Pa vi spustajte kola.![]()
Pa 309 ima koliko? 900 kila?
TAKUMI
Pa vi spustajte kola.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Corsa 1.2 easytronic, 12 kroz grad.
appelle, potvrdi.
TAKUMI
To da se proda odma'! Cus 12 ta kanta mala. Meni 1.8 trosi toliko. Niksta gore nema nego kad cujem da neko kupi mali gradski auto a trosi nesto "mnogo" i plus ne moze do cetinja bez muke.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
A sto ces na Cetinje?
moj 1.8 iz 2001 trosi 11... isto opelova ruka pravila
Njak Njak Njak
opel kadet 1.3 8-9L ako je motor dobar i ako je dobar karburator al normalne voznje ...
inace ato lak prelak motor 50-75ks
ps. stvarno je presmijesno da npr. korsa 1.2 trosi 12l al predpostavljam da je to bucanja i ono najgore moguce guzve kroz grad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Lady ga vozi, ful normalno.
A sto mislis, koliko trosi Polo 1.2 kroz grad?
TAKUMI
vw-ovi su trosili vise od opelovih, bar iz par primjera sto gledam
tako da pucam 13-14?
Njak Njak Njak
Da, tako mi prica frend prije 2-3 dana, vozi onu slabiju verziju sa 54 konja, bio je u Roksped i rekli su mu da je to OK i da i drugi se zale na te motore.
Znao sam da trosi 11-12, ali 14...uzas.
A vozio sam taj auto prije mozda godinu dana, i auto ne ide uopste! Znaci ne ide. Maksimalna mu je 1 na sat.
TAKUMI
ubrzanje od 0 do 100 - nedelju dana (mozda koji minut gore dolje)
Ma on do stojke ne ide nikad, za to ti treba rezervar od 100 litara, a njegov je od 45.
TAKUMI
ova u koju sam se ja vozio, i koju sam ja vozio 8-8.5 prelazila nije.. e ta ne znam sto joj moze bit, al su ovo podaci po kompu, a kad se isprazni rezervar mogu na digitron to stavit pa cu te obavijestit... i josh je djevojka vozi.. prosto nemoguce 12 - tj moguce ako se ta trka po gradu![]()
Da, bas, zena od 50-60 godina se trka po gradu, i to sa Corsom easytronic.
A cuo sam da taj mjenjac je kao napravljen da smanji potrosnju.
Apelle, potvrdi moju pricu.
TAKUMI
a dzabe ce je potvrdjivat i ne znam ni ja sto radit kad ti ja kazem da sam svojim ocima gledao sto pise i da se nisam 5 km vozio u nju i to te 5 km put tuzi na vr' gasa..
a i nemoguce da ovaj komp pokazuje 4 l manje nego sto stvarno trosi
ne kazem da ona toliko ne moze trosit, nego kazem da se ta vozi brze, a ti kazes da se vozi polako, tj da je starija zena vozi... ili nesto nije u redu.. ili sa tom ili sa ovom u koju se ja vozim i vozim![]()
Pa e, put Tuza, na otvoreni, na vr' gasa, 8,5. I ta je mozda manual.
Uzmi tu Corsu, dodji u grad, vozi ga 2-3 sata kroz PG, ali prije toga resetuj board pa dodji i javi nam rezultate.
TAKUMI
a dzabe ja sad pricam kad kako god obrnes ti moras biti u pravu![]()
ja ti kazem da se vozila sve kroz grad i kazem ti da 8.5 nije prelazila i kazem ti da nije manuelni... i ti opet kazes da je nemoguce? nemoguce je .. i zavrsena prica
ne vidim razlog zasto bi te lagao..![]()
Samo mi nadji post gdje sam napisao da je nemoguce i vodim te na cevape.
TAKUMI
Mnogo brate, mnogo.
TAKUMI
hahahahahaha ka meni hf hahahahahhaha eto ti pa uzmite malo auto , fail !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ova korsa trosi 12 jer se staje na svaki km u grad
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks