Megamind se raspada, smorčina teška...
Počeo je Tron: Legacy 3D u novoj Areni u NS. Idem ovih dana.Biće i Avatar 3D uskoro, ko je propustio a bude u NS u sljedećih mjesec recimo, neka provjeri www.arenacineplex.com, jer je to i dalje neuporedivo najbolji 3D filmski doživljaj.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Odgledao sam Tron film je dobar ali muzika razbija koliko je moćna sigurno podiže film za dva nivoa kvaliteta.Ipak stvarno je greota kad za gledanje ovakvog film ne postoji 3D sala.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jesam li ja blesav , ili su pomjerili Montevideo, bog te video, odnosno uklonili ga i iz najave? Kad ce, sto ce , o cemu se radi?
Kreč, kolica i mešalica.
ja na montevideo idem zbog ove![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ko pogleda Montevideo neka javi utiske, ali NIKAKO da prepricava film![]()
odavno ne pogledah bolji film... trkni do bioskopa odgledaj to
odlican je film.
malo je prva polovina spora ali posle se nadoknadi.
dosta lijepih glumaca/glumica, puno forica (neke i prezvakane ali nebitno)
sve u svemu - mnogo dobar !
i da, VALERIJA - uh !
Originally Posted by my name is ...
Sjajan film, atmosfera, prica, nova mlada garda glumaca. Obavezno se treba odgledati i to bas ovako, na velikom platnu. Jedan od onih ciji citati postaju kultnida je Mokranjac ovde on ne bi pisao Rukoveti, nego, da tako kazem...Nogometi! :mrgreen:
Sto se mene tice 10/10
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Sto kaze onaj mali na kraj nesto kao da se tad fudbal igrao iz ljubavi...ako ko na nek napise![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
Rosa je lokum, film ok nista posebno. Dosta forica su totalno pecke, neke scene nepotrebne (kao iz holivudskih filmova), konflikti izmedju glavnih likova (koji su mi i malo nerazradjeni) su usiljeni i nidje veze...ali Rosina grud ftw!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
chuh da se jos samo danas prikazuje? mogli bi to produzit jos malo![]()
You'll Never Smoke Alone..
Nije tacno... Ja imam kartu za ponedjeljak...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Film je dobar, bas ddobar. Rosa, uh...
Bio sam na premijeri sa glumcima. Pored silnih onih momaka za kojima su cure vristale (na prvom mjestu Milos Bikovic) , najvise aplauza je dobio Mima Karadzici onaj glumac sto igra selektora sto prica sa golubovima
Fino je vidjeti da su Srbi uradili film u vezi svoje proslosti a da nije ratna tematika...
koji je broj stera posto im je sajt riknujo!!
Imam lud da sam papir!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks