![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa sta mi govoris "Ne, nego..." :P znaci to je provjereno... Hvala
Njak Njak Njak
Your account access has been limited for the following reason(s):
Jan 28, 2011: We noticed some unusual activity on the credit card linked to your PayPal account.
kad sam placao na DealExtreme, blokiali su mi racun![]()
Dva su losa, a jedan je treci!
samo da znate da je sad Kinezima nova godina ili neki proljecni festival i da ne rade do 7-8 Februara![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
AOooooo![]()
February 3, 2011 kineska nova
Njak Njak Njak
i ja sam taman krenuo da narucujem neke kablice i neke sitnice i onda trt ...
al ipak porucih iz UK ovo sto mi je hitno trebalo
ps. sto im znaci ono P2P na UK . krenuo da kupujem jedan proizvod a ne vidjeh da je P2P nacin slanja i da salje samo u UK (a kod istog prodavca sam vec kupio nesto sa postarinom Signed-for) . E sad mogu li mu ja to platit pa da mi to posalje sa ovim ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
evo sad tek vidjeh da moram staviti odredjenu cifru na postarinu da bih izvrsio uplatu (samo sto sam sad stavio 0$) , mada mi je i on odgovorio samo da platim artikal i da ce ga poslati zajedno sa ovim prvim dje je placena postarina.
ps. brzi sunisam ocekivao odgovor prije sjutra , a lik veli da ce ujutro biti poslata roba
![]()
Eo je meni skoro iz Beograda stigla jedna knjiga koju sam poručio/platio u junu 2010. godine![]()
Trazio na USPS sajt max velicinu paketa sto bi mogao stic(gledam mogu li gume za motor recimo) i nadjoh ovo: http://www.usps.com/international/in...alservices.htm
Democratic People's Republic of Korea (North Korea), Iraq, Montenegro and Somalia.
Super company hahaha
rm -rf /
mogu li sa ovom iz PG banke trgovat preko interneta?
http://www.pgbanka.com/mn/?part=309
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
meni stigla 2 paketica iz HK danas, i nesto iz kine. Ali cipele cekam evo treca nedelja.
ovo od 5-og kina opet radi a?
Njak Njak Njak
Evo sa tracking-a kako izgleda sporija dostava i kako izgleda brža (al opet ne previse brža) dostava
Ova desna ima manje tranzitnih posti, pretpostavljam da moze imati jos manje... valjda je u tome tajna zasto od nekih kineza stize brze a od drugih sporije
Njak Njak Njak
može li se uzeti kartica na neko izmišljeno ime ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Last edited by Rakun; 04-02-11 at 09:19.
sa kojom zemljom provjereno rade kartice Atlas banke ?
kod entropaya zna li ko dobija li se kakva virtuelan adresa ?kao kod onih forwarding sevisa?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks