PRIMORJE
PRIMORAC
12:9
(4:1-2:4-3:2-3:2)
ŠIBENIK-
JADRAN
6:13
(2:5-0:4-2:1-2:3)
Kup, ako ima pravde u ovoj drzavi, nismo izgubili, mada ni to ni ispadanje iz EL ne govori o (ne)konkurentnosti...
http://www.vijesti.me/vijesti/berans...-galerija-4347
Sjajno!!
P r i m o r a c
PRIMORJE
PRIMORAC
12:9
(4:1-2:4-3:2-3:2)
ŠIBENIK-
JADRAN
6:13
(2:5-0:4-2:1-2:3)
Last edited by minjo; 29-01-11 at 20:33.
Nije bilo realno da dobijemo na Rijeku.
Po dancarima, ako i budvani izgube od Primorja Primorac ce biti najbolji crnogorski klub u JL. Tako da ce bit' interesantno vidjet za koji sistem takmicenja u CG prvenstvu ce se Savez opredijelit.
P r i m o r a c
Nevjerovatni su Milić i Azavedo,od zvijezda do očaja,nijesam imao volje gledat zadnje dvije četvrtine sinoć,bez volje,kao sa Budvom.
ne znam jesi li uspio pohvatat na brodu dugo su trajali pregovori hr i cg saveza oko ovogodišnje jadranske lige. bila je čak i upitna jer je vaš savez inzinstiro da se za vaše prvenstvo ne računa jadranska liga. naši nisu na to htjeli pristati (cg savez je na kraju popustio) jer bi utakmice svašim klubovima utjecale na konačni poredak u našem prvenstvu, av aši klubovi bi mogli kalkulirati od utakmice do utakmice jer bi im sve te utakmice u biti bile prijateljske, trening utakmice.
a i glupo je bilo sa strane vašeg saveza da traže da se 3-4 mjeseca igra praktički za ništa. i ovako je jadranska liga nedefinirana, a tako bi bila potpuno besmislena.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Da, to si napisao svojevremeno i to sam u'vatio, cak i ono Bebicevo pismo Primorcu je bilo sasvim na mjestu, iako se u klubu ne pitaju nista kad je sastav tima u pitanju...
I, sto su odlucili nasi na kraju?
I kako ce se igrat u Hrvatskoj?
Bilo bi extra kad bi sistemi takmicenja u CG i HR bili isti.
P r i m o r a c
I dalje niti jedna Hrvatska televizija ne prenosi Jadransku ligu,ima li neki stream privatni,kao na primjer ovaj live od juče?
http://www.ustream.tv/channel/primorje-eb---primorac
Last edited by minjo; 30-01-11 at 19:07.
Nisam znao da je bilo prenosa tu... Nadam se da ce HRT od 1/4 finala pocet prenosit, bice vec tu zanimljivih duela.
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Ri...nad-Kotoranima
Bode mi oci da su, nakon naseg vodjstva od 5:4, rijecani imali 3 peterca zaredom!!
Vjerovatno je bilo posteno sudjenje, cim je *****r od Perisa sudio...:hammer:
P r i m o r a c
hrt je ove godine planirao prenositi svako kolo po jedan derbi - blažičko je već bio objavio raspored u prvih 7 kola u kojem je trebalo bit 6 prijenosa (na kraju je bio samo iz zagreba mlad - jug, i iz novog jadran - jug). dijelom je to što je htv u velikim problemima, samo u sportskoj redakciji 20 honoraracaje ostalo bez posla,adijelom što tamo caruje mito i korupcija pa oni koji plate prijonoe imajuprednost (hokejaši medveščaka, košarkaši cedevite, glavni urednik je zaljubljen u kosteliće u i skijanje, imapuno nogometa, rukometa,it... tako da često fali termina za sport).
bio je kasnije još prijenos iz gruža prošlo kola kad je bilo primorje. inače primorje prenosi sve domaće utakmice na svojoj stranici, mogo bi i jug uskoro.
ne zna se još za 1/4finale, ali ako bude, bit će iz gruža jer će mlad i prim imat nedorasle protivnike (mornar i ko već bude 8.), ajug će igrat s budvom kakostoje stvari sada. ali kako će nam sva3 kluba bit u drugom krugu eurolige, sumnjam daće bit toliko prostora za vaterpolo, preciznije i za JVL, jer euroliga ima prednost.
uskoro, kroz 2-3 mjeseca starta sportska tv (olimpijski odbor dobio koncesiju) i nadam se da će ubuduće bit više vaterpola na našim tv kanalima.
u nas se igra tako da prva 4 kluba idu u polufinale. a za poredak se gleda konačni plasman (tako je bilo lani, a nije se koliko ja znam ništa mijenjalo).
a plasman u JVL se određuje naslijedeći način:
1. mjesto - ko osvoji FF
2. poraženi u finalu
3. poraženi u 1/2finalu, a bolje plasiran u regularnom dijalu
4. poraženi u 1/2finalu, a lošije plasiran u regularnom dijalu
za 5., 7., 9., 11. mjesto se igra:
Upravni odbor „TRIGLAV – JVL“ je na svojoj 8. sjednici održanoj u Zagrebu 10.09.2010.g. između ostalog donio odluku o terminima odigravanja i sustavu natjecanja. Prvi dio prvenstva „TRIGLAV - JADRANSKE LIGE“ za sezonu 2010/2011 će se igrati jednokružno (13.kola, svaki klub sa svakim). U ovom dijelu prvenstva svaki klub će biti 6 puta gost i 6 puta domaćin.
Osam prvoplasiranih klubova nakon jednokružnog dijela prvenstva stječu prava odigravanja četvrtfinalnih utakmica (1-8, 2-7, 3-6, 4-5). Utakmice se igraju do dvije pobjede (maksimalno tri utakmice) s tim da prvu i eventualno treću utakmicu bolje plasirani klub igra kod kuće. Pobjednici četvrtfinalnih susreta stječu pravo igranja Final Four-a „TRIGLAV-JVL“. Poraženi klubovi iz četvrtfinalnih susreta igraju za plasman od 5-8 mjesta.
Za 5. mjesto igraju dva bolje plasirana kluba nakon jednokružnog dijela prvenstva, a poraženi su u četvrtfinalnim utakmicama. Igra se maksimalno dvije utakmice (kući-vani) na način da bolje plasirani klub drugu utakmicu igra kod kuće. Bolje plasirani klub će biti onaj koji u dvije utakmice osvoji više bodova. U slučaju istog broja bodova bolji je onaj koji ostvari u dvije utakmice bolju gol-razliku. U slučaju iste gol-razlike, druga utakmica se igra do konačnog rezultata (produžeci). U slučaju da nakon produžetaka rezultat bude izjednačen (bodovi i gol razlika) izvodit će se kazneni udarci do pobjede jednog od suparnika.
Za 7. mjesto igraju dva lošije plasirana kluba nakon jednokružnog dijela prvenstva a poraženi su u četvrtfinalnim utakmicama. Igra se maksimalno dvije utakmice (kući-vani) na način da bolje plasirani klub od ta dva drugu utakmicu igra kod kuće. Bolje plasirani klub će biti onaj koji u dvije utakmice osvoji više bodova. U slučaju istog broja bodova bolji je onaj koji ostvari u dvije utakmice bolju gol-razliku. U slučaju iste gol-razlike, druga utakmica se igra do konačnog rezultata (produžeci). U slučaju da nakon produžetaka rezultat bude izjednačen (bodovi i gol razlika) izvodit će se kazneni udarci do pobjede jednog od suparnika.
Za plasman od 9. do 12. mjesta se igra na slijedeći način:
9-plasirani protiv 12-plasiranog i 10-plasirani protiv 11-plasiranog u dvije utakmice na način da bolje plasirani klub nakon jednokružnog dijela drugu utakmicu igra kod kuće. Bolje plasirani klub će biti onaj koji u dvije utakmice osvoji više bodova. U slučaju istog broja bodova bolji je onaj koji ostvari u dvije utakmice bolju gol-razliku. U slučaju iste gol-razlike, druga utakmica se igra do konačnog rezultata (produžeci). U slučaju da nakon produžetaka rezultat bude izjednačen (bodovi i gol razlika) izvodit će se kazneni udarci do pobjede jednog od suparnika.
Nakon odigranih gore navedenih utakmica (kući-vani, 9-12, 10-11), pobjednici tih susreta će međusobno igrati za 9.mjesto u dvije utakmice. Drugu utakmicu kod kuće će igrati bolje plasirani klub nakon jednokružnog dijela prvenstva. Bolje plasirani klub će biti onaj koji u dvije utakmice osvoji više bodova. U slučaju istog broja bodova bolji je onaj koji ostvari u dvije utakmice bolju gol-razliku. U slučaju iste gol-razlike, druga utakmica se igra do konačnog rezultata (produžeci). U slučaju da nakon produžetaka rezultat bude izjednačen (bodovi i gol razlika) izvodit će se kazneni udarci do pobjede jednog od suparnika.
Poraženi klubovi nakon odigranih utakmica (kući-vani, 9-12, 10-11), će međusobno igrati za 11.mjesto u dvije utakmice. Drugu utakmicu kod kuće će igrati bolje plasirani klub nakon jednokružnog dijela prvenstva. Bolje plasirani klub će biti onaj koji u dvije utakmice osvoji više bodova. U slučaju istog broja bodova bolji je onaj koji ostvari u dvije utakmice bolju gol-razliku. U slučaju iste gol-razlike, druga utakmica se igra do konačnog rezultata (produžeci). U slučaju da nakon produžetaka rezultat bude izjednačen (bodovi i gol razlika) izvodit će se kazneni udarci do pobjede jednog od suparnika.
13-plasirani klub je, kao što smo naveli, posljednje plasirani nakon odigranog jednokružnog dijela prvenstva, te ne stječe nikakvo pravo razigravanja za plasman.
što se tiče toga što su vaši odlučili ne znam, ali svakako se gleda pored iz JVL. sad oće li bit mini liga (pa neki bonus bodovi) ili klasični play off, ili su smislili nešto treće, ne znam.
a svakako da bi trebalo da se usklade, ne samo sustavi natjecanja, nego i sama jadranska liga. pa je li nebulozno da kazne koje cg savez izreče za utakmicu finala kupa cg odrađuješ u jadranskoj ligi, isto vrijedi i za naš kup (recimo slučajevi od lani kad je hvs kaznio drobca, fatovića, bobića..., a vpscg perovića, lompara i neke igrače). ali s obzirom da su bebić i bukić glavni u ovoj ligi sumnjam da će oni nešto pametno smislit.
ja sam gledo samo dio treće i dio četvrte četvrtine (nije baš tako kvalitetna slika da se može baš dobro vidjet i recimo nema repriza da se bolje vide neke situacije). gledo sam od trenutka kad je primorje povelo 8:7. i tada su suci (periš 2 puta, ne zna ko je bio treći put) u 3 uzastopna napada, čim bi primorac izgubio loptu (jednom bio kontrafaul popa i 2 puta obrane golmana), a primorje krenulo plivat u napad sudio izbačaj. nakon trećeg putaroje je zvao time out, a periš je dao crveni pomoćnom treneru primorca zbog prigovora.
Peris nam uvjek dijeli kartone ili iskljucenja sa pravom zamjene, pogotovo mu je Pavlovic na meti...cini mi se da su to neki splitski nerascisceni racuni.
Covjek ima pik na Primorac, ne znam zasto nismo trazili njegovo izuzece!?
P r i m o r a c
zanimljivo, nisam zno to za pavlovića. ali da vidiš kako je mrzio smodlaku. on bi uvijek moro 3 puta zaradit izbačaj u finalu kontra mladosti. ovi jašu po njemu (a ako se mile slučajno malo otrese da ga digne s leđa i glave, odma kontrafaul), ubijaju ga, smodlaka gleda prema perišu, mi iz publike galamimo, a periš još raširi ruke, ko vidim, ali nije to ništa.
očito ili ima nekih neraščišćenih računa sa splitskim sidrunima, ili je neki propali splitski sidrun, pun kompleksa.
I kao sto stara narodna poslovica kaze : pare nisu problem , para nema
jedan od paradoksa za koji sam juce saznao:
naime sudije u crnogorskom savezu koje sude prvenstva za mladje kategorije nisu dobile niti jednog centa za proteklih godinu dana, a kazu da tu ima ljudi kokji su odsudili i po vise od 50 utakmica???
Sa druge strane sudijama koji su sudili utakmice polufinala i finala kupa , kao i play offa prvenstva sve je placeno.
toliko o adzicima i njihovom odnosu prema kolegama...
Please alowe me to introduce myself.......
Nazalost, mnogi ne shvataju na vrijeme. Sve je pocelo sitnim sudijskim kradjama, potom se pravila lakrdija svake godine na Kup utakmicama, pa se rihtalo i prvenstvo, a onda ta bahatost izadje van bazena.
Sto bi stariji kotorani (ironicno) rekli: "Dobro je, ne biju..."![]()
P r i m o r a c
Itekako ima veze sa ovom temom, jos jedan performans:
http://javniservis.me/2011/01/29/in-...68-bc-2011-ad/
Dalje, lani je nasem selektoru i predstavnicima Saveza svaka druga recenica bila vezana za strance (kulminacija je bila nakon sto smo izbacili jadran i spremali se za F4). Ove godine se ta prica ne pominje.
Da li zato sto ove godine stranaca u budvu i novi ima koliko i u Kotor ili zato sto je Primorac u kanalu? :mad:
NAPOLJE BANDO!
EDIT:
21:20h - TV Vijesti, crnogorski vaterpolo derbi, snimak.
Last edited by cattaro; 31-01-11 at 16:47.
P r i m o r a c
Imali na ovj R.I.P ploči otisaka Beštija?
Ako ima da Jagoda ima kome slat kaznu za "instalaciju na zelenoj površini",ali Kriještorac će to platit,ima se,može se![]()
Release Yourself
Ona voli cvijeće![]()
ehahaha ali dobro je ispalo,ali trbala je ploča od stiropora,pa ofarbat
Forumasi, samo da vas kritikujem, bili ste mi potpuno nezapazeni na olimpijskom bazenu u Beranselu!:-P
Bice da je to zbog velike price pred kamerama...![]()
P r i m o r a c
Šuška se šuška, da je Crepulja suspendovan, jer je "bolestan" viđen u PG u šetnju. Zna li hiper ili njomi što o ovome ?
Crep suspendovannemam pojma , ali bi se ta zanimljiva cinjenica mogla lako provjeriti.
Ja znam ono sto pise u novinama, covjek ima upalu pluca??
Rubrika za nevjerovati, ili pozitivan korak saveza:
Sudijama uplacene takse za prethodnu godinu, mada i to djelimicno.. Mora da neko iz saveza cita ovo nase piskaranje![]()
Please alowe me to introduce myself.......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks